yıldım artık!!

ya ben bu bayanları anlamadım tamam adamın konuşmadan tepki vermesi anormal birşey küüs kalmasıda mantıklı değil ama biz erkeklerin üstün olduğu bir dünyada yaşıyoruz üstün derkende erkek kadından sorumludur kadın ondan izin almadan biryere gitmmemesi lazım muhtemelen adamda amcayı göremeyp eşim bana yalan söyldi düşücesine girmiştir. ayrıca adamın eşini kontrol etmeye gittiğini ne biliyorsunuz belki beraber vakit geçirmeye gitmiştir sonuçta akşam ailesine yemeğe gidecek.
burdaki tek kusur konuşmadan küsüp telefonu kapatıpta yemeğe gitmemesi.
ben olsaydım ne trip atardım ne birşey sadece tek söz söylerdim bu yaptığın hiç hoş birşey değil derdim birdahada o konuşana kadar konuşmzdım.

Erkeklerin üstün olması ne demektir ya? Konu sahibi annesiyle berabermiş, amcasıyla olunca sorun yok ama annesiyle gezmeye çıkınca niye sorun oluyor? Niye kadınlar korunmaya muhtaçmış, birinin himayesi altında olmalıymış gibi davranıyorsunuz? Siz kocası olmadan dışarıya adım atamayanlardan mısınız yoksa?

canım yazdıklarımı iyi oku evet ben eşime söylemeden bir yere gitmem bu dışarıya adım atmıyorum anlamına gelmez bu birbirimize karşı olan saygıdan aynı şekilde eşimde nereye giderse bana söyler ve hiçbirzaman eşim gittiğim yeri yargılamaz ayrıca kadınlar veçocuk ları aile reisinin himayesi altındadır din kitaplarını okuyormusun bilmiyorum ama okursan ne demek istediğimi anlarsın burda ben sorun aramıyorum çözmeye çalışıyorum belki adam eşinin yalan söylediğini düşünüpte aklınca trip atıyor ki bunu yapmaması gerektiğini önceki mesajdada yazdım.
benim lafım ben olsaydım trip atardım ben olsaydım bu adamı çekemezdim ben biryere gidince eşime söylemem diyenlere ben bunları saygısızlık olarak görüyorum
bendiyorumki ben olsaydım tam tersi çözmeye çalışırdım adama yaptığı hatayı anlaması için uğraşırdım anlamadığı zaman tripatardım ozaman ben haklı olurdum..

ayrıca bir bayan eşine sorupta biryere gitmesi niye size eşi olmadan biryere gidemez mantığını andırıyor aynı şekilde senin eşin sana canım ben bugün buraya gideceğim demiyormu eğer bunu yapmıyorsa ozaman sorun olur

Sanki avm ye gelmiş seni ailenle değilde başka bir erkekle yakalamış gibi çok saçma ya cocukca bence esin bu kadar basit konuda küsebiliyorsa ilerde ciddi bi tartışma olursa yüzüne hiç bakmaz demekki allah yardimcin olsun Böyle bir insanla ugrasmakta zor

ne ne ne ne ne Hanımefendi siz bu yorumu bilinçli mi yaptınız ? Lütfen dalga geçtiğinizi filan söyleyin. Ne demek erkek üstündür ne demek kadından sorumludur! Bizim benliğimiz yok mu biz bir birey değil miyiz ki erkek bizden sorumlu oluyor! Vah ki ne vah. Bir kadın olarak böyle konuşabiliyorsanız gerçekten vah ki ne vah. Tuvalete giderken de erkekten izin alalım bence. Tövbe yarabbim ya gerçekten size söylemek istediğim o kadar çok şey var ki ama söylemeyeceğim.

Ben bir bireyim, insanım. Çiçek filan da değil sadece insanım. Kendimden sadece ben sorumluyum. Eşim hayatı paylaştığım insandır. İzin aldığım, buyruğu altına girdiğim bir paşa değil. Vallahi kadınların kendilerini böyle görmeleri kadar yaralayan bir şey yok beni.

