- 7 Haziran 2019
- 116
- 70
- 18
- 38
- Konu Sahibi Psikolojikdeliii
Beklentim o kadar vasattaki. Keske sasirtsa beniAksam 1 buket cicekle geleceyini zann etmiyorum.
Yarini bekleyin, belki cok guzel bir surpriz yapar ve sizi mutlu eder
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beklentim o kadar vasattaki. Keske sasirtsa beniAksam 1 buket cicekle geleceyini zann etmiyorum.
Yarini bekleyin, belki cok guzel bir surpriz yapar ve sizi mutlu eder
Vallaha keske bende düz mantik olmasaydim . Benim herif Süprizi ne yazikki hep Tek tarafli oluyor Iki yildir biriklteyiz ve ben ona sadece bi bileklik aldim o da onun hic Zevki degilmisErkekler düz mantık yahu.
Ben erkek arkadaşımın doğum gününü kutlamak için 2 3 ay öncesinden hazırlık yapıyordum. Erkek arkadaşım doğum günüme birkaç gün kala resimli butik pasta yaptırıyordu. Onların sürprizi bile düz mantık, fazla şey beklememek lazım.
AhahahaVallaha keske bende düz mantik olmasaydim . Benim herif Süprizi ne yazikki hep Tek tarafli oluyor Iki yildir biriklteyiz ve ben ona sadece bi bileklik aldim o da onun hic Zevki degilmis
Asla yapmaz. Evlendigimizden beri beni alip bir aksam yemegine goturdugunu bilmem yeni evli olmamiza ragmen. Iste sirf bu sebeplerden dolayi en azindan yilda 1 gun beni dusunup bisey yapmasini istedim ve bekledim. Sinirim ve kirginligim bundan. Yoksa asla maddiyattq gozum yok. Cunku bana bunlari hic ama hic yapmaz. Ilk ve tek cicegi bana istemeye gelirken getirdigi ciceklerdir o kadar soyliyimAhahaha
Kiminin içinde var kiminin yok, mesela ben sürpriz yapıp mutlu etmeyi severim. Demek ki siz öyle değilsiniz. Eşiniz rahatsız olmuyor mu? Ya da o sürpriz falan yapıyor mu?
Biraz odunmuş. Ama başından beri öyleyse yapısını değiştiremezsiniz. Hani içinde yoksa yapamaz, eline yüzüne bulaştırır. Ufak bir pasta alsa da mutlu olurdunuz, netice de önemli olan beraber olmak değil mi? Bence eşinize kırgınlığınızı anlatın ama sitem eder gibi değil, dertleşir gibi :)Asla yapmaz. Evlendigimizden beri beni alip bir aksam yemegine goturdugunu bilmem yeni evli olmamiza ragmen. Iste sirf bu sebeplerden dolayi en azindan yilda 1 gun beni dusunup bisey yapmasini istedim ve bekledim. Sinirim ve kirginligim bundan. Yoksa asla maddiyattq gozum yok. Cunku bana bunlari hic ama hic yapmaz. Ilk ve tek cicegi bana istemeye gelirken getirdigi ciceklerdir o kadar soyliyim
İnsan zaman geçince alışıyor canım. Bazı erkekler kadınlar kadar önemsemiyor maalesef. Yaklaşık 5 yıllık evliyiz. Ben de ilk zamanlar çok kırılıyordum. Eşim ya unutuyor ya da dediğin gibi hiç sürprizi olmayacak şekilde söylüyordu. Ben hala onunkini kutlarım, o hala çok umursamaz İlk doğum günümde çok ağlamıştım. Şimdi öğrenilmiş çaresizlik durumundayımMerhaba arkadaşlar. Size anlatmak icimi dokmek istedim. Konu şu ; bugun benim doğum günüm. Neredeyse 1 yıldır evliyim. Ve eşim doğumgünümü gün olarak Cuma saniyormus. Hadi bunu da geçtim. Dün akşam bana dedi ki : " Para da yatmadi canım sıkıldı. Bende neden canın sıkıldı bankada benim maaşım duruyo dedim. Sana sürpriz yapacaktim dedi. Senin paranla mi yapayim dedi. Bende bugune kadar senin paran benim param mi oldu kazancimiz ortak degil mi dedim. Anlatayim mi ne yapacaktim dedi. Anlatma bisey dedim istemiyorum anlatmani surprizin ne anlami var o zaman dedim. Ama butun sinirlerim alt ust oldu. Senede tek 1 gun ve biz daha yeni evli sayiliriz. Kaldiki kendisi bu ay soylemesi ayip 8 bini geckin maas aldi. Hic mi plan yapmadin butce ayirmadin dusunmedin. Yaziklar olsun dedim icimden. Cuma diye aklimda kalmis 1 gunden bisey olmaz demi diyor bi de bana. Hicbisey demedim. Sizce ben mi abartiyorum. Gecen senede bi hediyesini gormedim. Yarin yapacagi surpriz her ne ise de hic hevesim yok. Girtlagima dizdi. Siz olsaniz ne yapardiniz. Biraz uzun olduhu icin ozur dilerim ama sabahtan beri agliyorum
