Kısaca eşi ile problemler oldu , her evlilik zamanı herkesın yaşadığı şeyler. Olumlu şeyler de oldu olumsuz şeyler de çok uzunAranızda ne geçti de bu küslük oldu onu da yazmalısınız. Olaylara sizin tarafınızdan bakıp yorum yapmamız pek de adil olmaz. Kimsede kardeşine sudan sebepten bunca yıl küs kalmaz.
Evet kendısı ve eşi hemen görüştürmek istemedim diye öyle yaftalamışlar benı .
Ben görüşsünler diye diretmedim annem babamın ısrarı da etkılı oldu , işte senınle kötü olabılır bırak onunla ilişki kursun tarzı , ılerde vicdan azabı çekmek istemedim o sebeple görüşmesine müsaade ettim , ayrıca süreklı görüşmek için arayan o oldu , ben değil ,dediğim gibi ses çıkarmadım bende . Karşılıklı şeyler oldu herkes kendısıne göre haklı aslındaHikayeyi bilmediğimiz icin bir şey demek sağlıklı değil. Siz yengenize ne dediniz de size bilendi? 'cay demli oldu' dediniz diye kavga cikarttilarsa siz haklısınız ama zamanında iftira attiysaniz, hararetli bir anda saçını cektiyseniz, küfür ettiyseniz falan ömür boyu görüşmemekte onlar haklı. Bu kadar üstlerine düştüğünüze göre epey suclusunuz sanki .
Eğer suçlu değilseniz de 'bari dayısını görsün' ısrarlarınizla falan sanki pismanmişsiniz da ayak yapıyormuşsunuz gibi algılamislardir.
Bence görüştürmeyin oglunuzla. Dayısıyla da takilmasin. Ben de bir teyzeyim ama eğri oturup doğru konuşmak lazım. Dayı,amca,teyze,hala...yani ne önemi var ki çocuk için?? İyiyse ne güzel ama kötüyse olmasa da olur.
Benim dayım/teyze/amca/hala sayım 12
Birinden birisi yaralı parmağıma işememiştir:) içinden sevdiklerim falan da var ama yani olsalar da oluuuur olmasalar da olur. Çok da anlam atfetmeye gerek yok.
Siz de görüştürmeyin olsun bitsin, dramaya gerek yok. Merak etmeyin, onlar da bayılmıyordur sizin oglunuza. İki kere sorar sonra ömür boyu anmazlar adini
Ayrıca hakaret etmedim saçlarını falan çekmedim hıc bana göre şeyler degıl zaten . Farkındaysanız hakarete meyilli taraf ben değilimHikayeyi bilmediğimiz icin bir şey demek sağlıklı değil. Siz yengenize ne dediniz de size bilendi? 'cay demli oldu' dediniz diye kavga cikarttilarsa siz haklısınız ama zamanında iftira attiysaniz, hararetli bir anda saçını cektiyseniz, küfür ettiyseniz falan ömür boyu görüşmemekte onlar haklı. Bu kadar üstlerine düştüğünüze göre epey suclusunuz sanki .
Eğer suçlu değilseniz de 'bari dayısını görsün' ısrarlarınizla falan sanki pismanmişsiniz da ayak yapıyormuşsunuz gibi algılamislardir.
Bence görüştürmeyin oglunuzla. Dayısıyla da takilmasin. Ben de bir teyzeyim ama eğri oturup doğru konuşmak lazım. Dayı,amca,teyze,hala...yani ne önemi var ki çocuk için?? İyiyse ne güzel ama kötüyse olmasa da olur.
Benim dayım/teyze/amca/hala sayım 12
Birinden birisi yaralı parmağıma işememiştir:) içinden sevdiklerim falan da var ama yani olsalar da oluuuur olmasalar da olur. Çok da anlam atfetmeye gerek yok.
