kısmen haklı olma şansı yok..dünyadaki tüm Hristiyan,ataist,Yahudi vb..hepsi ölseydi..sadece ve sadece aşırı dinci Müslümanlar kalsaydı..kendi aralarında yine kavgaya tutuşacaklar birbirlrini yiyeceklerdi..yine kan dökülecekti...kimse kendini kandırmasın..Canım ben zaten bunu onaylamıyorum ve çok hassasım bu konularda
Ortaokulda hocamız bize anlattı ve evden, internette araştırın demişti ben bunlara bakıp aratınca uzun bir süre kendime gelememiştim , bu durum beni çok etkilemişti
Yani dmek istediğim ben bu soykırımı desteklemiyorum ama bugunkü zulme sessiz kalamam , Yıldız da kısmen haklı
hitlerin yaptıklarının günümüzün israil devletini oluşturabilmek için bizzat bazı yahudiler tarafından finanse edildiğini biliyor muydunuz?
kısmen haklı olma şansı yok..dünyadaki tüm Hristiyan,ataist,Yahudi vb..hepsi ölseydi..sadece ve sadece aşırı dinci Müslümanlar kalsaydı..kendi aralarında yine kavgaya tutuşacaklar birbirlrini yiyeceklerdi..yine kan dökülecekti...kimse kendini kandırmasın..
Eksik olmuş ama biraz, bugun yahudiler bunları yapabiliyorsa bunun sorumlusu biz müslümanlar değil miyiz
Evet çok doğru söyledin. Sebebi biz müslümanlarız. Kahrolsun İsrail ve Kharolsun İsreil e toprak satanlar
Bir canlinin olmesine sevinen bir insanin benim acimdan hicbi hakli yani olamaz.
Hmm ben bu konuşmanın devamını kestirebiliyorum az çok
zeki kadınsın vesselam
Canım ben zaten bunu onaylamıyorum ve çok hassasım bu konularda
Ortaokulda hocamız bize anlattı ve evden, internette araştırın demişti ben bunlara bakıp aratınca uzun bir süre kendime gelememiştim , bu durum beni çok etkilemişti
Yani dmek istediğim ben bu soykırımı desteklemiyorum ama bugunkü zulme sessiz kalamam , Yıldız da kısmen haklı
size yine katılıyorum. bunu yazmak için girmiştim benden önce davranmışsınız. ayrıca yıldız tilbe zamanında #roboskidekatliamvar diye twitler atıyordu. altında ''roboski neresi?'' diye soran birine de ''bilmiyorum ki'' demişti. kendisini ciddiye almam mümkün değil.
aynen bende hitler söylemine katılmıyorum...sessiz kalmamasına da memnun oldum....zira topluma örnek olan birçok sanatçı bu olayı görmezden geliyor...............
Ne güzel söyledin ama, değil mi
Hangi sanatçı tepkisini belli etti , kimin umrunda
Haklı ve haksız yönleri var konuşmasının ama genel bakınca ve bir kaç cümle çıkarınca hiç de ırkçı diyemem
Bu arada dünyanın durumu ile ilgli bir resim paylaşayım
Eki Görüntüle 1185292
valla işlerine gelince sokağa dökülmeyi biliyorlar....
hitlerin yaptıklarının günümüzün israil devletini oluşturabilmek için bizzat bazı yahudiler tarafından finanse edildiğini biliyor muydunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?