Yıldönümü

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zemo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Zemo

Aktif üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2017
755
1.243
33
32
Kızlar bugün tam 4 yılı devirdik. Gündüz eşimle konuştuk dışarı yemeğe çıkalım ardından da sinemaya gideriz diye. Eşim gelmeden kızımı anneme bıraktım eve geldim hazirlanmak için. Sonra kapı çaldı bi baktım yeğeni... Ablasının oğlu... Bi yere mi gidiyorsun yenge dedi. Evet cnm dayinla dışarı cikicaz dedim ama daha gelmesine var geç az soluklan acsan yemek hazirliyim dedim. Geçti yedi içti uzandı derken esim geldi gitmek bilmiyor. Bende sinirlendim kızımı almaya git dedim eşime. Halâ burda suan yeğeni uyuyor odada. Haksız mıyım ama çok moralim bozuldu

Yegenine tatlı dille söyleseydiniz keske biz gidiyoruz hadi çıkalım birlikte diye kaç yaşında yegeni

E canım evde bırakıp ciksaydiniz, çok küçük değilse.Ya da geçerken Seni de bırakalım deseydiniz ya...

Yegenine tatlı dille söyleseydiniz keske biz gidiyoruz hadi çıkalım birlikte diye kaç yaşında yegeni
19 yaşında canım bide sürekli gelen biri de değil evleneli ikinci gelişi filan. Hazirlandigimi gördü esimde diyemedi bende.

19 yaşında canım bide sürekli gelen biri de değil evleneli ikinci gelişi filan. Hazirlandigimi gördü esimde diyemedi bende.
19yasında gayet aklı selim biri onun bencilligi bu bence

olan olmuş yarın akşam çıkın yemeğe olmazmı, hiç bunun için canınızı sıkmayın değmez..canınıza yazık.

Suç sizde canm bız cikiorz ister kal istersen senide bırakalm eve diebilirdnz

Neden iptal ettin ben onu anlamadım. Valla kendi kendinizin gununuzu mahvediyorsunuz. Ben olsam yenge biz cikiyoruz hadi gorusuruz bidahaki sefer derdim. Eve almis olsaydim bile, derdim cikacagiz diye zorla oturacak degil ta. Bu kadar pasif olmayin valla benim aglayasim geliyor

İyi de neden gelmiş?
Madem evlendiniz evleneli 2. gelişi habersiz nasıl geliyor?
Ne bu çat kapı samimiyeti?
Bir de üstüne uyuyacak kadar da rahat?

Ya hiç almayacaktınız ya da çıkıyoruz demeyi bilecektiniz.

İyi de neden gelmiş?
Madem evlendiniz evleneli 2. gelişi habersiz nasıl geliyor?
Ne bu çat kapı samimiyeti?
Bir de üstüne uyuyacak kadar da rahat?
Staja başlamış bizim evin yakınlarında. Kızımı sevmek için gelmiş. Ananesinde diyince geçti oturdu.

Ah bu es yegenleri. Bi ara benim esimin yigeni de eve dadanmisti gitmek bilmiyordu. Cildiriyordum sinirden.

olan olmuş yarın akşam çıkın yemeğe olmazmı, hiç bunun için canınızı sıkmayın değmez..canınıza yazık.
Haklısın canım napalim artık yarın akşam çıkarız. Hem ben kendimi de parcalasam herif horul horul uyuyor

On dokuz yaşında çocuğun ağzına meme lazım değil ..yalnız kalabilirdi evde ..neden planını erteledin ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…