- Konu Sahibi Cicekli Bahce
-
Merhaba öncellikle gecmis olsun ameliyat oldunuz mu acaba olduysaniz nasilsiniz brn dün oldum bugün hastaneden cikacagim. Biraz kendinizden bahsedermisiniz10 senedir istediğim hayalim inşallah bu sefer gerçek oluyo 2 gün sonra ameliyat günü aldım inşallah istediğim gibi olur her şey allah isteyen herkese nasip etsin..Burdaki bütün yazıları okudum ve bana çok faydası oldu inşallah benim de birilerine faydam olur..4 yaşında bi çocuğum var ve ona 15 ay sutumu sagarak verdim zaten küçük olan goguslerim iyice boşaldı..Perşembe günü bu görüntüden kurtulucam inşallah darısı isteyen herkesin basina...
Evet oldum 350 cc yuvarlak takıldı süreç çok kolay gecmiyo ama dayanilmicak gibi de değil kasalti oldum ondan belki de sanırım size de çok geçmiş olsun inşallah istediğiniz gibi olurMerhaba öncellikle gecmis olsun ameliyat oldunuz mu acaba olduysaniz nasilsiniz brn dün oldum bugün hastaneden cikacagim. Biraz kendinizden bahsedermisiniz
Kaç gün oldu şişlikler indimi nasıl görünüyorEvet oldum 350 cc yuvarlak takıldı süreç çok kolay gecmiyo ama dayanilmicak gibi de değil kasalti oldum ondan belki de sanırım size de çok geçmiş olsun inşallah istediğiniz gibi olur
Yok inmedi daha 7.gunum ama doğal oldu görüntü olarak şu an ödemli olmasına rağmen iri durmuyo istediğim gibi oldu ağrım sizim geçsin de keyfini cikartim diye bekliyorummmKaç gün oldu şişlikler indimi nasıl görünüyor
İnşallah güzel olur hersey canımYok inmedi daha 7.gunum ama doğal oldu görüntü olarak şu an ödemli olmasına rağmen iri durmuyo istediğim gibi oldu ağrım sizim geçsin de keyfini cikartim diye bekliyorummm
Valla ameliyata girmeden önce 57 kiloyla girdim çıktığımda tipime baksan 70 derdin acaip bi ödem oldu eve geldiğimde 58.5 çıktım ama hiç o kiloda durmuyorum hala gayet kilolu duruyorum ama regl oldum bugün bakalım ona bağladım bu kadar iri durmami bittikten sonra bakalım net anlarım ama ödem ciddi olduSen şimdi yeni olanlardansin bilgiler sıcak yani en merak ettiğim konulardan biride kilo aldinmi her yerinde şişlik oldumu bu durum nasıl canim
Ay yandım ben o zaman temmuzun sonunda tatile gitcem doktor bayram dönüşü yapalım diyo bende şu an aynı kilodayim gerçekten korkutuyor beni bu durumValla ameliyata girmeden önce 57 kiloyla girdim çıktığımda tipime baksan 70 derdin acaip bi ödem oldu eve geldiğimde 58.5 çıktım ama hiç o kiloda durmuyorum hala gayet kilolu duruyorum ama regl oldum bugün bakalım ona bağladım bu kadar iri durmami bittikten sonra bakalım net anlarım ama ödem ciddi oldu
Ben kalıcı olduğuna inanmıyorum 2-3 haftaya geçer bence bol su icerekAy yandım ben o zaman temmuzun sonunda tatile gitcem doktor bayram dönüşü yapalım diyo bende şu an aynı kilodayim gerçekten korkutuyor beni bu durum
Çok teşekkür ederim inşallah siz de yaptirirsiniz bi an önce..Deniz için daha bişey sormadım benim daha 16 gün oldu ama kendimi çok şükür iyi hissediyorum tahminim 1 ay sonra izin verirler diye düşünüyorummerhaba,
hayırlı olsun öncelikle :) darısı başıma ALLAHIMMM
merak ettiğim ameliyat sonrası denize girme yasağı konuyor mu?
Birde sakıncası yoksa ne kadara yaptırdın ameliyatı?
oldukça zayıfım (46 kilo ) çocuktan sonra göğüslerim de iyice yok oldu. bir doktor ile görüştüm dolgu önerdi... kafam karıştı
Gayet iyiyim ben ilk zamanlar çıkamadım carparlar diye korktuğum için bi 10 gün sonra rahat çıkmıştım sen de eylül ayına kadar rahat rahat iyilesirsin haber ver muhakkak her şey iyi olur insnasıl şuan agrı sızılarınn bende cuma yaptırıyorum okuyorumda okul başlayana kadar iyileşirmiyim ne kadar zaman sonra dışarı çıkıp alışveriştir gezmedir yapılabıiliyo
Burda arkadaşlar yapıldığını soyluyo ama ne zaman randevu verir,ilgisi alakası nasıl olur bilmemGeçmiş olsun bir sorum olacak devlet hastaneleri yapıyormu bilginiz varmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?