- 8 Şubat 2009
- 1.315
- 1.864
- 50
-
- Konu Sahibi baypatininannesi
Yıldızınız yükselince bir süre sonra umrunuzda olmayacak. Allah inanılmaz şekilde kendine güven hissi veriyor.Evet işte bende hakert oldu kalbimi çok kırdı aşırı ben çok adım attım ama hep azarladıçok sevdim ama eskisi kadar duruldum asla peşinden gitmiyorum sadece pişman olsun istiyorum
Allah razi olsun güzel kalpli insanCanım benim insaniz biz hepimizin bir hatası günahı var rabbimin tövbe kapısı her daim açık onemli olan o kapinin bizlere acik olmasi o kapidan ayrilmamak ama burda esas nokta yapmamiz gereken gunahlari asla tekraralamamaliyiz
Mesela ben bu istiğfar duasının çok etkisini gördüm sadece gunahlar icin degil namazlarimdan sonra da sürekli cekerdim ve her defasinda bi yakınlık bi maneviyat hissediyosun çünkü sürekli Özür diliyosun af diliyosun ki Estağfurullah dualarinin kabulunde de çok önemli iksir
Estağfirullah el-Azim el-Kerim ellezi la ilahe illahüvel hayyül kayyumu ve etübü ileyhi subhanehu"
Duasının manası:
"Azamet ve Kerem sahibi olan Azîm, Kerîm, kendisinden başka ilâh olmayan, ezelî ve ebedî hayat sahibi olan Hayy ve her şeyi ayakta tutan Kayyûm olan Allah'dan mağfiret diliyor ve tevbe ediyorum. O bütün ayıp, kusur ve kötülüklerden münezzeh olan Sübhan'dır."
Teşekkür ederimYıldızınız yükselince bir süre sonra umrunuzda olmayacak. Allah inanılmaz şekilde kendine güven hissi veriyor.
Canım biraz çok soru sordum ama şimdi okumalarinizi yapıp suya üfleyip ictiniz aynı zamanda da dualama işlemini her defasinda yaptınız değil mi yoksa sadece suya mi üfleyip ictinizOkurken masamdaki şişedeki suya da üfledim evet. Onu da içtim.
Cumlemizden canım benimAllah razi olsun güzel kalpli insan
Dualama işlemi yapmamıştım. Okumalarımı yaptım. Okurken arada bir suya üfledim.Canım biraz çok soru sordum ama şimdi okumalarinizi yapıp suya üfleyip ictiniz aynı zamanda da dualama işlemini her defasinda yaptınız değil mi yoksa sadece suya mi üfleyip ictiniz
Teşekkürler canımDualama işlemi yapmamıştım. Okumalarımı yaptım. Okurken arada bir suya üfledim.
Birde canım duaya başlayınca okuduktan sonra kaç gün içerisinde bir donut aldın saydin miDualama işlemi yapmamıştım. Okumalarımı yaptım. Okurken arada bir suya üfledim.
Birde canım duaya başlayınca okuduktan sonra kaç gün içerisinde bir donut aldın saydin mi
ya rezzak okunmali sayisini bilmiyorum ama...Kızlar iş bulmak için ve Rizik genişliği için okuduğunuz Esmaul Husnalar var mi varsa hangilerini kaçar tane okudunuz
Canım ben şimdi niyet edip okudum acaip esnedim resmen ağzım kapanmadı gözümden yaş geldi ne demek bu nazar mı kalmış bendeDualama işlemi yapmamıştım. Okumalarımı yaptım. Okurken arada bir suya üfledim.
Kesinlikle. Okunan esmalar ve dualar insanın enerjisini/aurasını çok etkiliyor. Aura güzelliktende önemli.İşte o arkadaşın yazdığı gibi çok güzel olmamama rağmen o dönem çok beğenildim. Her zaman bana ilgisi olan biri oldu hiç boş kalmadım. Sadece güzellik değil ama.. derslerde öğretmenler söylediklerimi beğenirdi, arkadaş ortamında fikirlerim sorulurdu, akıl danışan çok oldu. Arkadaş ortamım genişti. Üni hocası bir arkadaşım giyim zevkini çok beğeniyorum beraber alışverişe çıkalım bana kıyafet alalım derdi. Annemin arkadaşları beğenirdi hep beni sorarlardı anneme kızın çok tatlı derlerdi. Bunun gibi şeyler. Ama bende bunların alt yapısı vardı. Sihirli değnek değmiş gibi olmadı. Üzerine ekledi sadece. Böyle aura mı desem enerji mi desem bir şey vardı bende hangi erkekle evlenme niyetiyle tanışsam oturup görüşsem hep aşık oldular. Ben de eşimi beğenince ona evet dedim. Yani çok bir güzelliğim olmamasına rağmen hep seçen taraf olmuşumdur.
Olabilir.Canım ben şimdi niyet edip okudum acaip esnedim resmen ağzım kapanmadı gözümden yaş geldi ne demek bu nazar mı kalmış bende