- Konu Sahibi esmanurrrr
Regliniz geçmişmiydi yada bata kaç gün var dı öğrendiğinizdeAmin tatlım çok teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Regliniz geçmişmiydi yada bata kaç gün var dı öğrendiğinizdeAmin tatlım çok teşekkür ederim
Regl geçmişti canım 3 gün gecikme ile test yaptım ama öncesinde regl olacakmışım gibi ağrı olmuştu orda şüphelendim ben regl ağrısı hiç çekmem çünküRegliniz geçmişmiydi yada bata kaç gün var dı öğrendiğinizde
Çok teşekkür ederim canım inşallahAyy tebriklerr sağlıkla kucağınıza alın insallah
Merhaba 3 gün gecikme ile öğrendim normalde hiç gecikmez tıkır tıkır olurAdetiniz kaç gün gecikti
Çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla gelirSağlıkla kucağına al canım. Çok güzel bir çift çizgi
Yaaa ne kadar guzel Allah im sana şükürler olsun bende 2 yıldır gebe kalamıyorum ama yaşım büyük amh değerim qz benimKızlar merhaba. Belki içinizde bazılarınızla konuşmuşumdur. 2 yıl boyunca sebepsizce gebelik elde edememiştim ( aşılama yaptırdım o da olumsuz oldu) Bu ay hiç beklemediğim şekilde regl gecikmesiyle birlikte gebe kaldığımı öğrendim. Ben normalde regl olacağım zaman hiç kasık ağrısı çekmezdim habersiz olurdum bu ay değişik bi kasılmalar vardı ordan anladım galiba. Birde sık sık hapşırıyorum belirti mi değil mi bilmiyorum Allahım dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah sizi seviyorum
Umudunu hiçbir zaman kaybetme tevekkül et ben her ezan okunduğuna gece gündüz dua edip içimden geçiriyordumYaaa ne kadar guzel Allah im sana şükürler olsun bende 2 yıldır gebe kalamıyorum ama yaşım büyük amh değerim qz benim
Yaaa ne kadar guzel Allah im sana şükürler olsun bende 2 yıldır gebe kalamıyorum ama yaşım büyükKızlar merhaba. Belki içinizde bazılarınızla konuşmuşumdur. 2 yıl boyunca sebepsizce gebelik elde edememiştim ( aşılama yaptırdım o da olumsuz oldu) Bu ay hiç beklemediğim şekilde regl gecikmesiyle birlikte gebe kaldığımı öğrendim. Ben normalde regl olacağım zaman hiç kasık ağrısı çekmezdim habersiz olurdum bu ay değişik bi kasılmalar vardı ordan anladım galiba. Birde sık sık hapşırıyorum belirti mi değil mi bilmiyorum Allahım dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah sizi seviyorum
Allah im.sana şükürler olsun sen kadirsin bana da nasip.et aminUmudunu hiçbir zaman kaybetme tevekkül et ben her ezan okunduğuna gece gündüz dua edip içimden geçiriyordum
Teşekkür ederim Allah razı saglikla kucağınıza alırsınız inşallahRegl geçmişti canım 3 gün gecikme ile test yaptım ama öncesinde regl olacakmışım gibi ağrı olmuştu orda şüphelendim ben regl ağrısı hiç çekmem çünkü
İnşallah canımTeşekkür ederim Allah razı saglikla kucağınıza alırsınız inşallah