- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #4.681
İyiyiz canım sen napıosun yaa bu ayda mı olmadıKızlar neyapiyosun ♥adet ağrılarım varrr ya offf ama iki gün daha olmasa bari evde geçirsem ağrılı dönemi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyiz canım sen napıosun yaa bu ayda mı olmadıKızlar neyapiyosun ♥adet ağrılarım varrr ya offf ama iki gün daha olmasa bari evde geçirsem ağrılı dönemi
Adet olacak gibi bütün belirtilerim yoğun olacak gibi ağrı kesicimde yok oy ben nedemNaptın canım regli oldun mu sen
İki gün geç yumurtlama oldu ondan iki gün geç gelecekİyiyiz canım sen napıosun yaa bu ayda mı olmadı
. Çöp kontegnirlari gezecem yakında orda bebiş bulurum belkiİki gün geç yumurtlama oldu ondan iki gün geç gelecek
Canım yanında bulundur nolur nolmazAdet olacak gibi bütün belirtilerim yoğun olacak gibi ağrı kesicimde yok oy ben nedem
Ne acı değil mi allahım nasıl kıyıyorlar ya resmen cinayet yaptıkları. Çöp kontegnirlari gezecem yakında orda bebiş bulurum belki
Aynen ya ne vicdansız insanlar var. Biz hasret çekiyoruz her ay hayal kırıklığı yaşıyoruz onlar ölüme terk ediyorlar minicik yavruları. Çöp kontegnirlari gezecem yakında orda bebiş bulurum belki
Allah ıslah etsin canım inan haber izlemiyorumAynen ya ne vicdansız insanlar var. Biz hasret çekiyoruz her ay hayal kırıklığı yaşıyoruz onlar ölüme terk ediyorlar minicik yavruları
Evet ya bı de bugün test yaptım 9.56 çıktı değerim bat geçtiği için doktor değer çok düşük dedi var da da diyemem yok ya diyemem dediAynen ya ne vicdansız insanlar var. Biz hasret çekiyoruz her ay hayal kırıklığı yaşıyoruz onlar ölüme terk ediyorlar minicik yavruları
Doğru söylüyorsun allah islah etsin.Allah ıslah etsin canım inan haber izlemiyorum
Canım oladabilir ama bir kaç gün sonra tekrarla bence testiEvet ya bı de bugün test yaptım 9.56 çıktı değerim bat geçtiği için doktor değer çok düşük dedi var da da diyemem yok ya diyemem dedi
Var kız kesin ne yoku moralini bozma. Geç döllenme o bebek hiç söylemiyorsun kız test yaptım diyeEvet ya bı de bugün test yaptım 9.56 çıktı değerim bat geçtiği için doktor değer çok düşük dedi var da da diyemem yok ya diyemem dedi
Canım geç yumurtladığın için böyle düşük çıkmış olabilir değerin.iş yapma ayaklarını uzatıp dinlen devamlı.şu an gebelik var sonuçta.arkadaşlar zaten hamile kaldığınızda da aynı adet ağrılarını yaşıyorsunuz.ben devamlı tuvalete gidip geliyordum geldi gelecek kanamam diye ama bi türlü gelmezdi.belki sizdeki de aynıdır.Evet ya bı de bugün test yaptım 9.56 çıktı değerim bat geçtiği için doktor değer çok düşük dedi var da da diyemem yok ya diyemem dedi
Ağrım var sonuca şimdi baktım okul çıkışı yaptiril eve geldim aradım doktoru öyle söyledi isteCanım oladabilir ama bir kaç gün sonra tekrarla bence testi
Doğru söylüyorsun canımCanım geç yumurtladığın için böyle düşük çıkmış olabilir değerin.iş yapma ayaklarını uzatıp dinlen devamlı.şu an gebelik var sonuçta.arkadaşlar zaten hamile kaldığınızda da aynı adet ağrılarını yaşıyorsunuz.ben devamlı tuvalete gidip geliyordum geldi gelecek kanamam diye ama bi türlü gelmezdi.belki sizdeki de aynıdır.
Canım benim bütün gün petle gezdim bugün ama gelmedi adet yalnuz ağrım var olacak gibi doktor hiç umutlu konuşmadıCanım geç yumurtladığın için böyle düşük çıkmış olabilir değerin.iş yapma ayaklarını uzatıp dinlen devamlı.şu an gebelik var sonuçta.arkadaşlar zaten hamile kaldığınızda da aynı adet ağrılarını yaşıyorsunuz.ben devamlı tuvalete gidip geliyordum geldi gelecek kanamam diye ama bi türlü gelmezdi.belki sizdeki de aynıdır.
Canım 5 in üstü hamilelik bence bekle bir kaç gün daha tekrar yap. İnşallah gelicek ilk bebişimizAğrım var sonuca şimdi baktım okul çıkışı yaptiril eve geldim aradım doktoru öyle söyledi iste
Benim de olablir mi acaba ben adet belirtilerini zaten şiddetli yaşıyorum o yüzden hiç gebelik aklıma gelmiyorCanım geç yumurtladığın için böyle düşük çıkmış olabilir değerin.iş yapma ayaklarını uzatıp dinlen devamlı.şu an gebelik var sonuçta.arkadaşlar zaten hamile kaldığınızda da aynı adet ağrılarını yaşıyorsunuz.ben devamlı tuvalete gidip geliyordum geldi gelecek kanamam diye ama bi türlü gelmezdi.belki sizdeki de aynıdır.
Canım adet gelmeden bence umut var her zamanBenim de olablir mi acaba ben adet belirtilerini zaten şiddetli yaşıyorum o yüzden hiç gebelik aklıma gelmiyor