- 25 Ağustos 2014
- 20.334
- 48.170
- Konu Sahibi kurtluvisne
esin haberdar mi msjdan?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hiçbir şey yazmayı düşünmediğim için söylemedim anlayışlı biridir ama tabi bu konuda ne tepki verir bilemem sizce ne yapmalıyım ?esin haberdar mi msjdan?
esini taniyan sensin, bsy diyemiycem..hiçbir şey yazmayı düşünmediğim için söylemedim anlayışlı biridir ama tabi bu konuda ne tepki verir bilemem sizce ne yapmalıyım ?
hiçbir şey yazmayı düşünmediğim için söylemedim anlayışlı biridir ama tabi bu konuda ne tepki verir bilemem sizce ne yapmalıyım ?
Merhaba arkadaşlar uzun süredir takip ettiğim sayfaya bende artık üye olmak istedim. Bende sizlere bir konuda danışmak istiyorum. Geçen gün Face sayfama bir mesaj gelmiş gördüğümde şok oldum . Mesaj eski nişanlımdan. Dört yıl oldu biz ayrılalı şimdi çok mutlu bir evliliğim var. Evliliğimi tebrik etmiş kendiside nişanlanmiş benden helallik istediğini kendisininde olan haklarını helal ettiğini yazmış.
Bunca zaman sonramı aklına geldi helallik istemek ve cidden benim canımı çok yaktı hiç hiç haketmediğim Şeyler yaşadım onun yüzünden ve benden sadece mesajla ayrılmıştı. Ben onu sadece Allah'a havale ettim ve hiç cevap yazmayı düşünmüyorum sizce ne yapmalıyım? Bu yaptığı çok bencilce geldi ayrıca bana amacı ne olabilir ? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
Allah'a havale et ama Hakkını da helal et.Allah yapacagını bilir ona.hakkını helal et ki bilmeden kırdığın insanlardan da helallik istediğinde bekleyebil bunu onlardan.iyi bir insan düşün herkese Hakk'ını helal edendir benceMerhaba arkadaşlar uzun süredir takip ettiğim sayfaya bende artık üye olmak istedim. Bende sizlere bir konuda danışmak istiyorum. Geçen gün Face sayfama bir mesaj gelmiş gördüğümde şok oldum . Mesaj eski nişanlımdan. Dört yıl oldu biz ayrılalı şimdi çok mutlu bir evliliğim var. Evliliğimi tebrik etmiş kendiside nişanlanmiş benden helallik istediğini kendisininde olan haklarını helal ettiğini yazmış.
Bunca zaman sonramı aklına geldi helallik istemek ve cidden benim canımı çok yaktı hiç hiç haketmediğim Şeyler yaşadım onun yüzünden ve benden sadece mesajla ayrılmıştı. Ben onu sadece Allah'a havale ettim ve hiç cevap yazmayı düşünmüyorum sizce ne yapmalıyım? Bu yaptığı çok bencilce geldi ayrıca bana amacı ne olabilir ? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
"ben nişanlandım, haberin olsun çatla patla durum 1-1 oldu" diye nisbet amacı ile atılmış bir mesaj muhtemelen....artık nasıl bir egosu varsa hala umrunuzda olduğunu falan sanıyordur .
Çok doğru davranmışsınız bir mesajı bile hak etmiyor. Olumlu ya da olumsuz bir cevap verirseniz egosunu okşamış olursunuz. Engelleyin gitsin.Hem de bence onla muhatap olmak eşinize saygısızlık olur.
Aynen /)Ben olsam içimden ederdim. Ama onunla hiçbir şekilde yazışmaz ve direk engellerdim..
Helal ettim ama bu yaptıkların Karşılıksız kalmaz diyebilirsinizMerhaba arkadaşlar uzun süredir takip ettiğim sayfaya bende artık üye olmak istedim. Bende sizlere bir konuda danışmak istiyorum. Geçen gün Face sayfama bir mesaj gelmiş gördüğümde şok oldum . Mesaj eski nişanlımdan. Dört yıl oldu biz ayrılalı şimdi çok mutlu bir evliliğim var. Evliliğimi tebrik etmiş kendiside nişanlanmiş benden helallik istediğini kendisininde olan haklarını helal ettiğini yazmış.
Değilmi ama benimde aklıma ilk ne bu şimdi nişanlandıysa banane nispet mi yapıyor geldi . Sabahın 7 sinde de atınca heralde Rüyasında kötü birşey gördü. Amacı büyük ihtimal vicdanını rahatlatmak Nasılsa bunca yıl geçti kendi yoluna gitmiş yaptıklarımı unutmuştur Hakk'ını helal eder diye düşündü heralde . Ne kadar bencilce geliyor bana malesefki iyi niyetli düşünemiyorum"ben nişanlandım, haberin olsun çatla patla durum 1-1 oldu" diye nisbet amacı ile atılmış bir mesaj muhtemelen....artık nasıl bir egosu varsa hala umrunuzda olduğunu falan sanıyordur .
Çok doğru davranmışsınız bir mesajı bile hak etmiyor. Olumlu ya da olumsuz bir cevap verirseniz egosunu okşamış olursunuz. Engelleyin gitsin.Hem de bence onla muhatap olmak eşinize saygısızlık olur.