• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yılın son sürprizi 😍

Kızlar merhaba. Belki içinizde bazılarınızla konuşmuşumdur. 2 yıl boyunca sebepsizce gebelik elde edememiştim ( aşılama yaptırdım o da olumsuz oldu) Bu ay hiç beklemediğim şekilde regl gecikmesiyle birlikte gebe kaldığımı öğrendim. Ben normalde regl olacağım zaman hiç kasık ağrısı çekmezdim habersiz olurdum bu ay değişik bi kasılmalar vardı ordan anladım galiba. Birde sık sık hapşırıyorum belirti mi değil mi bilmiyorum😂 Allahım dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah sizi seviyorum 🩷
Yaaa ne kadar guzel Allah im sana şükürler olsun bende 2 yıldır gebe kalamıyorum ama yaşım büyük amh değerim qz benim

Kızlar merhaba. Belki içinizde bazılarınızla konuşmuşumdur. 2 yıl boyunca sebepsizce gebelik elde edememiştim ( aşılama yaptırdım o da olumsuz oldu) Bu ay hiç beklemediğim şekilde regl gecikmesiyle birlikte gebe kaldığımı öğrendim. Ben normalde regl olacağım zaman hiç kasık ağrısı çekmezdim habersiz olurdum bu ay değişik bi kasılmalar vardı ordan anladım galiba. Birde sık sık hapşırıyorum belirti mi değil mi bilmiyorum😂 Allahım dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah sizi seviyorum 🩷
Yaaa ne kadar guzel Allah im sana şükürler olsun bende 2 yıldır gebe kalamıyorum ama yaşım büyük
Umudunu hiçbir zaman kaybetme tevekkül et🌸 ben her ezan okunduğuna gece gündüz dua edip içimden geçiriyordum
Allah im.sana şükürler olsun sen kadirsin bana da nasip.et amin

Back