• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yıllar sonra engelleyen eski sevgili

sivridil

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2012
1.474
567
323
Merhaba. Yine bir konunun içinden çıkamadım :)

4.5 sene önce medenice ayrıldığım bir ilişkim oldu.

1-2 ay önce aradı bir kişi sebebiyle konuştuk vs gayet normal. Bir daha iletişim kurmadım.

Geçen hafta ıki hikayemi izledi whatsapp’dan seneler sonra, tepki vermedim.

Özetle aramadım, sormadım, profili zaten gizli. Ekli de değiliz birbirimizde

4.5 sene sonra bugun, ilk kez engellenmişim. Tuhafıma gitti, neden yani?🙄

Yorumlarınızı bekliyor olacağımm

Dipnot: ilişkisi varken de engelli değildim de su an profilinde bir ilişki belirtisi de yok

Ayrıca çok egoist birisidir . Aslan burcu tam olarak

Edit: Arkadaşlar tekrar merhaba. Yardımlarınız için teşekkür ederim. Dün aksam wp dan hikaye atmayan adam kalp koyup bir kadınla hikaye paylaşmış. Hayırlı olsun demek düşer

Son düzenleme:
Yeni biri vardır, tamamen kontaktı kesmek istemiştir.

Bence asil iliskisi Pilates egitmeni ile. Onunla arasi bozuk oldugu donemlerde bos kalmamak icin sizinle vakit gecirmis olabilir. Aslinda sizi umursamiyordur, maksadi diger tarafi kiskandirmak olmasin? Bilmiyorum siz evet deseniz belki evlenirdi de bu dengedeki 1ine cok guven olmaz. Tabi bunlarin hepsi varsayim.

Hasta derken bipolar herhalde. Bir git bir gel ilişkiler insanı çok yoruyor. Bazıları sırf karşısındaki insanı kendine bağlamak için bile isteye git gel yapıyor.

Vardı benim bir flörtüm konuşmazdık konuşmazdık sonra yazardı, ben tabi sevinmeler mutluluklar. İki gün ya çok değil iki gün sonra yazmamaya, görüldü atmaya falan başlardı. Ne yaptım da böyle oldu çok mu sıktım diye kendimi yer dururdum o da zaten bunu istiyordu. Her daim zihnimin onunla meşgul olmasını.

30 yaşına gelmiş hala ne istediğini bilmiyorsa bırakın kendi çöplüğünde dolaşsın. Toksik insan.

Yeni bir ilişkiye başlamış olabilir. Sizinle de yeni iletişim kurduğu için belki siz ona yazarsınız, belki o sizin hikayenize bakar vs. diye tüm ihtimalleri elemek istemiş olabilir.

Biri beni engellese benimle hiç iletişim kurmak istemediğini anlarim. O da seninle bağlantı kalmasını istememiş.

Sevgilisi vardır

Hayatına birisi girmiştir kesin 🤦🏼 Hiç şaşmaz.
Onun öncesinde de aralık kapı olarak engellenmemiştiniz 😂 Boşta kalırsam dönerim hesabı 🤷‍♀️
Beyinli beyinsizler bunlar 😬

Ama sevgilisi de oldu bugune dek , hiç engellemedi. Zaten yazmadım aramadım da neden şimdi yanii 😅😅

Ama hayatında biri olsa ve iletişimi kesmek istese neden yakın zamanda hikayemi izler ki normalde izlemediği halde ay kafam çorba

Hayatındaki kişi onun hesabından izlemiş ve neden ekli olduğunuzla ilgili onunla kavga etmiştir 🤔 Baya akla yatkın bir teori oldu bu bak 🙈

Ama hayatında biri olsa ve iletişimi kesmek istese neden yakın zamanda hikayemi izler ki normalde izlemediği halde ay kafam çorba
Ya bu tür şeyleri çok irdelemek ve altında anlam aramak bana gereksiz geliyor. Öylesine bakmıştır, denk gelmiştir.

Sizi niye bu kadar ilgilendirdi ki. Ben olsam 1 dk bile düşünmezdim bu konuyu. Adı üzerinde eski.

Şaka sanırım :)

Adı eski ama o benım ilk ve son sevgilim. O yuzden biraz hassasım
Yok degil, sonucta 3 gun once kendi aramis, simdi engelliyo, zaten ayrilali 4-5 sene gecmis, arkadastan hallice olmus, kafan mi guzel bi gun ariyosun, ertesi gun engeli basiyosun diye sorabilirdim ben, ya da hic sallamazdim daha kuvvetle muhtemel

Back