yıldım artık!!

iyi de ben böyle konuları anlamıyorum hep anlatılmayan başka detaylar var gibime geliyor. Neden eşiniz bir anda geldi de amcan yanınızda değil diye saana bunu ödeticem dedi ne var bunda? siz evlendiğinizden beri tek başınıza ya da ailenle arkadaşlarınla hiç mi dışarı çıkamadım hep mi eşinle gezdin. Ayrıca pazar günüyse eşin neden gelmedi ayrı ayrı takılıyorsunuz sen ailene gidiyorsun o sonradan geliyor filan. Siz hiç mi çıkmadınız, gezmediniz, bu tavırları hiç mi dikkatini çekmedi, ilk defa olmuyordur herhalde. Garip geldi bana.

yorum yapılacak bir tarafı bile yok ilişkinizin bile bile mi evlendin böyle

Bence siz burdaki bayan lar hep bir ego pesindesiniz siz esinizle ayni konumda olun arkadasim eminimki öylesiniz benim diger arkadaslara yazdigimi okuyun orda hersyi anlatmisim bebegim oldugu icin yazamıyorum

siz de herhalde erkek üye filansınız yoksa kadınlar hakkında böyle bir sitede bunları diyemezsiniz. Konu sahibi eşimden izinsiz gittim demiş mi hayır, söyledim ben yengem amcam annemle avm ye gidiyorum diye siz tutmuş izinsiz gidemez diyorsunuz. Ayrıca yanında amcası yoksa ne olmuş annesi yengesi var ya yalan mı söylemiş oluyor belki amcası son dk gelmekten vazgeçti, belki işi çıktı gitti tekrar arayıp canım amcam gelemiyor, yine de gidebilir miyim diye mi soracak? bu nasıl bir kadın gururu kırıcı şeydir yani ne demek erkek egemenliği de, erkekler bizden sorumlu da. Ne olacak tek başına, arkadaşlarımızla filan çıkınca üstümüze mi atlayacaklar hanımefendi ben eşimde gidebilir miyim demem haber veririm sadece ben de bir erkek gibi bireyim. Sizin kafanıza göre erkek gidicem der siz de erkek egemen toplummuşuz ya biz erkeğe değil erkek bize hesap sorar kiminle gittiğini nereye gittiğini sorgulamyız haber vermesi yeter ama kadınlar izin almak ve izin vermezse de oturup peki kocacım demeliyiz öyle mi? iyi o zaman size iyi evde oturmalar. Kocanızın himayesinden çıkmayın, onun gitmene izin verdiği yerlere, onun istediği kişilerle gidin sadece. Ailenden bile olsa kadınlarla avm ye gidip gezeme sen.

Pardonda ben eşinden izin al diye bir duyuru yaptımmı sen nasıl okumussun yazdiklarİmi sen biraz din kitaplarını oku canım ne demek istediğimi anlarsın ozaman sen biryere gidince esine sòyleme ama o estende bekleme nereye gittigini sana söylesin ben buraya yarin bir konu açsam eşim bana nereye gittigini aöylemedi diye eminimki ilk sen aaaa o eş benim olacaktı ki ben onun burnundan getirirdim diye yazarsın arkadaşım ben nereye gitmek istersem giderim ama eşime söylerim aynı şekilde eşimde bana söyler birbirimize karşı çıkmayız size iyi bireylikler

Siz önce bir ne yazdığınızı okuyun bence zira kendi yazdığınız cümlelerden bi' habersiniz. Hanımefendi erkek bizden sorumludur diyerek bahsetmişsiniz. Ayrıca haddinizi bilin kendinize gelin kimseye aç biraz din kitapları oku tarzı dini çok bilirmişcesine üstünlük taslayamazsınız. Burası din forumu değil, dini konularda yasaktır. Orada yazdığınızın dinle değil algı ile alakası var, resmen erkek bizden sorumludur tarzında cümleler kurmuşsunuz şimdi de çıkmış tabiki eşime gideceğim yeri bildiririm diye lafı dolandırıyorsunuz. Orada yazdığınız cümleler hiç bildirme anlamlı değil tam tersi ben şuraya gidebilir miyim anlamı taşıyan cümleler. Sizin gibi kadınlar yüzünden bu ülkedeki erkek egemen algı yıkılmıyor işte, en başta sorumlusu sizsiniz. çünkü erkekten önce sizin kendinizin bir birey olduğunuzu kabullenmesi lazım.

X