Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Neden kalbi durmuş bebeğinin belli mi
Maalesef sebebi belli degıl doktorumun dediğine göre bebeğim cok saglıklıymış ne kordon dolanması ne kaka yapması ne başka bir şey doktorum dogal ölüm dedi genetık test istedi belkı pıhtılaşma vardır diye yarın gitcem doktora işte genetık test için hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 🙏

Maalesef sebebi belli degıl doktorumun dediğine göre bebeğim cok saglıklıymış ne kordon dolanması ne kaka yapması ne başka bir şey doktorum dogal ölüm dedi genetık test istedi belkı pıhtılaşma vardır diye yarın gitcem doktora işte genetık test için hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 🙏
Hayırlısı olsun canım.

Merhaba kızlar ben de bebek hasretiyle yanıp tutuşanlardanım aslında benım 2 tane evladım var ama cennette 3 yıllık evlıyim 29 yasındayım ilk bir yıl vajinusmustan dolayı ilişkimiz olmadı 18 ayımda hamıle kalmıştım ama maalesef 7 haftalıkken kalbı durmuştu bebeğimin ve kürtaj olmak zorunda kaldım kürtajdan sonra 3 ayımda hamıle kalmıştım oğluma cok güzel giden bir gebeliğim vardı ta ki 38 haftaya kadar 38 haftalıkken bir aksam oğlum 3 saat boyunca hiç hareket etmemişti ve hastahaneye gittim 14 mart 2020 o kara gün oğlumun karnımda kalbı durmuştu ve acil sezeryana alındım oğlum da kardeşinin yanına cennete gitti inşallah cennette onların annesi olacağım Allahın izniyle 🙏 😔 su an sezeryan olalı 55 gün oluyor ve Allah nasıp ederse temmuz ayında korunmayı bırakcam benim hikayemde boyle mutlulukla başlayıp acıyla biten ama inanıyorum sabrediyorum dua ediyorum Allahım sabredenlerle beraberdir inşallah mukafatımızı en güzel sekılde verecek Allah büyüktür 🙏
Allah sabirlik versin canım Allah tez vakitte sağlıklı sihatli evladına kavuştursun seni 🙏❤️

Birbirimize destek olup birbirimizi bilgilendirmek amaçlı acilan bir konu 🤗🤗🙏
Merhabalar bende yeni üye oldum 1,5 sene önce kürtaj oldum 21 yasindayim suan adetlerim duzenli 28 gunde bir oluyorum ve 14 gunde itibaren 2 ser gunde bir kez deniyoruz ama olmuyo doktorlar hep cikolata kistinden ve iltipahdan dolayi diyorlar fakat bnm ilk hamileligimdede vardi ama suan hamile kalamiyorum

Merhabalar bende yeni üye oldum 1,5 sene önce kürtaj oldum 21 yasindayim suan adetlerim duzenli 28 gunde bir oluyorum ve 14 gunde itibaren 2 ser gunde bir kez deniyoruz ama olmuyo doktorlar hep cikolata kistinden ve iltipahdan dolayi diyorlar fakat bnm ilk hamileligimdede vardi ama suan hamile kalamiyorum
Aldırsan mı canım çikolata kistini ya da soğan suyu falann içsen

Allah vyardimcin olsun birdaha böyle acılar göstermesin canım

Canım hoş geldin 10.gunde başla canım ben hiç hamile kalamadım 14. Gün sanigodum hep tesadüfen dokra gittiğimde 15.gun 4 gün önce yumurtlamissin demişti değerlendirdin mı dedi hamile kalırsın çünkü yumurtam çok kaliteliymis demişti

X