- 27 Ağustos 2017
- 3.516
- 5.894
- 158
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Esenler'e gayet yakın bir ilçeden ev baktım bugün. Esenler'den çok çok az bir miktar daha nezih bir yer ve aynı orası gibi merkezi değil. Sadece yabancı uyrukluların pek olmadığı bir yer diyeyim.
1+1 küçücük, giriş kat, eski püskü kokuşmuş dairelerin kiraları 1750 tl'den başlıyor.
Oturduğunuz yer ucuz, çünkü Esenlerin neresindesiniz bilmiyorum ama genel olarak fahiş fiyatlara yabancı uyrukluları yerleştiriyor ev sahipleri dairelerine.
Eğer siz çıkarsanız ev sahibiniz rahatlıkla 10 kişilik yabancı uyruklu bir aileye 1500 liraya kiralayabilir.
İstanbul'da yasamak evi olmayan için akıl kârı değil gerçekten. Memur maaşıyla bile kiraları karşılamak o kadar zor ki, Allah asgari ücret alıp tek maaşla ev geçindirenlerin yardımcısı olsun.
dediginiz yer bayrampasa galiba. eskiden orda otururduk. isim dolayisiyla biraz daha merkeze tasinmam lazim. istanbulun ucre semtinde oturuyorum evler ucuz diye. bayrampasadan baktim yok mumkin degil ordan ev tutmam. anneme sordum biz o zaman nasil oturduk orda diye. annem ee geçinemiyorduk iste o yuzden ben calisiyordum surekli. birimizin maasi sadece kiraya gidiyordu dedi. gercekten de sobali falan cok da iyi olmayan evlerde oturduk ve kiralar o donemde pahaliydi.
Adamın 8 değil 18 dairesi de olabilir. Kimene.Adamin paraya ihtiyaci yok canim 8 dairesi kirada toplamda 3 evlerinide kendileri kullaniyolar..tasinirizda iste tayin meselesi elimizi kolumuza bagliyor
nerde residansta kiralar 700 sizde yapmayın allahaşkına.evet istanbula göre ucuz ama bu dediğiniz rakamlar yok . Bir rezidansın yıllık kirası 40-45 -50 bin . Aylık aidatı da cabası.Adananın güzel semtlerinde 1200-1300 den aşağı ev yok. O da çok lüks değil.Istanbulu hic gormedim ama adanami hicbiseye degistem :) gerçekten mis gibi evler. Burdaki rezidansta bile kira 700 800 düşün. Allah yardimciniz olsun gercekten hem pahali hemde koti ev diosinuz
Tabi orta halli veya tek 1 memur maaşıyla geçinen bir aile için zor bir şehirdir İstanbul..allah allah istanbula hiç gitmedim ama nasil yasiyor bu insanlar orada 1000 liraya ev bulunca şükür etmek nedir ya
nasil geciniyorlar 1000 liraya oturulabilen evin sartlarida bumu yani
Aynen katılıyorum Adana bu konuda İstanbulla resmen yarışıyor. .nerde residansta kiralar 700 sizde yapmayın allahaşkına.evet istanbula göre ucuz ama bu dediğiniz rakamlar yok . Bir rezidansın yıllık kirası 40-45 -50 bin . Aylık aidatı da cabası.Adananın güzel semtlerinde 1200-1300 den aşağı ev yok. O da çok lüks değil.
Yüzüncü Yıl civarı o koca binalarda belki uygun fiyata evler vardır. .Orası da ayrı bir şehir oldu resmen.nerde residansta kiralar 700 sizde yapmayın allahaşkına.evet istanbula göre ucuz ama bu dediğiniz rakamlar yok . Bir rezidansın yıllık kirası 40-45 -50 bin . Aylık aidatı da cabası.Adananın güzel semtlerinde 1200-1300 den aşağı ev yok. O da çok lüks değil.
Merhaba kizlar ben istanbulda oturuyorum..ve evim eski evlerden..ev sahibi pimapen takmak yerine pencereleri ormandan!! Kendi topladiklari agactan yapmislar ve hep perdelerime yagmurlu havada leke geliyor kahverengi,yerlerde parke degil tahta alti bos gıcır gıcır ses cikariyor ,mutfak dolaplarim eski ne bilim eski bir ev iste iki yil once girdik 700 liradan ilk sene burada degillerdi apartmana bakalim falan diye 50 lira zam yapti gecen sene 100 lira bu senede 150 lira istiyor..eski ve rutubetli bir ev icin cok degil mi kizlar..850 den 1000 liraya cikaracak..ve hic bir sekilde evini tamir ettirmiyor bu kadar eski olmasina ragmen
Oralarda bile sanmam bin tl olmaz ev kiraları. Heryer taş bina doldu ama evler yine pahalı.Yüzüncü Yıl civarı o koca binalarda belki uygun fiyata evler vardır. .Orası da ayrı bir şehir oldu resmen.