Yıllardır görüşmediğim kardeşim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aranızda ne geçti de bu küslük oldu onu da yazmalısınız. Olaylara sizin tarafınızdan bakıp yorum yapmamız pek de adil olmaz. Kimsede kardeşine sudan sebepten bunca yıl küs kalmaz.
Kardeşi kızla sevgiliyken kızın ailesine gidip kızınız kardeşimle yatıyor demişti.

Kardeşi kızla sevgiliyken kızın ailesine gidip kızınız kardeşimle yatıyor demişti.
Yatıyor demedim çarpıtmayın aynı evde kalıyor dedim . Ayrıca Kızın ailesine değil , kendı aileme . Sonuçta kızı tanımıyorum kardeşim de daha önce kaç kere önüne gelen kızdan bebek aldırdı , yıne aynı pisliğe göz yummak istemedim hepsı bu

Yatıyor demedim çarpıtmayın aynı evde kalıyor dedim . Ayrıca Kızın ailesine değil , kendı aileme . Sonuçta kızı tanımıyorum kardeşim de daha önce kaç kere önüne gelen kızdan bebek aldırdı , yıne aynı pisliğe göz yummak istemedim hepsı bu
He kendi ailenizeydi doğru, yanlış hatırlamışım.

Eski konunuzda kardeşinizin damızlık olmadığı konusunda anlaşmıştık sanki, yanılıyor muyum? Yaptığınız yenilir yutulur bir şey değil, kardeşinizin size davranışlarını hak ediyorsunuz. Kızınızla görüştürüp görüştürmemek kendi bileceğiniz iş.

Icten ice sucluluk duygusu besliyor gibi bir haliniz var. Defalarca barismaya calisip üstüne cocugunuzu gorusturmenizden bu çıkıyor. Yoksa kus oldugum biri kardeşim dahi olsa cocugumla görüşüp ne yapacak? Benim hayatimda olmayan biri cocugumunkinde de olmasin

Icten ice sucluluk duygusu besliyor gibi bir haliniz var. Defalarca barismaya calisip üstüne cocugunuzu gorusturmenizden bu çıkıyor. Yoksa kus oldugum biri kardeşim dahi olsa cocugumla görüşüp ne yapacak? Benim hayatimda olmayan biri cocugumunkinde de olmasin
FarkındaysNız gorusmesını su an istemeyen ama sureklı kardeşi arayan kişi ben oluyorum , yazınca doğru ifade edılemıyor bazı şeyler

Her neyse , çoğu üye bana yardımcı oldu , içim rahat , hıc yapmadığım ve söylemediğim tarafa çekilmeye çalışılıyor konu , tartışacak enerjim yok , affedersınız. Haklı olduğuma ınandığım bır konu , o yüzden Yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum, rica etsem konum kapatılabılır mı , Mune Mune

FarkındaysNız gorusmesını su an istemeyen ama sureklı kardeşi arayan kişi ben oluyorum , yazınca doğru ifade edılemıyor bazı şeyler
Ee size dangalak dediğini duyana kadar sorun yoktu. Onu duyunca artık sizden ne kadar sogudugunu anlayip siz de gorusmeyeyim demissiniz. Valla 3 halam vardı biri rahmetli oldu, bir dayım bir de amcam var. Allah omurlerini uzun etsin ama hiç bir faydalarini görmedim bu zamana kadar. Çocuk gorusmese bir şey kaybetmez. Ilerde canlari isterse gorussunler

Ee size dangalak dediğini duyana kadar sorun yoktu. Onu duyunca artık sizden ne kadar sogudugunu anlayip siz de gorusmeyeyim demissiniz. Valla 3 halam vardı biri rahmetli oldu, bir dayım bir de amcam var. Allah omurlerini uzun etsin ama hiç bir faydalarini görmedim bu zamana kadar. Çocuk gorusmese bir şey kaybetmez. Ilerde canlari isterse gorussunler
Kırk defa aynı seyı yazdım ama anlatamıyorum galıba , ondan soğuyan benım her neyse teşekkür ederim yorumunuz için ,

KudrAlobar KudrAlobar 'in yorumundan sonra eski konulara baktım da, el insaf
Kısaca eşi ile problemler oldu , her evlilik zamanı herkesın yaşadığı şeyler.
Sizin "her evlilik zamanı olur" dediğiniz şeyler kardeşiniz ve sevgilisi beraber tatile çıktı diye ailenize soyeyip "bundan da çocuk aldırır sonra" diye doldurmak, kızı ailenizin gözünde değersiz yapıp apar topar evlenmelerini sağlamak mi??? Ben de giderim sevgilimle tatile ama bunu bu şekilde ailelere yetistiren bir insanla aynı ortamda asla bulunmam bile.
Yani gelinin ve abisinin sizinle konuşmak istememeleri o kadar doğal bir şey ki
3 yıl konusmamissiniz, bir 33 sene daha konusmazsaniz bir şey olmaz. Zaten siz de sevmiyorsunuz. Ondan hep düşüncesiz,şeref yoksunu falan diye bahsetmissiniz. Böyle kardeşle konussaniz ne, konusmazsaniz ne....

