yıldım artık!!

Sizi sinamaya gelmesi cok yanlis. Olaylar öyle gelişmiş ve amcanız gitmiş ne var bunda? Yaninizda da anneniz yani. Annenizle bi isler karistiriyor degilsinizki
Koca avmde sizi nasil buldu bu arada onu anlayamadim

Esiniz ruh hastasi mi? Kiskancliktan kimle yakistiracagini sasirmis sizi. Annenizle gezmenizde sakinca gormuyormus he? Herhalde sansli hissediyorsunuzdur en azindan annenize izin var diye. Garip.
Ama demek amcayla ensest munasabet dusunebilecek, ve her ne gorduyse, kim bilir ne senaryo yazip da ne odetecegini dusunen biri. Psikopatca. Ben olsam boylesiyle evlenip hayat gecirmezdim zaten. Simdi ne tavri takinirsaniz takinin, bu kisinin ne ilk yaptigidir, ne de son olur. Bunun kesin cozumu bosanmak ve bu tur insanlari hayattan cikarmak bana gore. Ne o oyle odetecem modecetem? Bu zihniyetten korkarim ben. Kiskanclik cinayetleri bu kafalardan cikiyor.

Kızlar ben evliyim pazar günü annemlerdeydim eşimi aradım ve avm ye gideceğimi söyledim kiminle gideceğimi sordu amcam annem yengem dedim.fakat avmye gidince amcam bizi bırakıp eve döndü zaten bizimle gelmesi.de saçma olurdu.benim eşim biraz tutucudur bu arada.amcamın bizi bırakıp gittiğini eşime söylemek aklıma gelmedi ki normalde annemle gezmemde bi sakınca görmez.biz gezerken bir de baktım eşim geldi sırf beni test etmek için amcamın yanımızda olmadığını gördü ve çıktı gitti.annemlere yemeğe gelecekti akşama telefonu kapattı ne annem ulaşabildi ne babam sonra telefonu açtı ve bana sana bu yaptığını ödetcem dedi o günden beri konuşmuyo benle ben de küs kalabilen biri değilim ama bu kez haksızlık yaptığı için inat ettim o adım atmadan atmıycam kızlar sizce ne yapmalıyım
bunu s ana ödetcem mi dedi..yavaş gelsin öküz.konuşmayın hatta eve dönmeyin bence,sizi test ederek geldiğini rahatça söylemeniz ilginç..tabiri caizse namussuz olduğunuzu düşünerek yapmış bunu,bunun bahanesi olamaz.

Kızlar ben evliyim pazar günü annemlerdeydim eşimi aradım ve avm ye gideceğimi söyledim kiminle gideceğimi sordu amcam annem yengem dedim.fakat avmye gidince amcam bizi bırakıp eve döndü zaten bizimle gelmesi.de saçma olurdu.benim eşim biraz tutucudur bu arada.amcamın bizi bırakıp gittiğini eşime söylemek aklıma gelmedi ki normalde annemle gezmemde bi sakınca görmez.biz gezerken bir de baktım eşim geldi sırf beni test etmek için amcamın yanımızda olmadığını gördü ve çıktı gitti.annemlere yemeğe gelecekti akşama telefonu kapattı ne annem ulaşabildi ne babam sonra telefonu açtı ve bana sana bu yaptığını ödetcem dedi o günden beri konuşmuyo benle ben de küs kalabilen biri değilim ama bu kez haksızlık yaptığı için inat ettim o adım atmadan atmıycam kızlar sizce ne yapmalıyım
kusura bakmada tam bi sacmalık neden boyun egıyosun konusmuyosa konusmasın ne buyuk iş..

Tek önerim alttan almayın :KK43:

Ve o gece gelip beni annemlerden almadı amcam bıraktı ben anneme yalvardım gel bizde kal diye ödetcem yazmış şiddete eğilimli biri değil ama belki evde biri olursa hareketlerini düzeltir diye ama yine aynı şekilde suratıma bile bakmadı annem de gece yattı ertesi gün görmek bile istemedi eşimi çıktı gitti
bu ne tür bir tavırdır böyle!
tamam sen kıskançlığını kabullenmiş gibisin.. hadi ona eyvallah diyelim de
annene babana yaptığını asıl sen ödetmelisin o sana değil
çok şımarmış çok

Ne alaka yahu
Amcanız olursa ne olurmuş olmadığı zaman ne sakıncası olurmuş
Bu tutuculuk değil düpedüz cehalet

Oturup güzelce konuşmayı deneyin önce. ' Bana güvenmıyor musun,aklından ne geçiyordu o gün,bana neden ödeticem dedin.. vs..' diye tatlı dille önce konuşmalısınız. Öyle geri çekilerekte olmaz bu işler. Her nekadar yapmış olduğu kaba saba bir hareketse de,evliliğinizi kurtarmak için son demine kadar savaşmalısınız.. Eğer karşı taraftan bir karşılık gelmıyorsa,icabına bakarsınız. ALLAH yardımcınız olsun..

aaaa nasıl kocan var senin be canım??amcan yanında olsaydı herşey normal mi olacaktı?nasıl ödetcekmiş sana merak ettim...barışınca bu konuyu çok ciddi bir şekilde konuş..ayrıca aranızda ne olursa olsun anne babana yansıtmamalıydı..çok ayıp etmiş..

