Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de olablir mi acaba ben adet belirtilerini zaten şiddetli yaşıyorum o yüzden hiç gebelik aklıma gelmiyor
Evet olabilir.mesela benim hiç adetim gecikmez hatta hep 3 gün erken olurum her ay.ağrılar bir hafta boyunca olmuştu bende ama bir türlü gelmezdi.yani öyle ki bazen kesin geldi deyip koşardım bi bakardım yok.eğer daha önce gecikme falan da yaşamadıysan olabilir

Canım benim bütün gün petle gezdim bugün ama gelmedi adet yalnuz ağrım var olacak gibi doktor hiç umutlu konuşmadı
Değer az olduğu için umutlu konuşmamıştır benim bin küsürlerde çıkmıştı değerim ama adetim baya gecikmişti doktor ben keseyi bebeği görene kadar bebek var diyemem dedi.yani doktorlar böyle kesin var diyemiyor.e inşallah kimyasal olmaz da annesine tutunur

2 gün geçikmeli oluyor bazen bilemedim hayırlısı olsun

Canım esim yanimda ona sôylemedim o çok etkileniyor adet olursam çok üzülür o zaman ben daha çok uzuliyoyim o üzülünce tekerleme gibi oldu
Allah göstermesin ama eğer adet olursan buna bile sevin yarabbim çok şükür hümile kalabiliyorum de canım.kimyasal olsa da arkası gelir inşallah.Ama şimdi bunu hiç düşünme.inşallah cumaya kadar gelen giden olmaz sonra bir daha test yaparsın iki test sonrası eşine söyle eğer etkilenirse

İnşallah Allah razi olsun canım inşallah hamileyim inşallah hepimizin bebisleri olur aynı anda ve sırayla hamiş oluruz ınşallah amin
İnşAllah kuzum allahım sana bağışlasın inşallah stres yapma sakin dinlen ağır iş yapma yahu beni çok mutlu ettin çok heyecanladım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…