- Konu Sahibi Psikolojikdeliii
Tamam haklisin da sabahtan beri aglamak cok abarti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaşlar. Size anlatmak icimi dokmek istedim. Konu şu ; bugun benim doğum günüm. Neredeyse 1 yıldır evliyim. Ve eşim doğumgünümü gün olarak Cuma saniyormus. Hadi bunu da geçtim. Dün akşam bana dedi ki : " Para da yatmadi canım sıkıldı. Bende neden canın sıkıldı bankada benim maaşım duruyo dedim. Sana sürpriz yapacaktim dedi. Senin paranla mi yapayim dedi. Bende bugune kadar senin paran benim param mi oldu kazancimiz ortak degil mi dedim. Anlatayim mi ne yapacaktim dedi. Anlatma bisey dedim istemiyorum anlatmani surprizin ne anlami var o zaman dedim. Ama butun sinirlerim alt ust oldu. Senede tek 1 gun ve biz daha yeni evli sayiliriz. Kaldiki kendisi bu ay soylemesi ayip 8 bini geckin maas aldi. Hic mi plan yapmadin butce ayirmadin dusunmedin. Yaziklar olsun dedim icimden. Cuma diye aklimda kalmis 1 gunden bisey olmaz demi diyor bi de bana. Hicbisey demedim. Sizce ben mi abartiyorum. Gecen senede bi hediyesini gormedim. Yarin yapacagi surpriz her ne ise de hic hevesim yok. Girtlagima dizdi. Siz olsaniz ne yapardiniz. Biraz uzun olduhu icin ozur dilerim ama sabahtan beri agliyorum
Ben bu konularda biraz odunum. Benim yapacagim yorum sizi tatmin etmeyebilir.
Hayatımın hicbir doneminde dogum gunlerine veya ozel gunlere asiri anlam yukleyip cok ozel kutlamalar beklemedim.
Ha kutluyor muyuz kutluyoruz. esim sorar nereye yemege gidelim diye bende soyle güzel biryer acilmis cocuk parkida varmis derim tamam donustede pasta aliriz der esim. gider yemek yeriz donuste pastamizi alir eve geliriz evde keser yeriz biter gider.
esiminkinde disarida yemeyiz esim ev pasta boregini sever. ben evde borek kurabiye falan yaparim bazen aileleride cagiririz bazen cagirmayiz esim gider oglumla bir pasta getirir cay demleriz olur biter.
hediye kismina gelince zaten butceler ortak hayatım dogum gunun yakin ya gel senin su istedigini alalim dogum gunu hediyen olsun tamam hayatim seklinde olur genellikle.
hic bir zaman kutlanmadi hediye alinmadi diye uzuldugumu bilmem.
Bu demek degil normal olan benimkisi ama iste burada aglayanları gorunce tuhafıma gidiyor biraz.
Bütün gün ağlanacak bişey değil bu bence abartma. en fazla sende onunkini çok önemsemezsin olur biter. Arkadaslar hayatta çok daha büyük problemler yaşanacak ya. bi ömrü nasipse eşlerimizle geçiricez. böyle ufak tefek şeylerle bozmayın yahuu içinizi.. 1 tane gül alsa gelse anla ki seni düşünüyor takılma bence. yada ben cok fazla sey yasadım diye bu basit geliyorda olabilir ama daha yüzeysel düşün benceMerhaba arkadaşlar. Size anlatmak icimi dokmek istedim. Konu şu ; bugun benim doğum günüm. Neredeyse 1 yıldır evliyim. Ve eşim doğumgünümü gün olarak Cuma saniyormus. Hadi bunu da geçtim. Dün akşam bana dedi ki : " Para da yatmadi canım sıkıldı. Bende neden canın sıkıldı bankada benim maaşım duruyo dedim. Sana sürpriz yapacaktim dedi. Senin paranla mi yapayim dedi. Bende bugune kadar senin paran benim param mi oldu kazancimiz ortak degil mi dedim. Anlatayim mi ne yapacaktim dedi. Anlatma bisey dedim istemiyorum anlatmani surprizin ne anlami var o zaman dedim. Ama butun sinirlerim alt ust oldu. Senede tek 1 gun ve biz daha yeni evli sayiliriz. Kaldiki kendisi bu ay soylemesi ayip 8 bini geckin maas aldi. Hic mi plan yapmadin butce ayirmadin dusunmedin. Yaziklar olsun dedim icimden. Cuma diye aklimda kalmis 1 gunden bisey olmaz demi diyor bi de bana. Hicbisey demedim. Sizce ben mi abartiyorum. Gecen senede bi hediyesini gormedim. Yarin yapacagi surpriz her ne ise de hic hevesim yok. Girtlagima dizdi. Siz olsaniz ne yapardiniz. Biraz uzun olduhu icin ozur dilerim ama sabahtan beri agliyorum
Maşallah ne kadar uyumlu çiftsiniz..umarım diğer konularda da anlaşıyorsunuzdur.Ben bu konularda biraz odunum. Benim yapacagim yorum sizi tatmin etmeyebilir.
