Yılların hayali gerçek oluyor

Cicekli Bahce

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2015
186
78
10 senedir istediğim hayalim inşallah bu sefer gerçek oluyo 2 gün sonra ameliyat günü aldım inşallah istediğim gibi olur her şey allah isteyen herkese nasip etsin..Burdaki bütün yazıları okudum ve bana çok faydası oldu inşallah benim de birilerine faydam olur..4 yaşında bi çocuğum var ve ona 15 ay sutumu sagarak verdim zaten küçük olan goguslerim iyice boşaldı..Perşembe günü bu görüntüden kurtulucam inşallah darısı isteyen herkesin basina...

Hadi gözün aydın heyecanını anlıyorum ki burda birçoğumuz aynı şeyleri yaşadık. Hayırlı haberler vermen dileğiyle kaç cc ve hangi doktor

10 senedir istediğim hayalim inşallah bu sefer gerçek oluyo 2 gün sonra ameliyat günü aldım inşallah istediğim gibi olur her şey allah isteyen herkese nasip etsin..Burdaki bütün yazıları okudum ve bana çok faydası oldu inşallah benim de birilerine faydam olur..4 yaşında bi çocuğum var ve ona 15 ay sutumu sagarak verdim zaten küçük olan goguslerim iyice boşaldı..Perşembe günü bu görüntüden kurtulucam inşallah darısı isteyen herkesin basina...
Merhaba öncellikle gecmis olsun ameliyat oldunuz mu acaba olduysaniz nasilsiniz brn dün oldum bugün hastaneden cikacagim. Biraz kendinizden bahsedermisiniz

Merhaba öncellikle gecmis olsun ameliyat oldunuz mu acaba olduysaniz nasilsiniz brn dün oldum bugün hastaneden cikacagim. Biraz kendinizden bahsedermisiniz
Evet oldum 350 cc yuvarlak takıldı süreç çok kolay gecmiyo ama dayanilmicak gibi de değil kasalti oldum ondan belki de sanırım size de çok geçmiş olsun inşallah istediğiniz gibi olur

Sen şimdi yeni olanlardansin bilgiler sıcak yani en merak ettiğim konulardan biride kilo aldinmi her yerinde şişlik oldumu bu durum nasıl canim

Sen şimdi yeni olanlardansin bilgiler sıcak yani en merak ettiğim konulardan biride kilo aldinmi her yerinde şişlik oldumu bu durum nasıl canim
Valla ameliyata girmeden önce 57 kiloyla girdim çıktığımda tipime baksan 70 derdin acaip bi ödem oldu eve geldiğimde 58.5 çıktım ama hiç o kiloda durmuyorum hala gayet kilolu duruyorum ama regl oldum bugün bakalım ona bağladım bu kadar iri durmami bittikten sonra bakalım net anlarım ama ödem ciddi oldu

Valla ameliyata girmeden önce 57 kiloyla girdim çıktığımda tipime baksan 70 derdin acaip bi ödem oldu eve geldiğimde 58.5 çıktım ama hiç o kiloda durmuyorum hala gayet kilolu duruyorum ama regl oldum bugün bakalım ona bağladım bu kadar iri durmami bittikten sonra bakalım net anlarım ama ödem ciddi oldu
Ay yandım ben o zaman temmuzun sonunda tatile gitcem doktor bayram dönüşü yapalım diyo bende şu an aynı kilodayim gerçekten korkutuyor beni bu durum

merhaba,

hayırlı olsun öncelikle :) darısı başıma ALLAHIMMM

merak ettiğim ameliyat sonrası denize girme yasağı konuyor mu?
Birde sakıncası yoksa ne kadara yaptırdın ameliyatı?

oldukça zayıfım (46 kilo ) çocuktan sonra göğüslerim de iyice yok oldu. bir doktor ile görüştüm dolgu önerdi... kafam karıştı :KK43:

merhaba,

hayırlı olsun öncelikle :) darısı başıma ALLAHIMMM

merak ettiğim ameliyat sonrası denize girme yasağı konuyor mu?
Birde sakıncası yoksa ne kadara yaptırdın ameliyatı?

oldukça zayıfım (46 kilo ) çocuktan sonra göğüslerim de iyice yok oldu. bir doktor ile görüştüm dolgu önerdi... kafam karıştı :KK43:
Çok teşekkür ederim inşallah siz de yaptirirsiniz bi an önce..Deniz için daha bişey sormadım benim daha 16 gün oldu ama kendimi çok şükür iyi hissediyorum tahminim 1 ay sonra izin verirler diye düşünüyorum

nasıl şuan agrı sızılarınn bende cuma yaptırıyorum okuyorumda okul başlayana kadar iyileşirmiyim ne kadar zaman sonra dışarı çıkıp alışveriştir gezmedir yapılabıiliyo

nasıl şuan agrı sızılarınn bende cuma yaptırıyorum okuyorumda okul başlayana kadar iyileşirmiyim ne kadar zaman sonra dışarı çıkıp alışveriştir gezmedir yapılabıiliyo
Gayet iyiyim ben ilk zamanlar çıkamadım carparlar diye korktuğum için bi 10 gün sonra rahat çıkmıştım sen de eylül ayına kadar rahat rahat iyilesirsin haber ver muhakkak her şey iyi olur ins

Bende beşinci gun markete gitmiştim eşimle yalnız cesaret edemezdim biraz tansiyon düşmesi oluyor bir saat ayakta olunca bende öyle cok baş dönmesi değilde garip bi his olmuştu ben ilk bir hafta kendimi çok yorgun hissediyordum

X