Yıllar sonra benden helallik istiyor

Merhaba arkadaşlar uzun süredir takip ettiğim sayfaya bende artık üye olmak istedim. Bende sizlere bir konuda danışmak istiyorum. Geçen gün Face sayfama bir mesaj gelmiş gördüğümde şok oldum . Mesaj eski nişanlımdan. Dört yıl oldu biz ayrılalı şimdi çok mutlu bir evliliğim var. Evliliğimi tebrik etmiş kendiside nişanlanmiş benden helallik istediğini kendisininde olan haklarını helal ettiğini yazmış.
Bunca zaman sonramı aklına geldi helallik istemek ve cidden benim canımı çok yaktı hiç hiç haketmediğim Şeyler yaşadım onun yüzünden ve benden sadece mesajla ayrılmıştı. Ben onu sadece Allah'a havale ettim ve hiç cevap yazmayı düşünmüyorum sizce ne yapmalıyım? Bu yaptığı çok bencilce geldi ayrıca bana amacı ne olabilir ? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
Bence de asla yanıt vermeyin direk engelleyin !

vicdan yaptım hakkını helal et bahanesiyle asıl amaç aklını karıştırmak,huzur bozmak,eşşekler gibi pişmanım demek. sakın yanılıp da cevap verme, aynı şeyi ben yaşadım. olumlu yada olumsuz hiç önemli değil cevap verdiğin anda karşı cevap gelecek, o sana sen ona..... amacı da bu zaten, madem evlisin sil mesajı dondur hesabını
Kendiside nişanlanmış ama mutlu olmalıki nişanlanmış .. Ilk Bittiği zamanlar tabi bende pişman olsun çok istemiştim ama bu 4 yıl içinde hiçbir şekilde iletişim olmadı şimdi helallik istemesinede sadece çok sinirlendim. Şimdi iyiki olmamış eşimi tanımışım onunla evlenmişim diyorum

Kendiside nişanlanmış ama mutlu olmalıki nişanlanmış .. Ilk Bittiği zamanlar tabi bende pişman olsun çok istemiştim ama bu 4 yıl içinde hiçbir şekilde iletişim olmadı şimdi helallik istemesinede sadece çok sinirlendim. Şimdi iyiki olmamış eşimi tanımışım onunla evlenmişim diyorum
ne güzel adınıza sevindim, eşinizi seviyorsunuz iyiki tanımışım evlenmişim diyorsunuz lakin belli ki eski nişanlınız şuan nişanlı dahi olsa mutlu değil, aradığını bulamadı yada seni unutamadı. her nişanlı yada evli olan mutludur anlamına gelmez. benden helallik isteyen dangalak evlendikten sonra yazmıştı bana.

Ne yaşadığını sen biliyorsun. Helal edip etmemeye sen karar verirsin. Allah'a havale etmişsin zaten gerisi boş.
Cevap verme hatta engelle.

Merhaba arkadaşlar uzun süredir takip ettiğim sayfaya bende artık üye olmak istedim. Bende sizlere bir konuda danışmak istiyorum. Geçen gün Face sayfama bir mesaj gelmiş gördüğümde şok oldum . Mesaj eski nişanlımdan. Dört yıl oldu biz ayrılalı şimdi çok mutlu bir evliliğim var. Evliliğimi tebrik etmiş kendiside nişanlanmiş benden helallik istediğini kendisininde olan haklarını helal ettiğini yazmış.
Bunca zaman sonramı aklına geldi helallik istemek ve cidden benim canımı çok yaktı hiç hiç haketmediğim Şeyler yaşadım onun yüzünden ve benden sadece mesajla ayrılmıştı. Ben onu sadece Allah'a havale ettim ve hiç cevap yazmayı düşünmüyorum sizce ne yapmalıyım? Bu yaptığı çok bencilce geldi ayrıca bana amacı ne olabilir ? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

yazacagın tek şey s.tir git olmalı

Bence sakın cevap atma çünkü niyetini bilemezsin.Yarın öbürgün eşinin karşısına çıkıp senin karın evliyken bile benim mesajıma cevap attı dese kendini savunamazsın.Belli ki başına bir şey gelmiş de aklı yerine gelmiş. Hakkını helal etmen konusuda da sana kalmış vicdanını ve kalbini dinleyerek buna cevap verebilirsin.

canım cevap yazma.Yıllar önce eski nişanlım önce küfür sonra hakaret dolu mesajlar attı,hiç birine cevap vermedim, en sonraki mesajları hep 'ne yazarsan yaz istersen küfret yeterki cevap ver' oldu.Tabiki vermedim hattı değiştirdim ve rahatladım.Sende cevap verme engelle bu en doğrusu olur.

canım cevap yazma.Yıllar önce eski nişanlım önce küfür sonra hakaret dolu mesajlar attı,hiç birine cevap vermedim, en sonraki mesajları hep 'ne yazarsan yaz istersen küfret yeterki cevap ver' oldu.Tabiki vermedim hattı değiştirdim ve rahatladım.Sende cevap verme engelle bu en doğrusu olur.
Hakkında ne düşündüğümü merak ediyor sanırım , O düşünsün birazda cevap bile vermiyor desin .. Aslında bunu bile yazacak birisi değildi çünkü hep ben asla arkama bakmam derdi hiçbişekildede iletişime geçmedi bukadar yıl bu yüzden çok şaşırdım tabi

Bence sakın cevap atma çünkü niyetini bilemezsin.Yarın öbürgün eşinin karşısına çıkıp senin karın evliyken bile benim mesajıma cevap attı dese kendini savunamazsın.Belli ki başına bir şey gelmiş de aklı yerine gelmiş. Hakkını helal etmen konusuda da sana kalmış vicdanını ve kalbini dinleyerek buna cevap verebilirsin.
Hiç bu Açıdan düşünmemiştim doğru söylüyorsunuz asla öyle bir durumda kalmak istemem

İlahi adalet diyorum.... Demek ki başına gelenlerle sana yaptıları arasında 4 yıl sonra ilişki kurabilmiş....senden bir sey beklediğini sanmıyorm yenı bır yola çıkıyor nişanlanıyor ki sen de evlisin... dolayısıyla vicdanı rahatlasın dıye bu msj... ve tabı ki cevap verme artık evlisin bekar olsan neyse de...

Asla helal etmem ve bunuda söylerim mesaj atarım helal etmiyorum diye... Sonra da engellerim.

Pismanlik'tan dolayi helallik istemis ben olsam hakkimi helal etmezdim ! Allah'a havale et sakin cvp verme

et yada etme canım senin bileceğin iş ama kararın ne olursa olsun cevap yazma.cevaba karşılık mesaj atar,sen at o at konu uzar gider,eşinde yanlış anlar.hiç muhatap olma.

X