- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #4.721
Canım sana 1000 er ya varis ve ya musavvir ve ya fettah çekicem birazdan. Çok mutluyum şu anİdrar testi alamadım çokta merak etmiştim kan net sonuç dedim hemen gittim yaptırdım ,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sana 1000 er ya varis ve ya musavvir ve ya fettah çekicem birazdan. Çok mutluyum şu anİdrar testi alamadım çokta merak etmiştim kan net sonuç dedim hemen gittim yaptırdım ,
Okuyorum daha çok okurum inşallah vardırİnşallah bu kez vardır bol bol ayetel kürsi okuyun kızlar
Bugun Larka nın yerine ben dans edeceğim ohh yandan yandanAyy bende sanki kendim yaşıyorum gibi heyecanlandım
Aynı esmaları ayrıca senin içinde çekicem canım geceOkuyorum daha çok okurum inşallah vardır
Allah razı olsun kuzumAynı esmaları ayrıca senin içinde çekicem canım gece
Bi de günlerce dans ettiBugun Larka nın yerine ben dans edeceğim ohh yandan yandan
Ay sorma ya bir dahaki ay sıra sende canım hadi bakalım her gün dans edeceksinBi de günlerce dans etti
Ayy ya ağrım çok olmazsa bende dans edecemdeBugun Larka nın yerine ben dans edeceğim ohh yandan yandan
Sen boşver artık otur oturduğun yer de kızAyy ya ağrım çok olmazsa bende dans edecemde
Ay sorma ya bir dahaki ay sıra sende canım hadi bakalım her gün dans edeceksin
Dans totemi yapalımAyy ya ağrım çok olmazsa bende dans edecemde
Başım donmese dahada da dans ediyodumBi de günlerce dans etti
Evet sen bir kaç gün otur iş te yapma yorma kendini LarkaSen boşver artık otur oturduğun yer de kız
Bencede canımDans totemi yapalım
Dans totemi yapalım
Ben çalışma yapmıyorum canım henüz iyileşmedim adetim yeni bitti ama bir kaç aya inşallah başlarım.bu mutlu haberi alınca hemen ovülasyon testi aldım netten.bu duygu o kadar güzel birşey ki.inşallah buradaki herkes yaşar.inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar verir allah bize.Alyaliya canım senin ne zamndı regl
Ben çalışma yapmıyorum canım henüz iyileşmedim adetim yeni bitti ama bir kaç aya inşallah başlarım.bu mutlu haberi alınca hemen ovülasyon testi aldım netten.bu duygu o kadar güzel birşey ki.inşallah buradaki herkes yaşar.inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar verir allah bize.
İnşallah canım moral oldu hepimizeBen çalışma yapmıyorum canım henüz iyileşmedim adetim yeni bitti ama bir kaç aya inşallah başlarım.bu mutlu haberi alınca hemen ovülasyon testi aldım netten.bu duygu o kadar güzel birşey ki.inşallah buradaki herkes yaşar.inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar verir allah bize.
Amin canım inşallah Allah hepimize yaşatsın bu güzel duyguyuBen çalışma yapmıyorum canım henüz iyileşmedim adetim yeni bitti ama bir kaç aya inşallah başlarım.bu mutlu haberi alınca hemen ovülasyon testi aldım netten.bu duygu o kadar güzel birşey ki.inşallah buradaki herkes yaşar.inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar verir allah bize.
Valla moralim yerine geldi bide o kadar sakin söylüyor ki 9 çıktı değerim diyeBencede canım