- 17 Ağustos 2019
- 7.481
- 8.175
- 28
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #2.221
Kızlar hani leke geldiya oruç tutulmaz değil mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canımGünaydın kızlarrdün baya olan yapmışsınız. Hadi inşallah güzel bir ay olur
Adet oldun mu tatlımGünaydın canım ❤
Günaydın canimGünaydın kızlarrdün baya olan yapmışsınız. Hadi inşallah güzel bir ay olur
Oldum canım ya karnım da çok ağrıyorAdet oldun mu tatlım
Ayaklarını sıcak tut canımOldum canım ya karnım da çok ağrıyor
Dileğimiz belliKızlar bugün Hıdır ellez dilek tutalım
Öyle yapıyorum canım bi de sizde de oluyo mu adet döneminde sürekli ağlama isteğiAyaklarını sıcak tut canım
Evet oluyo hatta bende birkaç gün önce başlıyor ağlama hissi kesin adet Olcan diyorumÖyle yapıyorum canım bi de sizde de oluyo mu adet döneminde sürekli ağlama isteği
Canım beyaz temiz bir kagida dileğini yaz bir gül ağacının dibine köy toprakla kapatDileğimiz belli
Ay bende yapmayı düşünüyorum ilk defa duydumCanım beyaz temiz bir kagida dileğini yaz bir gül ağacının dibine köy toprakla kapat
Ben ilk gün çok tahammülsüz oluyorm herkese çemkiriyorumÖyle yapıyorum canım bi de sizde de oluyo mu adet döneminde sürekli ağlama isteği
Geçen sene yapmıştım bu sene de yapıcamCanım beyaz temiz bir kagida dileğini yaz bir gül ağacının dibine köy toprakla kapat
Yap canım.Ay bende yapmayı düşünüyorum ilk defa duydum
Yap canim tam akşam ezanı okumaya yakın daha iyi olur dalına da aşanlar var kırmızı kurdaleyleAy bende yapmayı düşünüyorum ilk defa duydum
Ah kadın olmak cidden zorEvet oluyo hatta bende birkaç gün önce başlıyor ağlama hissi kesin adet Olcan diyorum
Evet ya bende de var o eşimin her hareketine gıcık oluyorum o dönemdeBen ilk gün çok tahammülsüz oluyorm herkese çemkiriyorum
Aynen bende herşeyi gözüme batıyor.Evet ya bende de var o eşimin her hareketine gıcık oluyorum o dönemde