• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yillar sonra eski sevgilim ruyama girdi ve aklima dustu... Telepati var mi?

BellaDollita

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2021
3
2
1
34
Merhaba Herkese!

5 sene once ayrildigim eski sevgilimi 1 ay once ruyamda gordum. Ruyamda barismistik ve hatta, tam bana yaklasiyor, ellerimle yuzune dokunuyorum ve opusmek icin daha yaklasiyor ve opusmeye basladigimiz an gozlerimi acip, o an uyandim. O gun pek aldiris etmedim anlamina da bakmadim internetten.

Ama son 3 4 gundur surekli aklimda. Neden boyle oldu anlamiyorum.. Halbuki beni aldattigi icin ayrilmistim ama ayni zamanda hayatimdaki en mutlu iliskim de, en dolu dolu yasadigim ask da oydu.. Yillar icinde tuketmistik birbirimizi ve onun hatasi ve saygisizliklari ile son bulmustu..
Sosyal medya hesabina baktim, eskiden kiz arkadasi ile fotografi vardi profil fotografi olarak simdi tek kendinin selfiesi var. Kiz arkadasinin profiline baktim, eskiden onunla iliskisi var yazarken simdi hic birsey yazmiyor. Ama hala iki tane fotograflari var yuklu eskiden kalma.. Bir de cocuklari var 2 yasinda.

Siz ne dusunuyorsunuz? Sizce beni mi dusunuyor da 5 yil sonra aklima dustu? Sizce telepati denen sey var mi?
Bu yasadigim hic birinizin basina geldi mi?

Simdiden cok tesekkurler umarim paylasirsiniz siz de dusuncelerinizi ve deneyimlerinizi..

Merhaba Herkese!

5 sene once ayrildigim eski sevgilimi 1 ay once ruyamda gordum. Ruyamda barismistik ve hatta, tam bana yaklasiyor, ellerimle yuzune dokunuyorum ve opusmek icin daha yaklasiyor ve opusmeye basladigimiz an gozlerimi acip, o an uyandim. O gun pek aldiris etmedim anlamina da bakmadim internetten.

Ama son 3 4 gundur surekli aklimda. Neden boyle oldu anlamiyorum.. Halbuki beni aldattigi icin ayrilmistim ama ayni zamanda hayatimdaki en mutlu iliskim de, en dolu dolu yasadigim ask da oydu.. Yillar icinde tuketmistik birbirimizi ve onun hatasi ve saygisizliklari ile son bulmustu..
Sosyal medya hesabina baktim, eskiden kiz arkadasi ile fotografi vardi profil fotografi olarak simdi tek kendinin selfiesi var. Kiz arkadasinin profiline baktim, eskiden onunla iliskisi var yazarken simdi hic birsey yazmiyor. Ama hala iki tane fotograflari var yuklu eskiden kalma.. Bir de cocuklari var 2 yasinda.

Siz ne dusunuyorsunuz? Sizce beni mi dusunuyor da 5 yil sonra aklima dustu? Sizce telepati denen sey var mi?

Simdiden cok tesekkurler umarim paylasirsiniz siz de dusuncelerinizi ve deneyimlerinizi..
Başlığa cevabım evet telepati diye bir şeyin varlığına inanırım ama sanmıyorum ki 5 yılda sevgiliniz bu konuda uzmanlaşıp aklına bir tek siz gelip sizin rüyanıza girsin, kaldı ki telepati rüyayla çok ilişkili değil konuya cevabım bence yarım kalmışlık , yarım kalan şeyler ara ara böyle gelir insanın içine özellikle şu zamanlar boştaysanız duygusal anlamda normal

çok ilginç ben de eski sevgilimi rüyamda görmustum,barışmıştık.. Yani öyle aldatma fln yok ama son zamanlrda çok kavga ediyorduk 6 yıllık ilişkinn son 8 ayı kavga flndı o ayrılmıştı benden bir daha olmadı. . Şimdi evli kızı var hatta yani en son öyle duymuştum .2014 yılında ayrılmıştık.. sonra üzerinde durmadım ben kaldı alttarafı rüya dedim umursamadım..

Merhaba Herkese!

Boşta mısnız? pandemi sizi de vurmuş belli. Sizi aldatan birini hala istiyor olmanız özlemeniz normal değil

Hamilelik döneminin başında çok ilginç rüyalar görmeye başladım bir ara her akşam başka bir eski erkek arkadaşımı görüyordum. Hatta lise ve ilkokuldakileri bile. İyi kötü saçma sapan bir sürü rüya gördüm böyle. Bu hesaba göre bütün eski sevgili ve flörtlerimin işi gücü yok sabah akşam beni düşünüyorlar.

Merhaba Herkese!

Aldatılmış olmasaydınız bir ihtimal derdim lakin kabul edilemez bir durum var.şeytan görsün yüzünü deyip başka rüyalara dalın.Ben öyle yaptım.
mesela şimdilerde kendinden 10 yaş büyük sevgilisiyle yaşadığını biliyorum güya çok mutluymuş.kendinden 10 yaş büyük birisiyle yaşayarak zaten kabusu yaşadığından şüphem yok🤪

Rüya deyin geçin, görüşmek barışmak istiyorsanız orası ayrı gerçi, rüya bahaneniz olur🙃. Gerçi aldatmış, hayatında biri var, boşverin gitsin...

Gün içinde farkında olmadığınız bir şey görmüşsünüzdür eski sevgilinizle ilgili.
Bilinçaltınıza yerleşmiştir.
Diyelim o da sizi düşündü de gördünüz rüyanızda, bunu bilemezsiniz.
bir rüyaya dayanarak adamı arayamazsınız.
Arasanız seni rüyamda gördüm gibi saçma bir şey zaten söyleyemezsiniz.
e bir de normal bir ayrılık olmamış ki. Aldatmış.
cocugu da var artık..
köprünün altından çok su akmış..

Hamilelik döneminin başında çok ilginç rüyalar görmeye başladım bir ara her akşam başka bir eski erkek arkadaşımı görüyordum. Hatta lise ve ilkokuldakileri bile. İyi kötü saçma sapan bir sürü rüya gördüm böyle. Bu hesaba göre bütün eski sevgili ve flörtlerimin işi gücü yok sabah akşam beni düşünüyorlar.
Ben de hamileligin basindan beri 8 yıl onceki eski sevgilimi goruyorum ruyamda normalde umrumda bile degil hic aklima da gelmez ama hormonlardan heralde😂 neyseki yalniz degilmisim

boşta mı kaldınız ?
Merak mı ettiniz ?
Bunlar normal bende 5 sene önceki hayatıma giren kişiyi arada hatırlıyorum
Bazen merakta ediyorum ama sadece merak öyle
O ne yaptı ki acaba diye
Oturup takip etmiyorum
Aklıma da geliyor ama bir anlamı yok
Onun aklına gelmiş dahi olsanız bir anlamı yoktur emin olun
Düşünmeyin aklınıza geldiğinde başka şeyler düşünün geçer.

Back