Erkekler in üstün olduğu bir dünya mi bence çok yanlış düşünüyorsunuz sizin gibiler erkeklere üstün dedikleri için erkekler şımariyorlar...
onları bizden üstün kılan nedir ?? Bende evliyim dışarıda çıkarım gezerimde eşim de aynı şekilde biz birbirimize saygı duyarız güveniriz.hic bir zaman eşimin benden üstün olduğunu hissetmedim.
o nasıl bir bireyse bende bireyim üstünlük söz konusu bile olamaz

Yaşın çok genç, tartamıyorsun bazı şeyleri
Sana bunu ödeteceğim cümlesi bir evlilikte edilecek en ağır laflardan bence
Ailene yapılan saygısızlığın zaten farkındasın
Ancak sevgisizliğin farkında değilsin
İnsanlar çocuklarını bile böyle terbiye etmiyor
Eşin hadsiz, saygısız dahası sevgisiz, egoist bir adam, zamanla anlayacaksın bunu
Önce kendinin farkına var; insansın sen, kimsenin malı değilsin, hoşuna gitmeyen bir şey olsa bile ki bence yok, sormanın ya da rahatsızlığını ifade etmenin yolu bu değil

Din kitaplarında yazan erkekler hiç olmadı, hiç yaşamadılar ki, hatta o kitapları okumadılar bile, okuyanlar da işlerine geldiği gibi anladı, bugün neden bu haldeyiz işte tam da bu yüzden....
Onlar belki kitaplarda yazan erkekler gibi olsaydı, itaat etmek bizi sıkmazdı
Din kitaplarında, eşlerinizi incitmeyin, kötü söz söylemeyin, hanımınız size Allah'ın emanetidir de yazıyor,kadın istemezde doğurduğu çocuğu emzirmek zorunda bile değildir, erkek süt anne bulmak zorundadır da yazıyor, bırak ev işini, döküntüsünün peşinden koşmayı falan, nerede bunlar ?? Adam sana ödeteceğim deyip aba altından sopa gösteriyor, eşini orada yalnız bırakıyor, olmadık terbiyesizlik yapıyor bir de koca diye sayılacak mı bu adam ?? Olmaz mümkünü yok, olmaz ....

Benim eşim de ilk yıllarımızda bu durumlara kızardı ama oyle tehdit falan etmezdi.
Kendi kendine darılır, trip yapardı.
Tarzı tehdit etmek midir acaba sizinkinin?

Ben burda adamı savunmuyorum ayrıca ben görüşùmü söyledim burdaki bayanlar daha çok ortalığı karıştırıyor biz olsaydık bu durumu kabul etmezdik diyorlar çözmek yerine daha cok kışkırtıyorlar

Bu senin görüşün benim eşim benden sorumlu ve ben bunu onada söylüyorum ayrìca şımarma söz konusu değil bende istediğim yere giderim sadece eşime söylerim merak ettim siz biryere gidince esinize canim ben buraya gidecem diye söylemiyormusunuz ayrıca benim esimde bana nereye gittigini söyler bu izin degil bizim birbirimize olan saygımız

Pardonda ben eşinden izin al diye bir duyuru yaptımmı sen nasıl okumussun yazdiklarİmi sen biraz din kitaplarını oku canım ne demek istediğimi anlarsın ozaman sen biryere gidince esine sòyleme ama o estende bekleme nereye gittigini sana söylesin ben buraya yarin bir konu açsam eşim bana nereye gittigini aöylemedi diye eminimki ilk sen aaaa o eş benim olacaktı ki ben onun burnundan getirirdim diye yazarsın arkadaşım ben nereye gitmek istersem giderim ama eşime söylerim aynı şekilde eşimde bana söyler birbirimize karşı çıkmayız size iyi bireylikler

Son düzenleme:
Erkeğin üstün olduğunu düsünüp te birbirimize saygı duyuyoruz lafını kullanmanız çok çelişkili bence sadece siz eşinize saygı duyuyorsunuz.

Bu da bizim görüşümüz neden kışkırtma olsun, bu kadar terbiyesizliği yapmış bir adamı ben başımda taşımam, başkasına da taşı demem, kendimiz yapmayacağımız şeyleri başkasına mı öğütleyelim.

Yapmışsın

Erkeğin üstün olduğunu düsünüp te birbirimize saygı duyuyoruz lafını kullanmanız çok çelişkili bence sadece siz eşinize saygı duyuyorsunuz.
Bence siz burdaki bayan lar hep bir ego pesindesiniz siz esinizle ayni konumda olun arkadasim eminimki öylesiniz benim diger arkadaslara yazdigimi okuyun orda hersyi anlatmisim bebegim oldugu icin yazamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…