Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen ya ne vicdansız insanlar var. Biz hasret çekiyoruz her ay hayal kırıklığı yaşıyoruz onlar ölüme terk ediyorlar minicik yavruları😔😔
Evet ya bı de bugün test yaptım 9.56 çıktı değerim bat geçtiği için doktor değer çok düşük dedi var da da diyemem yok ya diyemem dedi

Evet ya bı de bugün test yaptım 9.56 çıktı değerim bat geçtiği için doktor değer çok düşük dedi var da da diyemem yok ya diyemem dedi
Canım geç yumurtladığın için böyle düşük çıkmış olabilir değerin.iş yapma ayaklarını uzatıp dinlen devamlı.şu an gebelik var sonuçta.arkadaşlar zaten hamile kaldığınızda da aynı adet ağrılarını yaşıyorsunuz.ben devamlı tuvalete gidip geliyordum geldi gelecek kanamam diye ama bi türlü gelmezdi.belki sizdeki de aynıdır.

Canım geç yumurtladığın için böyle düşük çıkmış olabilir değerin.iş yapma ayaklarını uzatıp dinlen devamlı.şu an gebelik var sonuçta.arkadaşlar zaten hamile kaldığınızda da aynı adet ağrılarını yaşıyorsunuz.ben devamlı tuvalete gidip geliyordum geldi gelecek kanamam diye ama bi türlü gelmezdi.belki sizdeki de aynıdır.
Doğru söylüyorsun canım🌸🌸

Canım benim bütün gün petle gezdim bugün ama gelmedi adet yalnuz ağrım var olacak gibi doktor hiç umutlu konuşmadı

Benim de olablir mi acaba ben adet belirtilerini zaten şiddetli yaşıyorum o yüzden hiç gebelik aklıma gelmiyor

X