Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HelloooHelloooo
Hemen kaşın gözün oynamasin tirbiyesiz misafirim ben misafirHellooo
Mikemmel üye konuma gelmiş nasıl oynamasın kızzz ahahaHemen kaşın gözün oynamasin tirbiyesiz misafirim ben misafir
Bak şimdi yaaa evet sende haklisin kim olsa kaşı gözü oynardiMikemmel üye konuma gelmiş nasıl oynamasın kızzz ahaha
Selammmselamm
Hele o yakisiklıya bayılıyorum oyy senin o sarı saçını şevket hocaya bağladımBak şimdi yaaa evet sende haklisin kim olsa kaşı gözü oynardi
Kız yapma yoldan çıkarma beniHele o yakisiklıya bayılıyorum oyy senin o sarı saçını şevket hocaya bağladım
Çıkıcaksan beraber çıkalım gel kızzzKız yapma yoldan çıkarma beni
Anlat canım benim sohbet edelim diye açtım zaten her zaman dinlerimKonuşalım, valla bir dokun bin ah isit modundayim, ne Sevgi'min ne ilgimin kıymeti bilinmedi. Hamileyim ama duymadığım hakaret kalmadı. Of 2016 yılında kim ne ettiyse acısı çıksın ondan artık beddua etmeye başladım o derece Can'ım yanıyor.
Hoşgeldiniz efenimmVaktim yok ama ateş almaya geldim
Sagol canisi, tam hapa başlayım hamilelik mantıklı olmayacak bu ilişkide dedim hamile kaldım. Ondan önce yaşadıklarım yuzunden beni yerden yere vuran bir Adam. Hakaret asagilama herşey var, gitmek isterim değişeceğim der ama asla değişmez. Allah a havale ettim onu benAnlat canım benim sohbet edelim diye açtım zaten her zaman dinlerim
Cnm bak bebeğin geliyormuş hayırlısıyla boşver bazen bizim hatalarımızın bedelini sevdiklerimize odetiyoruz hele bu saatten sora duyma görme bilmeKonuşalım, valla bir dokun bin ah isit modundayim, ne Sevgi'min ne ilgimin kıymeti bilinmedi. Hamileyim ama duymadığım hakaret kalmadı. Of 2016 yılında kim ne ettiyse acısı çıksın ondan artık beddua etmeye başladım o derece Can'ım yanıyor.