Siz de görüştürmeyin olsun bitsin, dramaya gerek yok. Merak etmeyin, onlar da bayılmıyordur sizin oglunuza. İki kere sorar sonra ömür boyu anmazlar adini
İyi o bir baba olsun. Ne olursa olsun sizinle çocuğunu gorustursun. Bu sizin tarzınız. Asla kötü bir annne değilsinizŞimdi çok uzun bir konu , sizi boğmamak için ayrıntıya fazla girmeyecegım. Kısaca hayatta tek kardesım , o zaman sevgılısı su an eşi olan kız ile zamanında ters düştüm diye bana bilendi ve normal konuşup kapattığım bir telefon sonrası bir daha tele çıkmadı mesajlarıma cevap vermedi . Ben uzun süre annemle haber gönderip , yeğenı ile en azından görüşmesini istedim çünkü cocuk onu soruyordu ama o asla geri dönüş yapmadı . Bır yıl sonra çocukla konuşmak istedi ama cocuk yaşı gereği Artık unutmuştu. Buna rağmen ben konuşmasını istedim , hatta bı sure konuşturdum bıle ama asla benımle bir iletişimi olmadı , cocuk telefonda annem covid gecırıyor çok hasta dayı demesine rağmen oralı bile olmadı , hıc önemsemedim , çocukla iletişimi iyi olsun yeter dedim çünkü çocuğun suçu yok, en sonunda anneme attıgı bır mesajı tesadüfen gördüm.Anneme aynen “ sesın kötü gelıyor , o mal dangalak yanında mı sana bişey mi dedi gerizelalı “ yazmış . Ve ben süreklı görüntülü sekılde onları görüştürdüğüm bir dönemde yazmış bunu.. zaten kibirli birisi olduğunu biliyordum sonuçta tanıyorum onu kardeşim ama artık içimde bir yer çok derinden kırıldı…. Bunun üzerine çocuğumun gorusmesını istemedim . Zaten kendısı de esı de benımle asla muhatap olmayıp sadece çocukla görüşmek istediler bı kaç defa . Ama arkamdan dangalak kelımesi edilince daha fazla kayıtsız kalamadım . Bugun annemler geldı yıne aradı , cocuk ta görüşmek istememiş ona rağmen babama ısrar edip illa bir göreyim dıyor , bende lütfen artık zorlamayın dedım . Siz olsaydınız aptal yerine konulmanızı görmezden gelıp , bır buçuk yıl aramayıp sonra nedense bır yeğen türküsü tutturmuş kardesınıze ne tutumda olurdunuz? Bu arada biz toplamda üç yıl oldu görüşmüyoruz . Defalarca ben ayağına gidip düzelttim ama artık zerre kadar içimden gelmiyor benı bu kadar istemeyen kardeşe karşı zamanla sanırım kalbim soğudu .. şimdi ben kötü bir anne miyim. Anneme o iyi bir anne olsa cocugunu dayısıyla ne olursa olsun görüştürürdü demiş . Maalesef sanırım ben bu kadar iyi bir insan değilim..
Zorlamak derken aman görüşsün tanısın diye düşünmenin bir anlami olmuyor bir süre sonra.Ben zorlamıyorum , çocuğum da öyle aşırı bi hevesli degıl annemler zorluyor , ama anladılar artık diye düşünüyorum konuştum , bu benı kötü anne yapıyorsa da yapsın ben kendımı gayet iyi biliyorum
Evet yapıcı olmaya çalıştığım için bu sekılde davrandım kendıme göre haklıydım yoksaDeflaarca düzeltmeye çalıştım aramizi tarzı bişi yazmışsınız büyük bi kırgınlık mi yaşandı sizden kaynakli acaba yani bi kardes ablaya neden bukadar bilenir?
Ne kadar doğru yazmışsınız …….Zorlamak derken aman görüşsün tanısın diye düşünmenin bir anlami olmuyor bir süre sonra.
Kendi kardeşine ne hayrı dokunmuş ki çocuğunuza ne hayrı olsun.
Çok haklısınız zaten dediğiniz gibi güçlü bir bağ olsaydı yıllardır süregelen bu sorunlar yaşanmazdıAranızda ne geçerse geçsin bağınız güçlü olmadığı için küs kalmanız nornal
Diyelim ki yengenize saygısızlık yaptınız
En kötü siz görüşmezdiniz
Anlatabildim mi?
Yanı boşa uğraşmayın bağ denilen bisi yok aranızda .
En ufak bir hareketinizde bile abiniz harcar sizi bu yuzden
Onun adını kötü anne koymuşlarBenimle görüşmeyen birine çocuğumu göstermem.
Yooo nereden farkında olayım ki, konu açan sizsiniz. Ne sizi tanırız ne karşı tarafı. Eski-bilindik bir üye de değilsiniz,mizacinizi az çok bilelim...Ayrıca hakaret etmedim saçlarını falan çekmedim hıc bana göre şeyler degıl zaten . Farkındaysanız hakarete meyilli taraf ben değilim
Ailem istedi görüşsünler diye...Ben görüşsünler diye diretmedim annem babamın ısrarı da etkılı oldu
Ben annemle haber gonderttim, gorusmesini istedim... Yani buradan bakınca hangisi doğru emin olamadım.Ben uzun süre annemle haber gönderip , yeğenı ile en azından görüşmesini istedim çünkü cocuk onu soruyordu ama o asla geri dönüş yapmadı . Bır yıl sonra çocukla konuşmak istedi
Teşekkür ederim, haklısınız herkes anneliği üzerinden insanı vurmaya çalışıyor maalesef , ben kendımı biliyorum kötü bir anne olmadığımı da çok iyi biliyorum gerisi boş lafYooo nereden farkında olayım ki, konu açan sizsiniz. Ne sizi tanırız ne karşı tarafı. Eski-bilindik bir üye de değilsiniz,mizacinizi az çok bilelim...
Ama burada diyorsunuz ki
Ailem istedi görüşsünler diye...
Burada da diyorusnuz ki
Ben annemle haber gonderttim, gorusmesini istedim... Yani buradan bakınca hangisi doğru emin olamadım.
Ama geçmiş gitmiş konu, kaç sene olmuş.
Üstüne durmaya bile gerek yok .
Senin çocuğunun annesine saygı duymayan biriyle bir arada bulunmasına gerek yok
Onlar sana ister kötü anne desin,ister başka bir şey
Ne önemi var ki? Onlar mı senin anneligine puan verecek mercii???
Takma bile kafana. Çocuk senin, velisi sensin. Kocan hariç kimsenin hiçbir konuda söz hakkı bile olamaz