Hayatımın hicbir doneminde dogum gunlerine veya ozel gunlere asiri anlam yukleyip cok ozel kutlamalar beklemedim.
Ha kutluyor muyuz kutluyoruz. esim sorar nereye yemege gidelim diye bende soyle güzel biryer acilmis cocuk parkida varmis derim tamam donustede pasta aliriz der esim. gider yemek yeriz donuste pastamizi alir eve geliriz evde keser yeriz biter gider.
esiminkinde disarida yemeyiz esim ev pasta boregini sever. ben evde borek kurabiye falan yaparim bazen aileleride cagiririz bazen cagirmayiz esim gider oglumla bir pasta getirir cay demleriz olur biter.
hediye kismina gelince zaten butceler ortak hayatım dogum gunun yakin ya gel senin su istedigini alalim dogum gunu hediyen olsun tamam hayatim seklinde olur genellikle.
hic bir zaman kutlanmadi hediye alinmadi diye uzuldugumu bilmem.
Bu demek degil normal olan benimkisi ama iste burada aglayanları gorunce tuhafıma gidiyor biraz.
Maşallah ne kadar uyumlu çiftsiniz..umarım diğer konularda da anlaşıyorsunuzdur.
Bende çok anlam yüklemem..en fazla kendi kendime üzülürüm :)
Gerçekten mi ya ay çok sempatiksiniz..Benim doğum günüm 12 Nisan'da.Ilk yilimizda eşim 14 Nisan sanıyormuş.Ben de kızmıştım ama bir şey değişmedi.Sonraki yıl da 14 ü sanmaya devam etti.Ve sonraki yıl da.Sonuç mu 20 yilimiz bitmek üzere ve hala 14 üne göre olan yapıyor.Bazen ben bile düşünüyorum 14 Nisan miydi diye...
8 bini geckin maas aldi ve bitti ve siz bunun nereye harcandigina takilmiyorsunuzda hediyeyemi takldnz. Madem ortak parasinin kalip kalmadgni bilmen lazim napti okdar maasi bu adamMerhaba arkadaşlar. Size anlatmak icimi dokmek istedim. Konu şu ; bugun benim doğum günüm. Neredeyse 1 yıldır evliyim. Ve eşim doğumgünümü gün olarak Cuma saniyormus. Hadi bunu da geçtim. Dün akşam bana dedi ki : " Para da yatmadi canım sıkıldı. Bende neden canın sıkıldı bankada benim maaşım duruyo dedim. Sana sürpriz yapacaktim dedi. Senin paranla mi yapayim dedi. Bende bugune kadar senin paran benim param mi oldu kazancimiz ortak degil mi dedim. Anlatayim mi ne yapacaktim dedi. Anlatma bisey dedim istemiyorum anlatmani surprizin ne anlami var o zaman dedim. Ama butun sinirlerim alt ust oldu. Senede tek 1 gun ve biz daha yeni evli sayiliriz. Kaldiki kendisi bu ay soylemesi ayip 8 bini geckin maas aldi. Hic mi plan yapmadin butce ayirmadin dusunmedin. Yaziklar olsun dedim icimden. Cuma diye aklimda kalmis 1 gunden bisey olmaz demi diyor bi de bana. Hicbisey demedim. Sizce ben mi abartiyorum. Gecen senede bi hediyesini gormedim. Yarin yapacagi surpriz her ne ise de hic hevesim yok. Girtlagima dizdi. Siz olsaniz ne yapardiniz. Biraz uzun olduhu icin ozur dilerim ama sabahtan beri agliyorum
İşte beklentiyle alakalı..benim eşimde bazentartışmalarımız olmuyor degil ama buyuk sorun yok cok sukur. Benim aslında anlatmak istedigim benim esimde aylar oncesinden plan yapmaz su hediyeyi alayim supriz yapayim demez ama ben buna uzulmem. Ben derim mesela dogum gunumde suraya gidelim senin dogum gununde soyle yapalim tamam yapalim der sadece esim.
