- 6 Ekim 2020
- 120
- 572
- 33
-
- Konu Sahibi baypatininannesi
Ya Şekur okuyarak mı panik atağı çok azalmış?Şekur esmasını zikrettiğimde de (normalde Ya Şekur dihe zikrediyorum,ama hergün hep şükrederim),mutlaka tanıdıklarım bana yaptıkları poğaçaları,kekleri börekleri getirirler,evim hep yiyecekle dolar taşardı.Bir arkadaşım hiç şikayet etmemeye çalışarak 40 gün 1000 ya Şekur okumuş hergün,tüm hastalıklarından kurtulmuş,panikatağı çok azalmış ve bir çok yerden iş teklifi almış,sürekli akrabalardan,aile dostlarından sık sık oturmaya ve yemeğe davet edilmişler.Annesiyle ve ablasıyla arası bozuktu düzeldi ve hatta ablası ona pasta kursuna gitmesi ve dükkan açması için para verdi,ben çok şaşırmıştım,ama sonra dedim ki;Allahu tealanın isimleri bir mucize harikalar yaratıyor.
Evet ya Şekur esması ile panik atağı azalmış ama Estağfirullah 1000 adette okuyormuş her gün.Ya Şekur okuyarak mı panik atağı çok azalmış?
" ve huvel kaviyyul aziz" okumamız sadece bu.Ben böyle biliyorum,böylede okudum,"Kaviyyul Aziz" okumadım,ama istiyorsanız böyle okuyun,ama ben ( ve huvel kaviyyul aziz) okudum 399 kere,bazende 1000 kere.Sayılara çok takılmayın,içinizden ne kadar sayıda okumak geliyorsa o kadar okuyun.Cok tesekkurler .Ya huvel kaviyyul aziz mi 399 kere okunacak? Bir de dogrusu kaviyyul aziz degil mi?tekrar tekrar soruyorum cunku onemli..
Ya Küddüs esmasini peki tecrübe ettiniz mi ?" ve huvel kaviyyul aziz" okumamız sadece bu.Ben böyle biliyorum,böylede okudum,"Kaviyyul Aziz" okumadım,ama istiyorsanız böyle okuyun,ama ben ( ve huvel kaviyyul aziz) okudum 399 kere,bazende 1000 kere.Sayılara çok takılmayın,içinizden ne kadar sayıda okumak geliyorsa o kadar okuyun.
Korkutulma olayı genellikle esmalara yeni başlayanlarda oluyor bende ilk okumaya basladıgım zamanlar olmuştu bunun sebebi de şeytan ın en sevmediği ibadet Allahın adının zikredilmesidir. Bu ibadetten sizi alıkoymak için var gücüyle çalısacaktır onun görevi bu zaten biliyorsunuz. Ama siz ibadet etmede sebat eder Allahtan yardım isterseniz mukakkak kazanan siz olacaksınızdır. Sadece yatmadan önce değil gün içinde de duayı elden bırakmayın. Özellikle fatiha nas felak ayetel kursi ve amenerrasulu nu bol bol okuyun. Hem gunduz hem gece. Ayrıca bir sayfa dahi olsa internetten sesli olarak bakara süresini dinleyin veya siz okuyun. Esma olarak günlük Ya Kuddüs okuyun korkulardan emin olmak için.Iyi aks sevgili arkadaslar. Esma cekip korkutulan var mi? Boyle bir tecrube yassyan var mi? Yasamayanlar var ama ben bazen yasiyorum ayetel kursi ve nas suresini de okuyup yatmama ragmen uykudayken korkuyorum.Ozellikle bir arkadasa da sordum ins donus yapar. Buradan da sormak istedim. Lutfen Tecrube eden varsa neden olur? Cvplarsa sevinrim.
Tsk ederim cnm allah razi olsun.Korkutulma olayı genellikle esmalara yeni başlayanlarda oluyor bende ilk okumaya basladıgım zamanlar olmuştu bunun sebebi de şeytan ın en sevmediği ibadet Allahın adının zikredilmesidir. Bu ibadetten sizi alıkoymak için var gücüyle çalısacaktır onun görevi bu zaten biliyorsunuz. Ama siz ibadet etmede sebat eder Allahtan yardım isterseniz mukakkak kazanan siz olacaksınızdır. Sadece yatmadan önce değil gün içinde de duayı elden bırakmayın. Özellikle fatiha nas felak ayetel kursi ve amenerrasulu nu bol bol okuyun. Hem gunduz hem gece. Ayrıca bir sayfa dahi olsa internetten sesli olarak bakara süresini dinleyin veya siz okuyun. Esma olarak günlük Ya Kuddüs okuyun korkulardan emin olmak için.
Birde Cevşen okudun veya internetten dinleyin gün içinde. Lütfen esmaları okumaktan çekinmeyin korkmayın Rabbimiz kitabında buyuruyor ki "En güzel isimler Allah'ındır. O halde Allah'a o güzel isimleriyle dua edin."
