- 17 Ağustos 2019
- 7.481
- 8.175
- 28
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #2.241
Napıyosunuz nasılsınızAynen bende herşeyi gözüme batıyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Napıyosunuz nasılsınızAynen bende herşeyi gözüme batıyor.
Dilegimi diledim gül ağacının dibine koydumNapıyosunuz nasılsınız
Sofra toplamadan gül ağacı bulmaya çıktıkNapıyosunuz nasılsınız
Allah kabul etsin canımDilegimi diledim gül ağacının dibine koydum
Buldunuz mu pekiSofra toplamadan gül ağacı bulmaya çıktık
İnşallah amin canımAllah kabul etsin canım
Karşımız park canım bir sürü var. geçen sene de oraya koymuştuk. Sabah almaya gittiğimizde yoktu. Biri kendininkini alırken bizimkinide almış sanırım bakalım bu sene ne olacakYemek Faslı bitti
Buldunuz mu peki
Karşımız park canım bir sürü var. geçen sene de oraya koymuştuk. Sabah almaya gittiğimizde yoktu. Biri kendininkini alırken bizimkinide almış sanırım bakalım bu sene ne olacak
[/QUOT. İnşallah dileğin gerçeklesir canım
burdayım ben soyle canımKızlarrrr
Kimseden ses çıkmıyo kayboldu herkesburdayım ben soyle canım
Bende burdayım canım bugün doktora gittim haziranda rahme çizik atılıp tüp bebek tedavisine baslanacakKimseden ses çıkmıyo kayboldu herkes
Hayırlısı olur inşallah canım çizik neden atilacakBende burdayım canım bugün doktora gittim haziranda rahme çizik atılıp tüp bebek tedavisine baslanacak
Hayırlısı olsun canım. Çizik atmak ne ilk defa duyuyorumBende burdayım canım bugün doktora gittim haziranda rahme çizik atılıp tüp bebek tedavisine baslanacak
Tutunmayi kolaylaştırmak için canimHayırlısı olur inşallah canım çizik neden atilacak
Bende ilk defa duydum canım. Rahme kesikler atılarak bilerek hasar veriliyor. Rahim kendini toparlamaya çalışırken bir nevi yenileniyor kendini ve böylece tutunma şansı artiyormusHayırlısı olsun canım. Çizik atmak ne ilk defa duyuyorum
Allah kabul etsin canım inşallahDilegimi diledim gül ağacının dibine koydum
Çizik atma işlemini bende duymuştum inşallah işe yarar canımHayırlısı olsun canım. Çizik atmak ne ilk defa duyuyorum