Yıldönümü hediyesi

rihannaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
634
85
118
İstanbul
Merhabalar;
İki ay sonra bir yılını dolduracak bir iliskim var ve yıldönümü hediyesi bana dert oldu arkadaşlar :(
Çünkü erkek arkadaşımla her buluştuğumuzda bana türlü seyler gösterip sence nasıl diye soruyor, hediye almak için ağzımdan laf almaya çalışıyor ve simdiden bir şeyler planladigini biliyorum. Sorun şu ki ben hiçbir şey düşünmedim bu konuda.
Şimdiye kadar ona saat, gömlek ve parfum aldım. Galiba bütün hediye alternatiflerini tüketmişim :(
Aklınıza gelen bir şeyler varsa yardımcı olabilir misiniz?

Bu arada sevgilim romantik şeyleri pek sevmez sanırım. Arkadaşım sevgilisinin karikaturunu yaptırmıştı, bunu görünce sen sakın bana böyle bir şey yapma dedi

Merhabalar;
İki ay sonra bir yılını dolduracak bir iliskim var ve yıldönümü hediyesi bana dert oldu arkadaşlar :KK43:
Çünkü erkek arkadaşımla her buluştuğumuzda bana türlü seyler gösterip sence nasıl diye soruyor, hediye almak için ağzımdan laf almaya çalışıyor ve simdiden bir şeyler planladigini biliyorum. Sorun şu ki ben hiçbir şey düşünmedim bu konuda.
Şimdiye kadar ona saat, gömlek ve parfum aldım. Galiba bütün hediye alternatiflerini tüketmişim :KK43:
Aklınıza gelen bir şeyler varsa yardımcı olabilir misiniz?
Takım forması romantik değilse sporla ilgisi varsa

Spor seviyorsa takımının formasını, sweatshirt falan al..

İsmine özel bir şeyler yaptırın ? Tesbih cüzdan çakmak ya da powerbank vs. hem kendine özel hem sürekli yanında olabilecek şeyler

Erkeklere hediye almak zor gerçekten. Kadına hiçbir şey bulamazsan çiçek al yine mutlu olur

Ya evet geçen gün canım cikolata çekmişti, gelirken msrketten almış içine de kağıt koyup seni seviyorum yazmış hala cüzdanimda sakliyorum. Her şeyden mutlu olan varliklariz şükür ki

Hiç izlemez futbol, sporla alakası da yok
Misal isimli gömlekler var ne tarz giyer bilmiyorum ama güzel bir saat tişört aman erkek işte al birşey:KK70: zaten seçenek Yok fazla romantik hiç değiller ki bir menekşe alsa gelse eşim çok mutlu oluyorum bir erkeğe çiçek de alınmaz

Traş makinası kullanır mı? Masa başı işinde çalışıyorsa masasının üstüne koyabileceği bir hediye de olabilir

Takipte olayım bizimde yaklaşıyor, fenerbahçenin neyi varsa aldım, son yıllarda takım kötü gidiyor pek kullanamadı:silah:

Klasik cüzdan, kemer, çakmak, arabası varsa aksesuar olabilir.....
Çok zor iş :(

tek basina yasiyorsa bir ev hediyesi de dusunebilirsiniz, kahve makinasi mesela? veya dart oyunu gibi bir sey ama kalitelisinden :)

ofis calisani ise yine guzel bir ofis mug dusunebilirsiniz.

guzel bir cantayi kadinlar gibi erkekler de begeniyor bence.

giyim tarzina uygun olarak kalsik veya spor deri postaci cantalar cok guzel.

Back
X