Merhaba iyi akşamlar hangi esmayı okuyorsunuz acaba bende başlamak istiyorum daMerhaba arkadaşlar. Size biraz kendi tecrübelerimden bahsedicem. Ama ilk önce şunu söylemek istiyorum. Kalbinizden hangi dua ve ya esma geçiyorsa onu okuyun. Okuduğunuzda inanç çok önemli. Bilmiyorum belki bunu söylemem ayıp olucak. Ama mesela bazen sitelerde insanların tecrübe ettiği ve kesinlikle inandığı bir duayı/esmayı ben okuduğumda inanmadan okuduğum ve kendimi kötü hissettiğim oldu. Ama kendimin kalbinden geçen her hangi bir duayı okuduğumda hemen etkisini ve mucizesini gördüğüm olmuştur. Yani her hangi bir dua etkisizdir demiyorum, yanlış anlamayın. Sadece okuduğunuz ve ya yaptığınız herhangi bir şeyi İNANARAK ve Kalpten yapmak önemlidir diyorum.
Ben yıllar önce aylarca düzenli olarak hergün esmalar okuyordum. Hiç aksatmamaya ve mümkünse aynı saate okumaya çalışıyordum. O dönemlerde çok içime kapanmıştım. Kendimi hiç iyi hissetmiyordum. Ben açıkcası bir niyet üzerine değilde, daha çok dualarım kabul olsun diye okuyordum. Düzenli okumamdan 1-2 ay sonra çok güzel etkilerini yaşamaya başladım.Galiba yıldız yüksekliği filan dediğiniz ve istediğiniz etkiler böyle birşey. Kendimi çok özgüvenli,enerji dolu ve atılgan hissediyordum. Hani olumsuz birşey duyuyordumsa bile, eskisi gibi takmıyordum.O zamanlar universiteye yeni başlamıştım. Nerdeyse herkes bana çok saygılı ve sevecen davranıyordu. İnsanlarla kolaylıkla iletişim kuruyordu. Ne hikmetse benim için çok bereketli ve kismetli bir dönemdi. Yemin ederim aynı anda sürekli peşimde birileri vardı. Hani okulda, dışarıda sürekli birileri peşimdeydi. İnanın ben bile şaşırıyordum. Sıradan bir kızım,tabiiki eskidende hoşlananlar çıkma teklif edenler oluyordu. Ama yani mesela eskiden dışarıda sürekli nereye gidersem birilerinin peşime takılıcak kadar hiç dikkatini çekmemiştim. Aynı anda o kadar insanın benden hoşlanmasına şaşırıyordum. Bir kaç ay esmalara nerdeyse hiç aksatmadan okuyunca, ders yoğunluğum yüzünden bir kaç gün ara verip istemeden esma okuma alışkanlığımı bıraktım.
Ama esmalar kesinlikle etkili arkadaşlar. Eğer düzenli okursanız, mutlaka faydasını göreceksiniz. İnsanın enerjisini kesinlikle değiştiriyor. Okuduğunuzda bile bunu hissediyorsunuz.
Yazmışsınız yeni görüyorum ya kusuruma bakmayın.Ben devam etmekten korktum ve bıraktım çünkü sürekli gerginim evde herkese patliyorum ve içimde hep kötü dusunceler.Sabretsem duzelirdi belkide
Ya Cemil esması hem yüz güzelliği hemde kısmet açmada çok etkilidir,ayrıca dileklerin olmasında da çok etkilidir.Ya Musavvir esmasında daha dişi,daha çekici olursunuz,kısmetinizide açar ve vücudunuz olması gereken şekle girer,güzelleşir,daha genç ve fresh gözükürsünüz.Dilek dilemeden sadece Allah rızası için okuyun ki kalbinizden geçen fakat dile düşmeyen dileklerinizde olsun.
Ben Fettah esmasını zikrettim fakat ben iş için,dileklerim için deneyimledim.Ben evliyim ve kısmet için deneyimlemedim.Lakin,bekar arkadaşlarıma Fettah esması değilde Ya Aliyy esmasını tavsiye ettim "ve huvel aliyyul azim"100 kere okunacak şekilde tavsiye ettim.Bir kaçıda 2 ay sonra kısmet için çok değişik mucizevi şeyler yaşadıklarını söylediler,hatta sürekli kendilerine "ne kadar güzel olduklarını"söylenildiklerini söylediler.Çok mutluydular,sordum daha önce böyle mucizevi şeyler yaşadınmı "yok"dediler.Kısmet ve evlilik için Ya fettah esmasını da okuyun diyorlar,birçok kişi bu esmayla dilediği kısmete ulaşmış,büyük ebced değeri olan 239.121 sayısını okumanın daha etkili olduğu da söyleniyor.Siz deneyimlediniz mi?Bu söylediklerinize ek ya fettah da okunabilir mi acaba?