yıldım artık!!

Siz olayı bayağı yanlış anlamışsınız amcamın yanımda olmamasından çıktı olaylar hiç anladığımız gibi değil ensest felan alakası yok
Esiniz size amcaniz yaninizda degil diye mi kizdi yani? Amcanizin da mi yaninizda olup size gozkulak olmasi gerekiyormus?

Yoksa amcayi istemediginden mi? Eger amcanizla disari cikmanizdan bile olay cikariyorsa gayet de dogru anlamisim.

Iki turlu de cok sakat bir iliskiniz varmis. ne o oyle, karisini annesiyle bile ancak disari gonderebilen, yanlarina kontrole gelen bir koca... Bunlar sizin kisiliginize yapilmis bir hakaret. O adam olmazsa sizin ne yapacaginiz belli olmaz, o koruyacak sizi guya. Disaridaki erkekleri birakin. Herkes kendinden bilir. Kocanizin zihniyeti kotu.

Kızlar ben evliyim pazar günü annemlerdeydim eşimi aradım ve avm ye gideceğimi söyledim kiminle gideceğimi sordu amcam annem yengem dedim.fakat avmye gidince amcam bizi bırakıp eve döndü zaten bizimle gelmesi.de saçma olurdu.benim eşim biraz tutucudur bu arada.amcamın bizi bırakıp gittiğini eşime söylemek aklıma gelmedi ki normalde annemle gezmemde bi sakınca görmez.biz gezerken bir de baktım eşim geldi sırf beni test etmek için amcamın yanımızda olmadığını gördü ve çıktı gitti.annemlere yemeğe gelecekti akşama telefonu kapattı ne annem ulaşabildi ne babam sonra telefonu açtı ve bana sana bu yaptığını ödetcem dedi o günden beri konuşmuyo benle ben de küs kalabilen biri değilim ama bu kez haksızlık yaptığı için inat ettim o adım atmadan atmıycam kızlar sizce ne yapmalıyım

Sizin 3 bayan bi avm gezinizi çok gören adama bişey demek istemiyorum.

Kızlar ben evliyim pazar günü annemlerdeydim eşimi aradım ve avm ye gideceğimi söyledim kiminle gideceğimi sordu amcam annem yengem dedim.fakat avmye gidince amcam bizi bırakıp eve döndü zaten bizimle gelmesi.de saçma olurdu.benim eşim biraz tutucudur bu arada.amcamın bizi bırakıp gittiğini eşime söylemek aklıma gelmedi ki normalde annemle gezmemde bi sakınca görmez.biz gezerken bir de baktım eşim geldi sırf beni test etmek için amcamın yanımızda olmadığını gördü ve çıktı gitti.annemlere yemeğe gelecekti akşama telefonu kapattı ne annem ulaşabildi ne babam sonra telefonu açtı ve bana sana bu yaptığını ödetcem dedi o günden beri konuşmuyo benle ben de küs kalabilen biri değilim ama bu kez haksızlık yaptığı için inat ettim o adım atmadan atmıycam kızlar sizce ne yapmalıyım
çok enteresan.
eşiniz size ve annenize büyük bir saygısızlık yapmış bence. ne münasebet..

bişey sorucam neden size güvenmedi? neden gelip kontrol etmek istedi ? ve hemen yalancı olarak işledi sizi? ya siz tek bi yalanla eşinizin size güvenini yıktınız şüpheci yaptı onu. yada eşinizin hakikaten pisikolojik sorunları var. bakın sandığınızdan çok daha ciddi konular bunlar.Sen haklı ben haklıyla çözülecek şeyler değil. uzman birinden eşinizle birlikte yardım almalısınız.

Esiniz size amcaniz yaninizda degil diye mi kizdi yani? Amcanizin da mi yaninizda olup size gozkulak olmasi gerekiyormus?

Yoksa amcayi istemediginden mi? Eger amcanizla disari cikmanizdan bile olay cikariyorsa gayet de dogru anlamisim.

Iki turlu de cok sakat bir iliskiniz varmis. ne o oyle, karisini annesiyle bile ancak disari gonderebilen, yanlarina kontrole gelen bir koca... Bunlar sizin kisiliginize yapilmis bir hakaret. O adam olmazsa sizin ne yapacaginiz belli olmaz, o koruyacak sizi guya. Disaridaki erkekleri birakin. Herkes kendinden bilir. Kocanizin zihniyeti kotu.
Hayır amcamla dışarı çıkmamdan olay çıkarmadı.amcamla dışarı çıkacağım dedim geldiğinde amcam gitmiş olduğu için yalan söylediğimi düşündü.halbuki böyle şeyleri daha önce sıkıntı yapmadığı için söylemek aklıma gelmedi amcamın gittiğini.işte 4 gündür küs bana da çok anlamsız geliyo 1 çocuğumuz var hadi açıklayayım hatam olmadığını dedim ama hiç umrunda olmadı inanmadı da şimdi artık bıraktım uğraşmıyorum aynı evde küs kalmak istiyosa kalsın.tek taraflı olmuyo.annem babam kocamı yere göğe sığdıramıyodu şimdi annem nefret etmiş resmen.ben de senin için her şeyi yapan insanlara karşılık olarak bu terbiyesizliği yaptın diye bi mesaj yazdım.ona da bi cevap yazmadı.boşansam çocuğumun öyle büyümesini istemiyorum.boşanmasam iyice bencilleşti saygısız oldu.en ufak bi hareketim bile kavga sebebi olmaya başladı.

O zaman tek başına bi avm'ye gidip alışveriş yapıp gezemeyecek misiniz siz hiç?

