Yegenine tatlı dille söyleseydiniz keske biz gidiyoruz hadi çıkalım birlikte diye kaç yaşında yegeniKızlar bugün tam 4 yılı devirdik. Gündüz eşimle konuştuk dışarı yemeğe çıkalım ardından da sinemaya gideriz diye. Eşim gelmeden kızımı anneme bıraktım eve geldim hazirlanmak için. Sonra kapı çaldı bi baktım yeğeni... Ablasının oğlu... Bi yere mi gidiyorsun yenge dedi. Evet cnm dayinla dışarı cikicaz dedim ama daha gelmesine var geç az soluklan acsan yemek hazirliyim dedim. Geçti yedi içti uzandı derken esim geldi gitmek bilmiyor. Bende sinirlendim kızımı almaya git dedim eşime. Halâ burda suan yeğeni uyuyor odada. Haksız mıyım ama çok moralim bozuldu
19 yaşında canım bide sürekli gelen biri de değil evleneli ikinci gelişi filan. Hazirlandigimi gördü esimde diyemedi bende.Yegenine tatlı dille söyleseydiniz keske biz gidiyoruz hadi çıkalım birlikte diye kaç yaşında yegeni
19yasında gayet aklı selim biri onun bencilligi bu bence19 yaşında canım bide sürekli gelen biri de değil evleneli ikinci gelişi filan. Hazirlandigimi gördü esimde diyemedi bende.
Staja başlamış bizim evin yakınlarında. Kızımı sevmek için gelmiş. Ananesinde diyince geçti oturdu.İyi de neden gelmiş?
Madem evlendiniz evleneli 2. gelişi habersiz nasıl geliyor?
Ne bu çat kapı samimiyeti?
Bir de üstüne uyuyacak kadar da rahat?
Denmiyor işte canım ya inan kivrandim resmen gözünün içine baktım kalk diye. Ben olsam yüz kere anlardim ya.Ya hiç almayacaktınız ya da çıkıyoruz demeyi bilecektiniz.
Haklısın canım napalim artık yarın akşam çıkarız. Hem ben kendimi de parcalasam herif horul horul uyuyorolan olmuş yarın akşam çıkın yemeğe olmazmı, hiç bunun için canınızı sıkmayın değmez..canınıza yazık.
Özellikle gönderilmiş gibiStaja başlamış bizim evin yakınlarında. Kızımı sevmek için gelmiş. Ananesinde diyince geçti oturdu.
Fenasın netÖzellikle gönderilmiş gibi
Az fesatlık yapayım
Beni anlıyorsunuz o zaman dimi. Dışardan okuyan kişi olsam söyleyin dışarı çıkıyoruz diye derdim ama denmiyor işteAh bu es yegenleri. Bi ara benim esimin yigeni de eve dadanmisti gitmek bilmiyordu. Cildiriyordum sinirden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?