Namus bekçileriiiii bunlarrrr, adamın biri çıkmış televizyona namusss namuss diyordu.. hoşşşşttttt dedim..
Sabah sabah beni bu konu da atarlandırdı...
Bu adamlarla evlenmeden bizim namusumuz yerde mi geziyormuş..
Şuna bak birde avm ye sizi kontrole gelmiş.... ne aramaya geliyor... niçin geliyor..
Ya bunların akılları nerede çalışıyor.. bazen nefret ediyorum erkeklerden

yuh yani. tribe bak.
annen ve yengenle avm.de ne yapabilecekmişsin çok merak ettim. kafası nasıl / neye çalışıyor acaba?
bir de hala yüzüne mi bakmıyor senin?
sorsana ya ne yapabilirmişsin annen ve yengenle?

"ödetcem" dediği neymiş?
kendi de mi kısasa kısas yapıp dayı amca toplanıp avm.ye gidecekmiş??

off böyle kısıtlanan kadınları duyup okuyunca nefesim daralıyor sanki beni kısıtlamışlar gibi :KK14:

eşiniz resmen hasta kusura bakmayın ama öyle alttan almayın kabahatli o olduğu halde gidip özür dilemeyin bir kere sadece neden hatalı davrandığını anlatın eşi olduğunuzu bu hayatı beraber paylaştığınızı vegüven sorununu aşmanız gerektiğini, daha önünüze çıkabilecek engellerin yanında bunun lafı bile olmayacağını söyleyin sonra bırakın kendi gelip özür dilesin.

Canim senin esin supeci diger namiyla tutucu benim babamda oyleydi ve 65 yasinda halada ayni isin cok zor gercekten

Esiniz ruh hastasi mi? Kiskancliktan kimle yakistiracagini sasirmis sizi. Annenizle gezmenizde sakinca gormuyormus he? Herhalde sansli hissediyorsunuzdur en azindan annenize izin var diye. Garip.
Ama demek amcayla ensest munasabet dusunebilecek, ve her ne gorduyse, kim bilir ne senaryo yazip da ne odetecegini dusunen biri. Psikopatca. Ben olsam boylesiyle evlenip hayat gecirmezdim zaten. Simdi ne tavri takinirsaniz takinin, bu kisinin ne ilk yaptigidir, ne de son olur. Bunun kesin cozumu bosanmak ve bu tur insanlari hayattan cikarmak bana gore. Ne o oyle odetecem modecetem? Bu zihniyetten korkarim ben. Kiskanclik cinayetleri bu kafalardan cikiyor.

Siz olayı bayağı yanlış anlamışsınız amcamın yanımda olmamasından çıktı olaylar hiç anladığımız gibi değil ensest felan alakası yok

yuh yani. tribe bak.
annen ve yengenle avm.de ne yapabilecekmişsin çok merak ettim. kafası nasıl / neye çalışıyor acaba?
bir de hala yüzüne mi bakmıyor senin?
sorsana ya ne yapabilirmişsin annen ve yengenle?

"ödetcem" dediği neymiş?
kendi de mi kısasa kısas yapıp dayı amca toplanıp avm.ye gidecekmiş??

off böyle kısıtlanan kadınları duyup okuyunca nefesim daralıyor sanki beni kısıtlamışlar gibi :KK14:
Galiba avmdeki bütün erkeklerin bana baktığını düşünüyo yanımda erkek olmayınca yani benim bişey yapcağma değil de bu konuya taktığını düşünüyorum.ama işte saçmalık da bu erkekler bakcak diye evden de mi çıkmayayım kendisi her istediğini yaparken

Ne mi yapmalısın.Kendine önce kendin değer vermelisin.Bir birey olduğunu,evlendiğine göre aklı başında bir yetişkin olduğunu,yalnız sokağa salınmayacak çocuk olmadığını,kendi başına kalırsan her an namusuna sahip olamayack biri olmadığını,eşinin kölesi olmadığını karşındakine hissettirmelisin.Bunun tutuculukla alakası yok.Sen hala yok küs kalamıyorum diye devam edersen daha çoooookkkk ezilirsin.Bu kadar hayatınızın iplerini başkasının eline vermeyin.Kocanız dahi olsa.

X