Yıllar sonra benden helallik istiyor

Ben okuyordum o zamanlar kendisi okul bitmeden biran önce evlenmek isteyendi ama nişandan kısa bir süre sonra skıldı sanırım istemedi ama ben cidden çok fedakarlık Yaptım ve çok baskıcıydı .. Ben normalde biri bana birşey yapsın ertesi gün iyi davransın hemen unuturum ama sanırım ahirette hesaplaşmak istediğim tek insan olacak

Helal edecek olsan bile bunu ona söylemek zorunda değilsin. Şeytan azapta gerek bırak düşünsün sakın cevap falan yazma engelle adresini sil mesajını. Iyi niyetle yazarsın uzar gider ve birgün bir bakmış sın açığa çıkmış

Merhaba arkadaşlar uzun süredir takip ettiğim sayfaya bende artık üye olmak istedim. Bende sizlere bir konuda danışmak istiyorum. Geçen gün Face sayfama bir mesaj gelmiş gördüğümde şok oldum . Mesaj eski nişanlımdan. Dört yıl oldu biz ayrılalı şimdi çok mutlu bir evliliğim var. Evliliğimi tebrik etmiş kendiside nişanlanmiş benden helallik istediğini kendisininde olan haklarını helal ettiğini yazmış.
Bunca zaman sonramı aklına geldi helallik istemek ve cidden benim canımı çok yaktı hiç hiç haketmediğim Şeyler yaşadım onun yüzünden ve benden sadece mesajla ayrılmıştı. Ben onu sadece Allah'a havale ettim ve hiç cevap yazmayı düşünmüyorum sizce ne yapmalıyım? Bu yaptığı çok bencilce geldi ayrıca bana amacı ne olabilir ? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

kesinlikle cevap vermeyin.
ayrıca üzerinden zaman geçmiş olması sizin o sıkıntıları çekmediğiniz anlamına gelmez. ben olsam asla helal etmezdim. şimdi kendi bencilliği yüzünden tutuşup "aman bu ah beni yamultmasın" korkusuyla helalik istiyor.
ha helal edecekseniz de yine iletişime geçmeyin kendiniz kalben helal edin. tek mesajla ilişki bitiren adam bir cevabı hakketmiyor.
ve helallik isterken de bencil. ya eşiniz bilmiyorsa bu ilişkiyi ya bu basit mesajı bile sorun edecek yapıda biriyse?
yine sadece kendini düşünmüş.

Merhaba arkadaşlar uzun süredir takip ettiğim sayfaya bende artık üye olmak istedim. Bende sizlere bir konuda danışmak istiyorum. Geçen gün Face sayfama bir mesaj gelmiş gördüğümde şok oldum . Mesaj eski nişanlımdan. Dört yıl oldu biz ayrılalı şimdi çok mutlu bir evliliğim var. Evliliğimi tebrik etmiş kendiside nişanlanmiş benden helallik istediğini kendisininde olan haklarını helal ettiğini yazmış.
Bunca zaman sonramı aklına geldi helallik istemek ve cidden benim canımı çok yaktı hiç hiç haketmediğim Şeyler yaşadım onun yüzünden ve benden sadece mesajla ayrılmıştı. Ben onu sadece Allah'a havale ettim ve hiç cevap yazmayı düşünmüyorum sizce ne yapmalıyım? Bu yaptığı çok bencilce geldi ayrıca bana amacı ne olabilir ? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
Yazma tabii canım, muhatap alma, ne geldiyse sil, engelle.

Teşekkürler cevaplarınız için arkadaşlar herkes kendi yolunu çizdi diye şimdi helallik istemesi olmadı keşke hiçbirşey yazmasaydı

cnm bence hella et gitsin

ama içinden :)

cevap atma sakın , ne olur ne olmaz kopyalar,kaydeder. belkı zarar verır

engelle gitsin.

Hiçbir sekilde cvp verme konusursan konu konuyu açacak doğal olarak kafan karışacak eski günler gelecek aklına uzak dur cnm evlisin unutma

Cewap yazmayı hiç düşünmüyorum diye kendiniz yazmışsınız..

Ewet cewap bile wermeyin...

Engelleyin direk...

Hiç cevap vermeyin bile.. Belli li kötü şeyler yaşamış ve ahınızı aldığını bildiği için kendini aklamak peşinde. Boşverin. Eşiniz öyle ya da böyle ona mesaj atmanızdan hoşlanmaz. Sizi zamanında bu kadar üzmüş bir insan için hayat arkadaşınızın istemediği birşey yapmayın.

vicdan yaptım hakkını helal et bahanesiyle asıl amaç aklını karıştırmak,huzur bozmak,eşşekler gibi pişmanım demek. sakın yanılıp da cevap verme, aynı şeyi ben yaşadım. olumlu yada olumsuz hiç önemli değil cevap verdiğin anda karşı cevap gelecek, o sana sen ona..... amacı da bu zaten, madem evlisin sil mesajı dondur hesabını

Asla yazmayın, cevap vermeniz olumsuz da olsa onun gözünde ona hala değer verdiğinizi gösterir. Erkekler öyle. Davul da çalsan, o mesajın içeriğini değil, cevap vermiş olmanı önemser.

Eşinize bu mesaj durumundan bahsedin ve bence cevap yazmayın.
Çünkü bir amacı olamaz bu adamın.
Amaç düşünecek kadar aklı başında olan biri, amaç düşünecek kadar aklı başında olan nişanlı biri, evli bir kadına, üstelik eski nişanlısına, hakkını helal et diye mesaj atmaz.
Aynen katılıyorum. Kesinlikle niyeti kötü.

Cevap yazmayın bence. İçinizden de helal edin gitsin, mutlu bir evliliğiniz varmış, o mutsuz olsa ne mutlu olsa ne, helal edin affedin içinizden. Ama cevap yazmayın.

X