yıldım artık!!

busbus25

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2014
42
16
32
Kızlar ben evliyim pazar günü annemlerdeydim eşimi aradım ve avm ye gideceğimi söyledim kiminle gideceğimi sordu amcam annem yengem dedim.fakat avmye gidince amcam bizi bırakıp eve döndü zaten bizimle gelmesi.de saçma olurdu.benim eşim biraz tutucudur bu arada.amcamın bizi bırakıp gittiğini eşime söylemek aklıma gelmedi ki normalde annemle gezmemde bi sakınca görmez.biz gezerken bir de baktım eşim geldi sırf beni test etmek için amcamın yanımızda olmadığını gördü ve çıktı gitti.annemlere yemeğe gelecekti akşama telefonu kapattı ne annem ulaşabildi ne babam sonra telefonu açtı ve bana sana bu yaptığını ödetcem dedi o günden beri konuşmuyo benle ben de küs kalabilen biri değilim ama bu kez haksızlık yaptığı için inat ettim o adım atmadan atmıycam kızlar sizce ne yapmalıyım

hikayenizi merak ettım... ne kadar suredır evlısınız? ne kadar suredır tanıyorsunuz? gorucu mu flort ederek mı? yaslarınız kac? gibi....

Ne adımı atacaksınız ki? Onun atması lazım, bu nasıl evlilik test etmek falan. Çok ilginç.

Sinirlenme konusunda belki kendine göre haklıdır, siz o şekilde yaşamayı kabul etmişsinizdir bir şey söylemem fakat...
Aileye yapılan saygısızlık ötesinde terbiyesizliktir.
Sizi de kendi ailenizin gözü önünde küçük düşürmüş.
Tabi ki adım atmayın hem de gelip sizden ve ailenizden özür dileyene kadar!

Seni hep böyle sınar mı? Resmen yalan arıyor kusur arıyor böyle şey olur mu sen onun eşisin çok tuhaf hem yanında annen varmış sonuçta ve akşam gelmeyerek büyük saygısızlık ettiği gibi küslüğü de uzatıyo. Mutluluk batar bazı insanlara iki gün mutlu olsalar üçüncü gün tartışma isterler kusur ararlar seninki de öyle biri sanırım. Uzun bi msj yaz haksız olduğunu anlatan hoş buna da gerek yok ama madem küs duramıyosun. Sonra bekle bişey yapma artık ayağına da gidilmez böyle bi durumda

Valla hiçbirşey yapamazsın. Beni anne babama rezil edecek bide bana atarlanacak. Asıl ben sana ödeticem bu rezilliğini diye çekerim resti o düşünsün.

Sen bide sessiz sessiz oturmuşun. Annenle geziyorsun ya onuda geçtim herkes gitti sen kaldı belki. Nesin sen ne yerine koymuş seni bu tepkiyle eşin

bu nedir böyle şaşırdım . konunun her tarafı açık yoruma doymaz bu konu . en basiti annenle seni avm de görüyor senden hesap soracak

Size bu kadar karışmasından mı rahatsızsınız, yoksa telefonunu kapatmasından mı?

Adam üzerinde hakimiyet kurup dengeni kaybettirmeye çalışıyor bu sayede topyekun boyunduruğu altına gireceksin yaptığı hesaba göre...

bu güvensizlik tutuculuk değil amcanız gitsin ya da gitmesin neden sizin sözünüze itimadı yok ki onu anlamadım temelde sorunlar var bence...

Konu: yalan soyledigimi sandi amcam konusunda ve tavir aldi ne yapmaliyim...
Ama asil en onemli konu: bu adam sizin uzerinizde nasil bu kadr hakimiyete sahip?

Annemlede gezerim tekte gezerim.
Ne hakki var izin vermemeye?

Hayddaaa bu ne yaaaa adama bak test ediyor birde yetmezmis gibi cekip gidiyor ...

Konunun neresine yorum yapsam sasirdim..

Annenlere buyuk saygisizlik yapmis.
Sakin adim felan atma bune densizlik canim, gelmis gormus daha ne odetecemler felan..
Tutucu olmasi demek , boyle sacmalamasi anlamina gelmez..

annen varken yanında bu tarz manyaklıkları cok aptalca
haddını bilsin! resmen sana malı gozuyle bakıyor.

Ben 23 yaşındayım eşim 29 görücü usulü babalarımız arkadaştı ama kimse dayatmadı birbirimizi fiziki olarak beğenince biraz tanımamıza izin verdi ailelerimiz.ve biz de sevdik evlendik onun da beni sevdiğinden eminim.neyi kanıtlamaya çalışıyo anlamıyorum bi adım atsam kendi yaptıklarını haklı görecek.üstelik yanımda yengem de vardı ve yemeğe de geldi amcamlar babam bana birkaç kez eşin nerde telefonu niye kapalı dedi yerin dibine girdim meğerse kapatmış gelmiş evde oturmuş bi de bana o mesaj gibi tehdit edercesine başka mesajlar da yazmıs

Ve o gece gelip beni annemlerden almadı amcam bıraktı ben anneme yalvardım gel bizde kal diye ödetcem yazmış şiddete eğilimli biri değil ama belki evde biri olursa hareketlerini düzeltir diye ama yine aynı şekilde suratıma bile bakmadı annem de gece yattı ertesi gün görmek bile istemedi eşimi çıktı gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…