- 24 Mart 2014
- 1.193
- 538
- Konu Sahibi kurtluvisne
sen onu engelle, aile huzurun bozulmasın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaşlar uzun süredir takip ettiğim sayfaya bende artık üye olmak istedim. Bende sizlere bir konuda danışmak istiyorum. Geçen gün Face sayfama bir mesaj gelmiş gördüğümde şok oldum . Mesaj eski nişanlımdan. Dört yıl oldu biz ayrılalı şimdi çok mutlu bir evliliğim var. Evliliğimi tebrik etmiş kendiside nişanlanmiş benden helallik istediğini kendisininde olan haklarını helal ettiğini yazmış.
Bunca zaman sonramı aklına geldi helallik istemek ve cidden benim canımı çok yaktı hiç hiç haketmediğim Şeyler yaşadım onun yüzünden ve benden sadece mesajla ayrılmıştı. Ben onu sadece Allah'a havale ettim ve hiç cevap yazmayı düşünmüyorum sizce ne yapmalıyım? Bu yaptığı çok bencilce geldi ayrıca bana amacı ne olabilir ? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
Yazma tabii canım, muhatap alma, ne geldiyse sil, engelle.Merhaba arkadaşlar uzun süredir takip ettiğim sayfaya bende artık üye olmak istedim. Bende sizlere bir konuda danışmak istiyorum. Geçen gün Face sayfama bir mesaj gelmiş gördüğümde şok oldum . Mesaj eski nişanlımdan. Dört yıl oldu biz ayrılalı şimdi çok mutlu bir evliliğim var. Evliliğimi tebrik etmiş kendiside nişanlanmiş benden helallik istediğini kendisininde olan haklarını helal ettiğini yazmış.
Bunca zaman sonramı aklına geldi helallik istemek ve cidden benim canımı çok yaktı hiç hiç haketmediğim Şeyler yaşadım onun yüzünden ve benden sadece mesajla ayrılmıştı. Ben onu sadece Allah'a havale ettim ve hiç cevap yazmayı düşünmüyorum sizce ne yapmalıyım? Bu yaptığı çok bencilce geldi ayrıca bana amacı ne olabilir ? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
pişman olmuş belliki. ben olsamda asla cevap vermezdim ama helal edip edemeyeceğimi bilmiyorum.
Hiçbir sekilde cvp verme konusursan konu konuyu açacak doğal olarak kafan karışacak eski günler gelecek aklına uzak dur cnm evlisin unutmaMerhaba arkadaşlar uzun süredir takip ettiğim sayfaya bende artık üye olmak istedim. Bende sizlere bir konuda danışmak istiyorum. Geçen gün Face sayfama bir mesaj gelmiş gördüğümde şok oldum . Mesaj eski nişanlımdan. Dört yıl oldu biz ayrılalı şimdi çok mutlu bir evliliğim var. Evliliğimi tebrik etmiş kendiside nişanlanmiş benden helallik istediğini kendisininde olan haklarını helal ettiğini yazmış.
Aynen katılıyorum. Kesinlikle niyeti kötü.Eşinize bu mesaj durumundan bahsedin ve bence cevap yazmayın.
Çünkü bir amacı olamaz bu adamın.
Amaç düşünecek kadar aklı başında olan biri, amaç düşünecek kadar aklı başında olan nişanlı biri, evli bir kadına, üstelik eski nişanlısına, hakkını helal et diye mesaj atmaz.