- 29 Mayıs 2017
- 168
- 169
- Konu Sahibi MucizelerBenimle
Ne güzel çok sevindim inşallah kucağına sağlıkla alırsın :)nasipse bende hamileyim rabbim nasip ederse devamını 5 haftalık rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne güzel çok sevindim inşallah kucağına sağlıkla alırsın :)nasipse bende hamileyim rabbim nasip ederse devamını 5 haftalık rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
rabbim hepimizin kucağını sağlıkla doldursun inşallahBenim de yarın hasta olmam gerekiyor ama şimdilik hiçbir belirti yok göğüs hassaslığı dışında inşallah olur bu ay çok heyecanlıyım beklemek çok zor
Benim de 23 aralık. Ama yumurtlama günlerimmde bir ilişki oldu. Artık Allah büyük diyorum ve mucizem gelecek mi diye bekliyorum:)Mrh canım, 23 aralık :) aynen nasip valla :)
Herhangi bi tedavi göreceknisin
Cnm sende ne sıkıntısı varBugün gideceğim doktora. Yumurtlama ilacına başlayacağız. Yumurtlama takibi yapacak. Bakalım bir sonuç alabilecek miyiz?
İnşallah alırsın cnmBugün gideceğim doktora. Yumurtlama ilacına başlayacağız. Yumurtlama takibi yapacak. Bakalım bir sonuç alabilecek miyiz?
inşallah kuzum son 5 gün daha beklicem sadeceeeInşallah güzel haberler geliir
Cnm sonuclarını yazarmısınŞanslısın canım, yeni döneme 28 günde bir girebiliyorsun demek benim için neredeyse 60 günde bir hamile kalma şansım olacak gibi görünüyor. Bu arada yasminden önce bu kadar değildi. 35 gün en fazla oluyordu. Ama daha yeni bıraktım belki de yeni yeni vücudum toparlıyor.
Ben de sana yazmak için girmiştim :) Fsh 4,88 Lh 7,55 adetin 3. günü yapıldı hormon testiCnm sonuclarını yazarmısın
canım sonradan çıkan silik çizgilerde burda okudugum kadarıyla kimisinin hamile oldugu kimisininde olmadıgı ortaya cıkmıs. yanı çizgi sonradan cıkınca cok belirleyici olmuyor. fakat adetin 6 gün gecıkmıs bu cıddı bir belirti. hamile olman kuvvetle muhtemel. tabi catlatma ıgnesı veya herhangı bır hormon ılacı kullanmadıysan.arkadaşlar bi sorum var yeterrr öhhgg bıktık senden diceksiniz ama ben sormazsam catlicam bugün gecikmemin 6.günü beklenen adet tarihimin ilk günü test yaptım bide 2.gunu testler nevatif diye bıraktım ikiside farklı marka testler bugün dikkatimi çekti 2sinde de silik pembe bi cizgi var ama ben 10 dkdan sonra bakmamistim bidaha şimdi gidip tekrar test aldim yarın sabah tekrarlayacağım sorum şu gebelik olmasa 1 ay da gecse silik 2.cizgi cıkar mıydı? lütfen bi fikir verin bana
hiç bir ilaç iğne kullanmadım sadece soğan kürü yaptım ve yakı yapistirdim inşallah bu ay kavurusum umudumaacanım sonradan çıkan silik çizgilerde burda okudugum kadarıyla kimisinin hamile oldugu kimisininde olmadıgı ortaya cıkmıs. yanı çizgi sonradan cıkınca cok belirleyici olmuyor. fakat adetin 6 gün gecıkmıs bu cıddı bir belirti. hamile olman kuvvetle muhtemel. tabi catlatma ıgnesı veya herhangı bır hormon ılacı kullanmadıysan.
hım ben sogan kürü yaptıgımda adetim cok daha erken gelmişti(4-5 gün kadar) cnaım umarım hamilesindir. yarın yaz hemen merak ederiz. ben olsam dayanamam şimdi yapardım. nasıl sabredşiyorsun.hiç bir ilaç iğne kullanmadım sadece soğan kürü yaptım ve yakı yapistirdim inşallah bu ay kavurusum umudumaa
ya dakkada bir lavobaya gidiyorum suan varsada azdır idrarda tekrar test almiyim diye sabahi bekliyorum yazicam mutlakahım ben sogan kürü yaptıgımda adetim cok daha erken gelmişti(4-5 gün kadar) cnaım umarım hamilesindir. yarın yaz hemen merak ederiz. ben olsam dayanamam şimdi yapardım. nasıl sabredşiyorsun.
ben varımmm böyle tutulmuş gibi agrıyor ama benım bat cok kesin değil yeni düşük yapmıştım daha bir kere adet gördüm tam düzene girmedi yani . tahmını bat 15-20 aralık arasında.kızlar bat 17 Aralık olup bel ağrısı yaşayan var mı ?
nasip canım belli olmaz inşallah hamilesindir. Normalde bel ağrım olmaz benim belirti olabilir mi diye düşündümben varımmm böyle tutulmuş gibi agrıyor ama benım bat cok kesin değil yeni düşük yapmıştım daha bir kere adet gördüm tam düzene girmedi yani . tahmını bat 15-20 aralık arasında.