Sanki sınamışta seni başkasıyla yakalamış gibi davranması saçma...

bişey sorucam neden size güvenmedi? neden gelip kontrol etmek istedi ? ve hemen yalancı olarak işledi sizi? ya siz tek bi yalanla eşinizin size güvenini yıktınız şüpheci yaptı onu. yada eşinizin hakikaten pisikolojik sorunları var. bakın sandığınızdan çok daha ciddi konular bunlar.Sen haklı ben haklıyla çözülecek şeyler değil. uzman birinden eşinizle birlikte yardım almalısınız.
İnanın asla bir tek yalan bile söylemedim. Ben de anlayamıyorum neden bu güvensizlik

İşte kızlar burda okuyoruz evlenince ailesi destek olmamış insanları bakın benim de hem kendi ailem hem onun ailesi ev aldılar döşediler dört dörtlük ama allah huzur versin başka bişey değil

Hayır amcamla dışarı çıkmamdan olay çıkarmadı.amcamla dışarı çıkacağım dedim geldiğinde amcam gitmiş olduğu için yalan söylediğimi düşündü.halbuki böyle şeyleri daha önce sıkıntı yapmadığı için söylemek aklıma gelmedi amcamın gittiğini.işte 4 gündür küs bana da çok anlamsız geliyo 1 çocuğumuz var hadi açıklayayım hatam olmadığını dedim ama hiç umrunda olmadı inanmadı da şimdi artık bıraktım uğraşmıyorum aynı evde küs kalmak istiyosa kalsın.tek taraflı olmuyo.annem babam kocamı yere göğe sığdıramıyodu şimdi annem nefret etmiş resmen.ben de senin için her şeyi yapan insanlara karşılık olarak bu terbiyesizliği yaptın diye bi mesaj yazdım.ona da bi cevap yazmadı.boşansam çocuğumun öyle büyümesini istemiyorum.boşanmasam iyice bencilleşti saygısız oldu.en ufak bi hareketim bile kavga sebebi olmaya başladı.

bırakın ya sonuna kadar atsın tribini konuşmasın. bakın keyfinize.. oyunlar oynayın yavrunuzla gülün evde.. hiç kendi yokmuş gibi davranın....

çocuk gibi pohpohlamayın şunları. sorunu varsa gelip konuşmayı ''hayatım amcamla geldik dedin ama göremedim nerede? '' demeyi öğrensin. o ne öyle 10 yaşındaki çocuk mu eşin.

eğer konusmak derdini halletmek yerine seninle 4gün küs kalmayı tercih ediyorsa agzını acıp tek kelıme etmene degmez. ister 4 gün ister 14 gün küs kalsın umursama. gelip konusmayı öğrensin seni de kendını de rezil etmekten daha kolay

Namus bekçileriiiii bunlarrrr, adamın biri çıkmış televizyona namusss namuss diyordu.. hoşşşşttttt dedim..
Sabah sabah beni bu konu da atarlandırdı...
Bu adamlarla evlenmeden bizim namusumuz yerde mi geziyormuş..
Şuna bak birde avm ye sizi kontrole gelmiş.... ne aramaya geliyor... niçin geliyor..
Ya bunların akılları nerede çalışıyor.. bazen nefret ediyorum erkeklerden
namus dediğide ne şerefsizin kızı istememiş red cevabı almış o güzellik zorla olacak ..aynı pardondaki replik gibi..
-ben bir kere kahvedekilere asuman benimdir demişim..:KK53::KK53:

Galiba avmdeki bütün erkeklerin bana baktığını düşünüyo yanımda erkek olmayınca yani benim bişey yapcağma değil de bu konuya taktığını düşünüyorum.ama işte saçmalık da bu erkekler bakcak diye evden de mi çıkmayayım kendisi her istediğini yaparken
he o zaman iyi yapmış sen devam et bacım:KK53::KK53::KK53:

namus dediğide ne şerefsizin kızı istememiş red cevabı almış o güzellik zorla olacak ..aynı pardondaki replik gibi..
-ben bir kere kahvedekilere asuman benimdir demişim..:KK53::KK53:

Evet çünkü o kız onu istemeyince namussuz oluyor.
Ay gerçekten bu tarz insanlar beni çileden çıkarıyor.:KK67:

Asıl trip atması gereken sizsiniz. 10 yaşında çocuğu musunuz da sizi kontrole geliyor peşinizden? Annenizle Avm'de siniz, ve bunu size ödetecek, pess.

Belki eşiniz şüphelendiği için değilde Amcanızla sohbet etmek için geldi . Fakat amcanızı orada göremeyince sizin annenizle gezmek için yalan söylediğinizi düşündü .Böyle bir şey olamaz mı . Belki de bu yüzden kızmıştır sinirlenmiştir size .

böyle bir adama nasıl tahammül edilir sana Allah kolaylık versin bukadar neyin kıskanclığı bu annenle avm ye gitmekte ne var yani

busbus25 eğer senin bi suçun yoksa eşin problemli bir insan ömrün tükenir bence ikna et destek alsın

Belki eşiniz şüphelendiği için değilde Amcanızla sohbet etmek için geldi . Fakat amcanızı orada göremeyince sizin annenizle gezmek için yalan söylediğinizi düşündü .Böyle bir şey olamaz mı . Belki de bu yüzden kızmıştır sinirlenmiştir size .
bende böyle düşündüm, yalan söylediğini düşündüğü için tavır takınmış gibi geldi

Sizinn esinizin yptigini anca ergen liseliler yapar sevgili olsaniz bir şekilde mantik ararim ama evlisiniz ayrica yalnizda gidebilirsiniz ama anneniz ve yengenizde var ne dir yani bu sacmsliktan baska birsey degil .

X