Yıldız düşüklüğü veya aura

Terazikizi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2014
397
216
48
Merhaba konu yasaklı mı bilmiyorum da böyle aura ve yıldız düşüklüğü ile ilgili yazılara rastlıyorum da internette bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? Kimlerde olur bu yıldız düşüklüğü? Geçen gün konu açmıştım olumsuz enerjiler diye de onla ilgili arayınca yıldız düşüklüğü ile ilgili çıkıyor da siteler.

Benim yıldızım çok düşüktür mesela. Hemen nazara göze gelirim. Nazar değen insanların yıldızı enerjisi düşüktür.

Hiç ilgilenmem böyle şeylere ama yıldız falı bakan bir arkadaş vardı kaldığım yurtta. Ondan üç beş bişey kapmışım. Bir insanın yıldızı sürekli düşük olamazmış. Doğduğumuz zamanda gezegenlerin yakınlık uzaklık açı vs konumlarına göre burçlarımız oluyor. Ve hangi gezegen o zamanda baskınsa o da bizim gezegenimiz oluyor, yani yıldızımız. Bu gezegenler dünyaya en yakın olduklarında mı en uzak olduklarında mı ne olumsuz enerji yüklerlermiş bu burcu taşıyanlara, bazen diğer burçları da etkilermiş bu. E bu gezegenlerden hiç biri sabit durmadığına göre yıldızımızın hep düşük olması safsata. Ara sıra düşük dönemlerimiz olur sadece. Ben bunlara inanıyor muyum, pek değil...
Eğer hayatınızda her şey ters gidiyorsa bunu yıldıza bağlamak yerine dönüp içinize bakmalısınız. Olumsuz düşünmek tüm olumsuzlukları bünyeye çeker.

Yıldız düşüklüğü diye bir şey yok
aynı şekilde kısmet kapalıklığı de yoktur...olacak şey mi rabbim bunu sizce yaoar mı...
hayırlar vardır efenim hayırlar...
nazarlardan korunmak elinde,
bir kere nazar korkunu yok et,inancını arttır
olumlu ol,çakralarını dengele

Back
X