Yıllar sonra benden helallik istiyor

bence şimdi nişanlı olduğu kız buna çektiriyor bu da senin kıymetini anladı ve ben ne yaptım diye kafasına vurdu.kaçırdı tabi hatunu bir cadıya kaldı belki bilemeyiz:KK55:. umursama gitsin helal de etme kimsenin oyuncagı değiliz benim fikrim tabi:KK14:

Merhaba arkadaşlar uzun süredir takip ettiğim sayfaya bende artık üye olmak istedim. Bende sizlere bir konuda danışmak istiyorum. Geçen gün Face sayfama bir mesaj gelmiş gördüğümde şok oldum . Mesaj eski nişanlımdan. Dört yıl oldu biz ayrılalı şimdi çok mutlu bir evliliğim var. Evliliğimi tebrik etmiş kendiside nişanlanmiş benden helallik istediğini kendisininde olan haklarını helal ettiğini yazmış.
Bunca zaman sonramı aklına geldi helallik istemek ve cidden benim canımı çok yaktı hiç hiç haketmediğim Şeyler yaşadım onun yüzünden ve benden sadece mesajla ayrılmıştı. Ben onu sadece Allah'a havale ettim ve hiç cevap yazmayı düşünmüyorum sizce ne yapmalıyım? Bu yaptığı çok bencilce geldi ayrıca bana amacı ne olabilir ? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
Helallik kısmını sen bilirsin ama facebook ta engelle ve kesinlikle cevap yazma

vallahi dünyanın o kadar çivisi çıkmış durumda ki,
helallik gibi güzel bir konu da bile insan şüphe ile yaklaşıyor?

acaba gerçekten mi helallik istiyor,
yoksa helallik konusunu kullanıyor mu?

bilemiyorsun işte, inanamıyor güvenemiyorsun... herkes sahte olmuş durumda...
iyi insanların güzel şeylerin sayısı azalmış durumda...

bir de bence helal etmekten korkmayın... siz helal ettiniz diye yapmış olduğu yanlışların bedelini ödemeyecek diye bir şey yok... Allah yine hesabını soracaktır yaptıklarının, sadece sizin üzerinizden yük kalkacak ve bir daha karşı karşıya gelmeyeceksiniz bu şekilde düşünün..

elbette ki cevap vermeyin, iletişim kurmayın..
sadece bu mevzu belli ki sizinde canınızı yakan bir mevzu, içinizde bence daha fazla yer etmesine müsade etmeyin..
ben her zaman nefretinde kalpte yeri olduğuna inanırım...

bazı insanlar o yüzden nefreti bile hak etmez, o derece bile değer vermemek lazım....

vallahi dünyanın o kadar çivisi çıkmış durumda ki,
helallik gibi güzel bir konu da bile insan şüphe ile yaklaşıyor?

acaba gerçekten mi helallik istiyor,
yoksa helallik konusunu kullanıyor mu?

bilemiyorsun işte, inanamıyor güvenemiyorsun... herkes sahte olmuş durumda...
iyi insanların güzel şeylerin sayısı azalmış durumda...

bir de bence helal etmekten korkmayın... siz helal ettiniz diye yapmış olduğu yanlışların bedelini ödemeyecek diye bir şey yok... Allah yine hesabını soracaktır yaptıklarının, sadece sizin üzerinizden yük kalkacak ve bir daha karşı karşıya gelmeyeceksiniz bu şekilde düşünün..

elbette ki cevap vermeyin, iletişim kurmayın..
sadece bu mevzu belli ki sizinde canınızı yakan bir mevzu, içinizde bence daha fazla yer etmesine müsade etmeyin..
ben her zaman nefretinde kalpte yeri olduğuna inanırım...

bazı insanlar o yüzden nefreti bile hak etmez, o derece bile değer vermemek lazım....
Güzel mesajlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar insan istiyor iyi veya tabi kötü cevap vermek ama bazı arkadaşların dediği gibi bunu bile yanlış anlayıp hala önemsiyor diye düşünebilir..

Değilmi ama benimde aklıma ilk ne bu şimdi nişanlandıysa banane nispet mi yapıyor geldi . Sabahın 7 sinde de atınca heralde Rüyasında kötü birşey gördü. Amacı büyük ihtimal vicdanını rahatlatmak Nasılsa bunca yıl geçti kendi yoluna gitmiş yaptıklarımı unutmuştur Hakk'ını helal eder diye düşündü heralde . Ne kadar bencilce geliyor bana malesefki iyi niyetli düşünemiyorum

Arkasından dövünüp yas tutacağınızı falan sanıyordur...:KK48:
Hem de içinizden gelmiyorsa zaten helal ettim deseniz de helal olmuş olmuyor.
Sakın bir şey yazmayın direkt eşinize gösterin bilgisi olsun.

