- 17 Ağustos 2019
- 7.481
- 8.175
- 28
-
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #4.781
Canım inşallah gerek kalmaz olur ama başlaman da iyi olur boşvet vakit kaybetme eşim ikna olsa bende direkt tüp bebek yaptıracağımMerhaba bende 2.5 yıl olacak istiyorum olmadi. Önce yumurtların küçük dendi 6 ay klomen kullandım. Sonra 2 kez çatlama ignesi oldum yine olmadı. Daha sonra laparoskopi ve histeroskopı yapalım dedıler onuda oldum 7 ay gectı yıne olmadı. En son doktorum tüp bebege yönlendirdi Temmuz ayında randevum var gidicem bakalım ne olacak. Ama bu ay mucıze olsun artık ve doğal yolla hamıle kalmak istiyorum. Hepimizin için hayirlisi olsun
Artık umudum kalmadı kuzum doğal yolla olacağınaOlsun kuzum önümüzdeki aya inşallah
Öyle deme kuzum ya hayırlısı olsun.Artık umudum kalmadı kuzum doğal yolla olacağına
Teşekkür ederim canım inşallahİnşallah tedavin olumlu sonuclanir canım
Canım bwnim ağrım yeniden başladı her an adet olacak gibuyimDevamlı ağrım yok tatlım arada geliyor gidiyor. Sen naptın nasıl bizim ilk gözağrımız
Öyle tabi canım hayrlısı olsun inşallahÖyle deme kuzum ya hayırlısı olsun.
Canım gebelikde de ağrılar olabilirmiş ondandır belki şey yapma hemenCanım bwnim ağrım yeniden başladı her an adet olacak gibuyim
Canım tedaviyle de olsa doğal yollada olsun fark etmez olsun yeterkiÖyle tabi canım hayrlısı olsun inşallah
Canım yarın bir tekrar kan ver bakalımCanım bwnim ağrım yeniden başladı her an adet olacak gibuyim
Adet olmazsam veririm ama çıldırmış bir şekilde gelecek adet belliCanım yarın bir tekrar kan ver bakalım
Adet olmazsam veririm ama çıldırmış bir şekilde gelecek adet belli
Yok canum bu adet ağrılarım belli kasılmalar oluyo hep öyle olurCanım gebelikde de ağrılar olabilirmiş ondandır belki şey yapma hemen
Tamam canım iyi eğlencelerKızlar ben yarın 1 haftalığına memlekete gidiyorum. Orada pek yazamaya bilirim yine de arada yazarım tabihaberiniz olsun
İnşallah gelmez yaYok canum bu adet ağrılarım belli kasılmalar oluyo hep öyle olur
Ay canım çok yoğunum komşuma yardım ediyorum eve iş getirmiş benden de rica etti yardim ediyorum bende ona
Ahh sorma ne eğlence ama bir Tom laf işitip geleceğim yine benim üzüldüğüm bana yetmiyormuş gibiTamam canım iyi eğlenceler
Kolay gelsin canımAy canım çok yoğunum komşuma yardım ediyorum eve iş getirmiş benden de rica etti yardim ediyorum bende ona
Ay hadi hayırlısıKızlar benimde 5 gün kaldı adetime ara sıra kasik ağrısı haricinde herhangi belirti yok