- 25 Mart 2014
- 4.536
- 2.585
- 178
Bir de direkt gayrimüslim muamelesi gördün olaya insancıl yaklaştığın için?Yani şimdi ben diyelim ki Yahudi bir aileye doğmuş olsaydım lanetlenmiş mi olacaktım? Eee ne günahım var? Hangi aileye doğacağımızı biz mi seçiyormuşuz? :44: O masum insanlar mı yapmışlar bu günümüzdeki kıyımları? 3 5 yaşındaki bebelerin ne günahı varmış? Hayır lafı gelince 'Biz çok hoşgörülüyüz.' deniyor...
Hitler zamaninda bir vahşet yaratmış. Israil aynısını yapiyor. Birisini lanetlerken diğerini alkışlamak ne kadar insancil. Ve ne kadar Müslümanlığa sığar?
Kurana inanmayan bi insan okusa da bisey degismez. Ki ben o ayetleri gordugumde dinlere inancim yavastan yitti. Hepsinde uc asagi bes yukari benzer cumleler gecer. Her dinin lanetledigi bi irk var :)
Bu tarz soylemleri isterseniz anayasadan alintilayin isterseniz kurandan. Bu sitede yahudiler var. Soyleyemezsiniz. Biraz daha hassas davranin lutfen. Aile meclislerinizde herkesin musluman oldugunu bildiginiz ortamlarda girin bu konulara.
Oky mi yazacaktın, benim kafa karıştıiftara doğru yazma böyle algılayamıyorum
Ne çok ılımlı islamcı varmış hadi müslüman olmayanı anlarımda ölen sizin çocugunuz tecavüz edilen bacınız olursa görürüm sizi israillerin derdi müslümanlarla bigün bizimde başımız yanar az kaldı israil neden gazzeyi vuruyo müslüman okdugu için naslsa anlamıcaksnz Allaha emanet olyn
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Yok sana yazdım
Ne çok ılımlı islamcı varmış hadi müslüman olmayanı anlarımda ölen sizin çocugunuz tecavüz edilen bacınız olursa görürüm sizi israillerin derdi müslümanlarla bigün bizimde başımız yanar az kaldı israil neden gazzeyi vuruyo müslüman okdugu için naslsa anlamıcaksnz Allaha emanet olyn
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Şimdi sana cevap olarak 'İslam hoşgörü dinidir!..' minvalinde bir yanıt gelecek, e sen Yalnızca Müslümanlar yaşasın, diğer herkes geberebilir toplama kampında deyince hoşgörülü mü oluyorsun?Ha KİMİ Yahudilerin yaptıklarını tüm Yahudilere genelleyen böyle insanlar ne hikmetse caniliği yapan bir Müslüman olunca 'Gerçek İslam bu değil' , 'Bir Müslüman böyle yaptı diye herkese genelleyemezsiniz' diyorlar, kendileri de bilmiyorlar neye inanıyorlar.
:111::111::111::111: benim kafa gitti, ne bileyim herkes bişeyen bişey çıkarıyor, bişeyden sarıyor. Korkuyorum yanlış anlaşılmaktan.. bana uzun cümlelerle gelmeyin, bünyem kaldırmıyor bu saatten sonra..
Ahaha olur öyle, Allah kabul etsin, az kaldı dayan, sonra zafer senin
Isid icin demiyolar mi bunlar musluman degil diye. Eeee yahudi halki da ayni seyi su an olanlar icin soyluyor olamaz mi? Ne bu nefret? Lanetlenmek falan. Cok ayip. Daha dun gece cizgili pijamali cocuk ve eylul safagi diye iki film izledm. Booooogh geldi din savaslarindan cok doluyum milena :)
Şunu yazmış
''sadece hitleri karıştırdığım için pişmanım çünkü o da günümüzde zulüm yapan Yahudilerle aynı hiçbir farkları yok''
önceden hitleri bir araştırsaydın. O değil mossssadı peşine düşürecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?