Keşke hiç böyle bi mesaj atmasaydıda bende bu durumda kalmasaydım bende Söylemek istiyorum aslında güveni artar belki eşimin bana ama aynı zamanda ya daha sonra kafasına takarsa diye korkuyorum :KK43:

Keşke hiç böyle bi mesaj atmasaydıda bende bu durumda kalmasaydım bende Söylemek istiyorum aslında güveni artar belki eşimin bana ama aynı zamanda ya daha sonra kafasına takarsa diye korkuyorum :KK43:

Takmaz ne takacak siz mesaj atmıyorsunuz ki sonuçta, mesaj atan o.
Valla burada tehdit eden eski nişanlı-sevgili hikayelerini okuya okuya erkek milletinden korkar oldum, ekran görüntüsü alıp kocanıza göstermeyeceği ne malum her şey beklenir. O yüzden bir şey yazmayın

canım eşten eşe fark eder sen tanırsın eşini. ama benim başıma gelse bu söyleyemezdim heralde. çünkü benim geçmişimle alakalı tek kelime bile duyunca çıldırıyo sinirden. senin bi başkasıyla olduğunu düşünmek istemiyorum diyo. ben söylesem eminim gider fizanda da olsa bulur ağzını gözünü dağıtır eşim msj atan kişinin. onu da yapmazsa benden çıkarır tüm sinirini nasıl bi olaya dönüşür tahmin bile edemiyorum. ama cevap yazman gerçekten yakışık almaz. bana ben nişanlıyken eski dangozun teki msj atmıştı mutluluklar dilerim diye sildim engelledim hemen zaten psikopat ruhlu biriydi ödüm kopmuştu. helallik istemesinin nedeni de bence yeni bi hayata başlarken ah almadan başlayıp kendi işleri güzel yürüsün diye. yoksa seni üzdü gönlün kırık kalmasın diye olduğuna inanmıyorum hiç.

canım eşten eşe fark eder sen tanırsın eşini. ama benim başıma gelse bu söyleyemezdim heralde. çünkü benim geçmişimle alakalı tek kelime bile duyunca çıldırıyo sinirden. senin bi başkasıyla olduğunu düşünmek istemiyorum diyo. ben söylesem eminim gider fizanda da olsa bulur ağzını gözünü dağıtır eşim msj atan kişinin. onu da yapmazsa benden çıkarır tüm sinirini nasıl bi olaya dönüşür tahmin bile edemiyorum. ama cevap yazman gerçekten yakışık almaz. bana ben nişanlıyken eski dangozun teki msj atmıştı mutluluklar dilerim diye sildim engelledim hemen zaten psikopat ruhlu biriydi ödüm kopmuştu. helallik istemesinin nedeni de bence yeni bi hayata başlarken ah almadan başlayıp kendi işleri güzel yürüsün diye. yoksa seni üzdü gönlün kırık kalmasın diye olduğuna inanmıyorum hiç.
Burda ne guzel herkes birbirine çok yardımcı oluyor tekrar tekrar teşekkürler
Aynen kendisi yeni hayata Başlıyor diye böyle birşey yaptı yoksa yıllar sonra insanın aklına helallik gelmez benim evliliğime hayırlı olsun diyor ona mı kaldı ya benimde onu tebrik etmemi istiyor herhalde böyle bi insanı keşke hiç tanımasaydım . Ben hiçbişekilde hayatı yolunda gitsin istemem gönülden isteyemem zaten ahirette de hesaplaşmak istiyorum çünkü ÇOğu zaman kıskançlık Yüzünden hiç haketmediğim şuçlamalar yaşardım tek Allah biliyor doğruları çünkü

sakın yanlış anlama,yakın bır arkadaşımın eşine eski sevgilisi helallık mesajı atmış faceden,eşide cevap yazmış,ıkısıde evli,arkadaşın kocasıda arkadaşım,ve aşi anlamışki bu kızı hiç unutamaöış,ve 5 yıldır ilişkileri var,arkadaş sınır hastası oldu,bir helalıkle başlayan bişey,kafan karışmasın tatlım yazma

benımde başıma geldi helallık dıya yazdı bırı sonra grdı beynıme,ve yıne çok fena uzdu,gitti,sen bilirsin tatlım

şeytan nefs,olmaz işler yapıyoruz,boşluğuna gelir,eşinle sorunun olur,kayarsın,ki arkadaşımın eşi nasıl mukemmel bır adamdı ki bilemezsin

sakın yanlış anlama,yakın bır arkadaşımın eşine eski sevgilisi helallık mesajı atmış faceden,eşide cevap yazmış,ıkısıde evli,arkadaşın kocasıda arkadaşım,ve aşi anlamışki bu kızı hiç unutamaöış,ve 5 yıldır ilişkileri var,arkadaş sınır hastası oldu,bir helalıkle başlayan bişey,kafan karışmasın tatlım yazma

benımde başıma geldi helallık dıya yazdı bırı sonra grdı beynıme,ve yıne çok fena uzdu,gitti,sen bilirsin tatlım

şeytan nefs,olmaz işler yapıyoruz,boşluğuna gelir,eşinle sorunun olur,kayarsın,ki arkadaşımın eşi nasıl mukemmel bır adamdı ki bilemezsin
Anlıyorum canım çok haklısın benim ona kötü birşey yazmam bile sonuçta cevap yazdı olacağı için asla yazmam. Bu zaman içinde ne sesini duydum ne gördüm zaten kendisi biterse arkama bakmam diyen karakterde olduğu için bende asla aramadım Bittiği zamanlar öyle bitti gitti.. Ben yeni evli sayılırım bu kadar yıl yazmayıp şimdi yazması kendiside nişanlanmış ya heralde hem nispet hem temiz sayfa açmak istediği için sanırım . Ama yıllar geçiyor diye onun bana yaptıklarını unutacak Değilim Allah'ından bulsun sadece

Helal edeceksenizde icinizden edin, sonucta Allah biliyor... O kisiyede cevap vermeyin ve engelleyin... Bosverin ne hali varsa görsün... Siz artik yeni yolunuza konsantre olun...Mutluluklar...:KK14:

Şahsen önce can yakıp sonra anlayınca ki o arada bizim hayatımız mahvolmuş oluyor
Gelipte helallik isteyeni allaha havale etmeyi doğru buluyorum.
Ben olsam etmem. Zaten konuşmayında eşiniz görürse yanlış olabilir

X