- 21 Haziran 2016
- 9.255
- 25.573
- 548
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Katılıyorum size. Ben de kartal taraflarında 900 e oturuyorum. Evimin içi yeni değil ama eskide değil. Ayrıca cadde üstü konum olarak çık güzel bir yerdeyim iki sokak arkamda yine cadde üstü bana göre daha güzel içi yapılı sıfır gibi olan daireyi dedem 1000 TL'ye kiraya verdi. Millet amma uçmuş.Herkes fiyat iyi demis de, ben cekmekoyde site ici 8 yillik 3+1 eve 1100 tl veriyorum (aidatim yüksek ama kira bu) bu bile cok geliyor. Sancaktepe de falan 1000-1500 bandinda sifir daireler var. Esenler de bir nisantasi degil yani...
Velhasil biz normal dedikce ev sahipleri de normallestiriyor bu fiyatlari. Asgari ucretin 2000 tl oldugu ulkede, yikik dokuk ev kirasi 1000 tl den baslamaz, baslamamali da.
Size oneride bulunamayacagim, sadece bu tarz sosyal sorunlarin normalize edilmesine karsiyim.
Peki oturduğunuz evin tahmini fiyatı ne??Valla zengin olursam istanbuldan ev alip kiraya vercem cok guzel işmis bikac yila adanada ev alirim otururum mis gibi :)))
Ayrıca adana, mersinde falan evler çiçek gbi istanbulda yasayanlar olarak kötü evlere maruz bırakılıyoruz.Sorduk satarsaniz nekadar verirsiniz diye 150 bin dedi :) ama pazarlikla dahadaduser fiyat
YazdimPeki oturduğunuz evin tahmini fiyatı ne??
Istanbulu hic gormedim ama adanami hicbiseye degistem :) gerçekten mis gibi evler. Burdaki rezidansta bile kira 700 800 düşün. Allah yardimciniz olsun gercekten hem pahali hemde koti ev diosinuzAyrıca adana, mersinde falan evler çiçek gbi istanbulda yasayanlar olarak kötü evlere maruz bırakılıyoruz.