8 bini geckin maas aldi ve bitti ve siz bunun nereye harcandigina takilmiyorsunuzda hediyeyemi takldnz. Madem ortak parasinin kalip kalmadgni bilmen lazim napti okdar maasi bu adam
Ben de sizdenim.İşte beklentiyle alakalı..benim eşimde bazen
netten ihtiyacım olan bi hediyeyi alıp sürpriz yapar. Bazen de avm de dolaşıyorsak. o an beraber bakıp alınır. Bazen de almaz, benimde alamadığım zamanlar oldu çünkü :)
Öyle böyle zaman geçiyor işte..
O kadar iyi anlıyorum ki seni kardeşim birebir aynısını yaşadım. Ben doğumgünüme önem veririm, eşiminkine de aynı şekilde. Beklediğimi yaparım da yani hepbanacılardan değilim. Evlendiğimizde ilk yıl eşim eve benden daha erken gitmesine rağmen yatmış uyumuş gittiğimde uykulu bir halde kapıyı açtı ve bana her zaman gittiğim cafe tarzı bir yerin adını söyleyip oraya gidelim mi dedi. Şok oldum resmen, beklenti içinde olduğumu biliyordu. (Bu adam daha sevgili değilken 14 şubatta bana hediye alıp “sevgili değiliz ki daha” dediğimde “olsun, heveslenirsin içinde kalmasın istedim” diyen ve bunu düşünen bi adam.) bunun üzerine kendim güzel bir restoranda yer ayırttım oraya gittik (işletmecisi arkadaşım olduğu için ücret almadı yani yemek bedavaya geldi).sonra da gayet sakin bir şekilde eve geldik. Hediye yok düzgün bir kutlama yok hiçbir şey yok. O kadar üzülmüştüm ve değersiz hissetmiştim ki anlatamam.Merhaba arkadaşlar. Size anlatmak icimi dokmek istedim. Konu şu ; bugun benim doğum günüm. Neredeyse 1 yıldır evliyim. Ve eşim doğumgünümü gün olarak Cuma saniyormus. Hadi bunu da geçtim. Dün akşam bana dedi ki : " Para da yatmadi canım sıkıldı. Bende neden canın sıkıldı bankada benim maaşım duruyo dedim. Sana sürpriz yapacaktim dedi. Senin paranla mi yapayim dedi. Bende bugune kadar senin paran benim param mi oldu kazancimiz ortak degil mi dedim. Anlatayim mi ne yapacaktim dedi. Anlatma bisey dedim istemiyorum anlatmani surprizin ne anlami var o zaman dedim. Ama butun sinirlerim alt ust oldu. Senede tek 1 gun ve biz daha yeni evli sayiliriz. Kaldiki kendisi bu ay soylemesi ayip 8 bini geckin maas aldi. Hic mi plan yapmadin butce ayirmadin dusunmedin. Yaziklar olsun dedim icimden. Cuma diye aklimda kalmis 1 gunden bisey olmaz demi diyor bi de bana. Hicbisey demedim. Sizce ben mi abartiyorum. Gecen senede bi hediyesini gormedim. Yarin yapacagi surpriz her ne ise de hic hevesim yok. Girtlagima dizdi. Siz olsaniz ne yapardiniz. Biraz uzun olduhu icin ozur dilerim ama sabahtan beri agliyorum
Diğer konular nedir?Diğer konunuzdaki sıkıntınız çözüldü mü merak ettim?
O çözülmeden doğum gününü sorun ediyorsanız şaşırıcam biraz
Hanımefendinin açtığı diğer konuya bakabilirsiniz.Diğer konular nedir?