Inanin anlatsam ben suclu ve nankor olurum. Anlamayana neyinanlaticaksiniz. Kac defananlatmayancalistim. Biraz cikalim en azindan 2 haftada bir disarda yiyelim diye. Tasa konusssam dile gelirdiBiraz odunmuş. Ama başından beri öyleyse yapısını değiştiremezsiniz. Hani içinde yoksa yapamaz, eline yüzüne bulaştırır. Ufak bir pasta alsa da mutlu olurdunuz, netice de önemli olan beraber olmak değil mi? Bence eşinize kırgınlığınızı anlatın ama sitem eder gibi değil, dertleşir gibi :)
Bende oyle olucam sanirim. Bende bugun sabahtan beri agliyorumİnsan zaman geçince alışıyor canım. Bazı erkekler kadınlar kadar önemsemiyor maalesef. Yaklaşık 5 yıllık evliyiz. Ben de ilk zamanlar çok kırılıyordum. Eşim ya unutuyor ya da dediğin gibi hiç sürprizi olmayacak şekilde söylüyordu. Ben hala onunkini kutlarım, o hala çok umursamaz İlk doğum günümde çok ağlamıştım. Şimdi öğrenilmiş çaresizlik durumundayım
Oo kadar diyorsunuz. Yapacak birşey yok o zaman, biraz emri vaki yapacaksınız istediklerinizi. Mesela "hayatım bugün dışarıda güzel bir restourantta yer ayırttım, bugün sinemada güzel bir film varmış ona bilet aldım." gibi gibi. :)Inanin anlatsam ben suclu ve nankor olurum. Anlamayana neyinanlaticaksiniz. Kac defananlatmayancalistim. Biraz cikalim en azindan 2 haftada bir disarda yiyelim diye. Tasa konusssam dile gelirdi
ya yok aslinda bende yapmak istiyorumda Romantik olamiyorum , Allahtan kocayi henüz bezdirmedim. o Yapar sagolsun yanliz Isyerime Cicekle Gelmiycegine tövbe etmisti ne gerek vardir milletin icinde diye kizdiigim zaman . Lakin düzenli alir cicek getir. Inshallah bikmazAhahaha
Kiminin içinde var kiminin yok, mesela ben sürpriz yapıp mutlu etmeyi severim. Demek ki siz öyle değilsiniz. Eşiniz rahatsız olmuyor mu? Ya da o sürpriz falan yapıyor mu?
ya yok aslinda bende yapmak istiyorumda Romantik olamiyorum , Allahtan kocayi henüz bezdirmedim. o Yapar sagolsun yanliz Isyerime Cicekle Gelmiycegine tövbe etmisti ne gerek vardir milletin icinde diye kizdigimdaAhahaha
Hiç üzme kendini. İyi ki doğmuşsun iyi ki varsın bu arada. Benim eşim cimri o yüzdenBende oyle olucam sanirim. Bende bugun sabahtan beri agliyorum
Ahaha rolleri değişmişsiniz. Normalde eşinizin tepki vermesi gerekiyordu.ya yok aslinda bende yapmak istiyorumda Romantik olamiyorum , Allahtan kocayi henüz bezdirmedim. o Yapar sagolsun yanliz Isyerime Cicekle Gelmiycegine tövbe etmisti ne gerek vardir milletin icinde diye kizdigimda
öyle tabi ama gercektende Süprizleri sevmem birseyi merak ettigim Zaman sinir Stress oluyorum. Veya nasil bir Tepki verecegimi bilmiyorum. Tv izlerken Süprize tepki gösteren Kadinlari göstertip yakinir bazen sen neden böyle Tepki veremiyorsun diye . Allahtan Teklifini Toplum icinde yapmadi yoksa Stressden Hayir diyebilirmisimAhaha rolleri değişmişsiniz. Normalde eşinizin tepki vermesi gerekiyordu.
Ya her insan sürpriz yapacak, sevecek diye birşey yok. Önemli olan başbaşa olmak, mutlu olmak değil mi?
Asgari ücretle geçinse derim ki adam napsın parası yokMerhaba arkadaşlar. Size anlatmak icimi dokmek istedim. Konu şu ; bugun benim doğum günüm. Neredeyse 1 yıldır evliyim. Ve eşim doğumgünümü gün olarak Cuma saniyormus. Hadi bunu da geçtim. Dün akşam bana dedi ki : " Para da yatmadi canım sıkıldı. Bende neden canın sıkıldı bankada benim maaşım duruyo dedim. Sana sürpriz yapacaktim dedi. Senin paranla mi yapayim dedi. Bende bugune kadar senin paran benim param mi oldu kazancimiz ortak degil mi dedim. Anlatayim mi ne yapacaktim dedi. Anlatma bisey dedim istemiyorum anlatmani surprizin ne anlami var o zaman dedim. Ama butun sinirlerim alt ust oldu. Senede tek 1 gun ve biz daha yeni evli sayiliriz. Kaldiki kendisi bu ay soylemesi ayip 8 bini geckin maas aldi. Hic mi plan yapmadin butce ayirmadin dusunmedin. Yaziklar olsun dedim icimden. Cuma diye aklimda kalmis 1 gunden bisey olmaz demi diyor bi de bana. Hicbisey demedim. Sizce ben mi abartiyorum. Gecen senede bi hediyesini gormedim. Yarin yapacagi surpriz her ne ise de hic hevesim yok. Girtlagima dizdi. Siz olsaniz ne yapardiniz. Biraz uzun olduhu icin ozur dilerim ama sabahtan beri agliyorum