Bir de demin alinltilamistim. Bu konuda ben istemedim, ailem ısrar etti dayı yeğen gorussun diye demiştiniz.
Ama geçen sene açtığınız konuda şöyle diyorsunuz;
cokmuzor .!.:
Çocuğum bir kaç defa sordu dayısını. Bende aramak istedim ama engellemiş. Anneme benimle muhatap olmasın ama 5 yaşında çocuğa açıklama yapamıyorum onunla görüşsün dedim ikiside oralı olmadılar.
Gayet de kimse oralı olmamış, siz kendi kendinize ısrar etmissiniz görsün diye.. neden olayları çarpıtarak anlatıyorsunuz ki?
Ha, konunun sonunda zaten "sizin çocuğunuz. Göstermeyin,dayisizliktan kimse ölmüyor" diyecegim ama dayi olacak adam ve gelin gemileri yakmakta sonuna kadar haklı. Bunu da bilin

Bana bari kızını göster kızın görüşsün vs diyen insanlara okutasım geldi bu konuyu. Tabiri caizse Bana ne hayrı oldu ki kızıma olsun . Keşke siz en başından vicdan yapıp çocuğunuzla iletişime geçmesini sağlamasaydınız. Üzüldüm ama olması gerekeni yapıyorsunuz

Sizin "her evlilik zamanı olur" dediğiniz şeyler kardeşiniz ve sevgilisi beraber tatile çıktı diye ailenize soyeyip "bundan da çocuk aldırır sonra" diye doldurmak, kızı ailenizin gözünde değersiz yapıp apar topar evlenmelerini sağlamak mi??? Ben de giderim sevgilimle tatile ama bunu bu şekilde ailelere yetistiren bir insanla aynı ortamda asla bulunmam bile.
3 yıl konusmamissiniz, bir 33 sene daha konusmazsaniz bir şey olmaz. Zaten siz de sevmiyorsunuz. Ondan hep düşüncesiz,şeref yoksunu falan diye bahsetmissiniz. Böyle kardeşle konussaniz ne, konusmazsaniz ne....

Bir de demin alinltilamistim. Bu konuda ben istemedim, ailem ısrar etti dayı yeğen gorussun diye demiştiniz.

Gayet de kimse oralı olmamış, siz kendi kendinize ısrar etmissiniz görsün diye.. neden olayları çarpıtarak anlatıyorsunuz ki?
Ha, konunun sonunda zaten "sizin çocuğunuz. Göstermeyin,dayisizliktan kimse ölmüyor" diyecegim ama dayi olacak adam ve gelin gemileri yakmakta sonuna kadar haklı. Bunu da bilin
Sadece bir kısmı böyle , yanı o yüzden bu sekılde yorum yapmanızı anlıyorum , sorun degıl benım vicdanım rahat, teşekkür ederim .

Hatasını asla kabul etmiyor, kendini haklı görüyor.

Normalde yetişkin ilişkilerine çocukların katılmasına karşıyım ama burada başka bir şey var. Ablasına “dangalak” diyen biri çocuğunuza hiçbir şey katmaz. Görüştürmemek daha mantıklı.

Kısaca eşi ile problemler oldu , her evlilik zamanı herkesın yaşadığı şeyler. Olumlu şeyler de oldu olumsuz şeyler de çok uzun

Ay insanların gittiği tatili ifşalamışsınız üzerinize vazife olmadığı halde. Hiç de herkesin yaşadığı şeyler değil.
Bunu yapan bir insanın da diğer her konuda mükemmel görümce olduğunu, tek vukuatınızın bu olduğunu sanmıyorum.

Hakaret etmesi kötü ama yüzünüze etmemiş sonuçta. Annenizin mesajlarını okumasaydınız görmezdiniz.
Yine de çocuğu görüştürmemeyi seçebilirsiniz tabii. Dayısız da hayatta kalınabiliyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X