- 17 Şubat 2019
- 7.963
- 11.429
-
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #4.701
Evet olabilir.mesela benim hiç adetim gecikmez hatta hep 3 gün erken olurum her ay.ağrılar bir hafta boyunca olmuştu bende ama bir türlü gelmezdi.yani öyle ki bazen kesin geldi deyip koşardım bi bakardım yok.eğer daha önce gecikme falan da yaşamadıysan olabilirBenim de olablir mi acaba ben adet belirtilerini zaten şiddetli yaşıyorum o yüzden hiç gebelik aklıma gelmiyor
Bencede Allaha şükürCanım 5 in üstü hamilelikbence bekle bir kaç gün daha tekrar yap. İnşallah gelicek ilk bebişimiz♥
Ayy inşallah vardırVar kız kesin ne yoku moralini bozma. Geç döllenme o bebek hiç söylemiyorsun kız test yaptım diye
Değer az olduğu için umutlu konuşmamıştır benim bin küsürlerde çıkmıştı değerim ama adetim baya gecikmişti doktor ben keseyi bebeği görene kadar bebek var diyemem dedi.yani doktorlar böyle kesin var diyemiyor.e inşallah kimyasal olmaz da annesine tutunurCanım benim bütün gün petle gezdim bugün ama gelmedi adet yalnuz ağrım var olacak gibi doktor hiç umutlu konuşmadı
2 gün geçikmeli oluyor bazen bilemedim hayırlısı olsunEvet olabilir.mesela benim hiç adetim gecikmez hatta hep 3 gün erken olurum her ay.ağrılar bir hafta boyunca olmuştu bende ama bir türlü gelmezdi.yani öyle ki bazen kesin geldi deyip koşardım bi bakardım yok.eğer daha önce gecikme falan da yaşamadıysan olabilir
Kuzum içini ferah tut var bebiş inşallahAyy inşallah vardırçok ağrım olunca adet olacam diye ondan demedim ama söyledim daha önce Çarşamba test yapacam diye
Elinde erken gebelik testin var mı canım bence yoksa da koşup git al2 gün geçikmeli oluyor bazen bilemedim hayırlısı olsun
İnşallahBencede Allaha şükürLarka hamile
Yok testim canım hiç ben daha hiç test yapmadım ki 3 yıldır hep adet oldumElinde erken gebelik testin var mı canım bence yoksa da koşup git alne olur ne olmaz
Ben test yapıcam deyince idrar testi sanmıştımAyy inşallah vardırçok ağrım olunca adet olacam diye ondan demedim ama söyledim daha önce Çarşamba test yapacam diye
İnşallah sende adet olmazsın bu ayYok testim canım hiç ben daha hiç test yapmadım ki 3 yıldır hep adet oldum
İnşallah bu kez vardır bol bol ayetel kürsi okuyun kızlarYok testim canım hiç ben daha hiç test yapmadım ki 3 yıldır hep adet oldum
Canım esim yanimda ona sôylemedim o çok etkileniyor adet olursam çok üzülür o zaman ben daha çok uzuliyoyim o üzülünce tekerleme gibi olduElinde erken gebelik testin var mı canım bence yoksa da koşup git alne olur ne olmaz
Allah göstermesin ama eğer adet olursan buna bile sevin yarabbim çok şükür hümile kalabiliyorum de canım.kimyasal olsa da arkası gelir inşallah.Ama şimdi bunu hiç düşünme.inşallah cumaya kadar gelen giden olmaz sonra bir daha test yaparsın iki test sonrası eşine söyle eğer etkilenirseCanım esim yanimda ona sôylemedim o çok etkileniyor adet olursam çok üzülür o zaman ben daha çok uzuliyoyim o üzülünce tekerleme gibi oldu
İnşAllah kuzum allahım sana bağışlasın inşallah stres yapma sakin dinlen ağır iş yapma yahu beni çok mutlu ettin çok heyecanladım canımİnşallahAllah razi olsun canım inşallah hamileyim inşallah hepimizin bebisleri olur aynı anda ve sırayla hamiş oluruz ınşallah amin
İki sonra sürpriz yap canım söylemeCanım esim yanimda ona sôylemedim o çok etkileniyor adet olursam çok üzülür o zaman ben daha çok uzuliyoyim o üzülünce tekerleme gibi oldu
İdrar testi alamadım çokta merak etmiştim kan net sonuç dedim hemen gittim yaptırdım ,Ben test yapıcam deyince idrar testi sanmıştım
İnşallah olmazsın bebişin gelmiştir inşallahİnşallah sende adet olmazsın bu ay
Ayy bende sanki kendim yaşıyorum gibi heyecanlandımİnşAllah kuzum allahım sana bağışlasın inşallah stres yapma sakin dinlen ağır iş yapma yahu beni çok mutlu ettin çok heyecanladım canım
İnşAllah canım içimi heyecan sardıİnşallah sende adet olmazsın bu ay