- 1 Şubat 2019
- 1.945
- 2.432
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #2.341
Selam kızlar naberrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz birbirimize okuyabiliriz canım diğerlerini çıkarabilirisnKızlar listemiz bitiyor ve tekrar yenilemeyi düşünmüyorum çünkü çoğu arkadaşımız girmiyor okumuyor
Ben iyiyim canım ev işi yapıyorum. sen nasılsınSelam kızlar naberrr
Bende öyle düşündüm içimizden gelen kişiye her gün okuruz bildiririzBiz birbirimize okuyabiliriz canım diğerlerini çıkarabilirisn
Ben ev işlerini dün bitirdim bugün dinleniyorumBen iyiyim canım ev işi yapıyorum. sen nasılsın
Ayy ne güzel. Darısı benim başımaBen ev işlerini dün bitirdim bugün dinleniyorum
Biter biter canım kolay gelsinAyy ne güzel. Darısı benim başıma
Amin inşallah canım sağol herşey Allah tan Allah dualarimizi kabul etsin inşallahRabbim inş herşeyi gönlünüzce verir çok hoşlandım anladığım kadarıyla birbirinize dualar ediyosunuz umarım isteyen herkesin bebişi olur her kendim için dua edişimde olmayan herkese nasip etmesi için de dua ediyorum rabbimden bugun iftarımda orucumu açarken burdaki olmayan arkadaşlarımıda katıcam hepimize nasip olsun inş
Biz de menüler eşimden malum hastanedeyim iftara yakın eve geçiyorum bugün menüsünde güveç plav salata var :))Menüde ne var kızlar
Afiyet olsun canım şimdiden. Nasıl oldu babanBiz de menüler eşimden malum hastanedeyim iftara yakın eve geçiyorum bugün menüsünde güveç plav salata var :))
Bende hamur işi yaptım sıcacık sicacik yedik esimle Allah agizmizin. Tadini bozmasınMenüde ne var kızlar
Canım çok üzüldüm. Allah sana sabırlar versin dediğin gibi onlar cennette.seni bekliyorlar. İnşallah en kısa zamanda kucağın dolarMerhaba kızlar ben de bebek hasretiyle yanıp tutuşanlardanım aslında benım 2 tane evladım var ama cennette 3 yıllık evlıyim 29 yasındayım ilk bir yıl vajinusmustan dolayı ilişkimiz olmadı 18 ayımda hamıle kalmıştım ama maalesef 7 haftalıkken kalbı durmuştu bebeğimin ve kürtaj olmak zorunda kaldım kürtajdan sonra 3 ayımda hamıle kalmıştım oğluma cok güzel giden bir gebeliğim vardı ta ki 38 haftaya kadar 38 haftalıkken bir aksam oğlum 3 saat boyunca hiç hareket etmemişti ve hastahaneye gittim 14 mart 2020 o kara gün oğlumun karnımda kalbı durmuştu ve acil sezeryana alındım oğlum da kardeşinin yanına cennete gitti inşallah cennette onların annesi olacağım Allahın izniyle su an sezeryan olalı 55 gün oluyor ve Allah nasıp ederse temmuz ayında korunmayı bırakcam benim hikayemde boyle mutlulukla başlayıp acıyla biten ama inanıyorum sabrediyorum dua ediyorum Allahım sabredenlerle beraberdir inşallah mukafatımızı en güzel sekılde verecek Allah büyüktür
Amin canım inşallah Allah sabredenlerle beraberdir buna inanıyorum ve sabırla bekliyorum rabbim en kısa zamanda kucagımızı tekrardan doldursun inşallahCanım çok üzüldüm. Allah sana sabırlar versin dediğin gibi onlar cennette.seni bekliyorlar. İnşallah en kısa zamanda kucağın dolar