• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YILDA BİR GÜN :(

Benim doğum günüm 12 Nisan'da.Ilk yilimizda eşim 14 Nisan sanıyormuş.Ben de kızmıştım ama bir şey değişmedi.Sonraki yıl da 14 ü sanmaya devam etti.Ve sonraki yıl da.Sonuç mu 20 yilimiz bitmek üzere ve hala 14 üne göre olan yapıyor.Bazen ben bile düşünüyorum 14 Nisan miydi diye...

Hoppa
Ne guzel bende saygi duyuyorum buna. Sizin tavrinizdq cok guzel.

yeni evliyken beklentiler yüksek olabiliyor ama zamanla sizde esinizin huyuna göre dengelersiniz beklentilerinizi ama üzmeyin kendinizi tek derdiniz böyle olsun.

Bu arada dogum gününüz kutlu olsun.Hoppa

Dogum gunumu kutlayan hepinize cok tesekkur ederim. Simdi beni ariyor aksam annenlere gidelim mi diyor ya. Gerek yok dedim istemiyorum dedim. Ne yemek yaptin dedi. Cildirmamak elde mi ? Onu da suclamiyorum artik. Biktim. Evlenmesindeki amac bu cunku. Karni doysun hizmeti gorulsun yeterli. Ondan mutlusu yok. Senin mutsuzlugun da cok da onemli degil.

Merhaba arkadaşlar. Size anlatmak icimi dokmek istedim. Konu şu ; bugun benim doğum günüm. Neredeyse 1 yıldır evliyim. Ve eşim doğumgünümü gün olarak Cuma saniyormus. Hadi bunu da geçtim. Dün akşam bana dedi ki : " Para da yatmadi canım sıkıldı. Bende neden canın sıkıldı bankada benim maaşım duruyo dedim. Sana sürpriz yapacaktim dedi. Senin paranla mi yapayim dedi. Bende bugune kadar senin paran benim param mi oldu kazancimiz ortak degil mi dedim. Anlatayim mi ne yapacaktim dedi. Anlatma bisey dedim istemiyorum anlatmani surprizin ne anlami var o zaman dedim. Ama butun sinirlerim alt ust oldu. Senede tek 1 gun ve biz daha yeni evli sayiliriz. Kaldiki kendisi bu ay soylemesi ayip 8 bini geckin maas aldi. Hic mi plan yapmadin butce ayirmadin dusunmedin. Yaziklar olsun dedim icimden. Cuma diye aklimda kalmis 1 gunden bisey olmaz demi diyor bi de bana. Hicbisey demedim. Sizce ben mi abartiyorum. Gecen senede bi hediyesini gormedim. Yarin yapacagi surpriz her ne ise de hic hevesim yok. Girtlagima dizdi. Siz olsaniz ne yapardiniz. Biraz uzun olduhu icin ozur dilerim ama sabahtan beri agliyorum :KK43:
Özel günlere önem veririm karşımdakinden de beklerim. Kazancıda iyiymiş hani maddi imkanı var. E bide yeni evlisiniz. Ben olsam bende alınırdım. Hazırlamışsa kutlayın ama siz tavır yaptınız diye kutlucaksa kalsın. Geçen sene doğum günümde kv eşim pasta alıp geldiler sorsan süpriz. Doğum yapalı 2 ay olmuş. Çay koydum pastayıda kesip önlerine koydum gittim kızımın yanına 😒 unutulmazlar listemin başında 👹

Böyle şeyleri yani özel günleri hiç takmıyorum kafama. Kutlamış mı kutlamamis mı umursamam. Senede bir gün beni önemsediğini göstermeye çalışacaksa kalsın, kesinlikle istemem.
Bence kırılıp da boşu boşuna üzme kendini.

Merhaba arkadaşlar. Size anlatmak icimi dokmek istedim. Konu şu ; bugun benim doğum günüm. Neredeyse 1 yıldır evliyim. Ve eşim doğumgünümü gün olarak Cuma saniyormus. Hadi bunu da geçtim. Dün akşam bana dedi ki : " Para da yatmadi canım sıkıldı. Bende neden canın sıkıldı bankada benim maaşım duruyo dedim. Sana sürpriz yapacaktim dedi. Senin paranla mi yapayim dedi. Bende bugune kadar senin paran benim param mi oldu kazancimiz ortak degil mi dedim. Anlatayim mi ne yapacaktim dedi. Anlatma bisey dedim istemiyorum anlatmani surprizin ne anlami var o zaman dedim. Ama butun sinirlerim alt ust oldu. Senede tek 1 gun ve biz daha yeni evli sayiliriz. Kaldiki kendisi bu ay soylemesi ayip 8 bini geckin maas aldi. Hic mi plan yapmadin butce ayirmadin dusunmedin. Yaziklar olsun dedim icimden. Cuma diye aklimda kalmis 1 gunden bisey olmaz demi diyor bi de bana. Hicbisey demedim. Sizce ben mi abartiyorum. Gecen senede bi hediyesini gormedim. Yarin yapacagi surpriz her ne ise de hic hevesim yok. Girtlagima dizdi. Siz olsaniz ne yapardiniz. Biraz uzun olduhu icin ozur dilerim ama sabahtan beri agliyorum :KK43:
Fazla abartiyorsunuz bir tek siz değil bir çok kadın fazla abartiyor sanırım fazla amekan flimi çalan izliyo herkes. Beklentiler tavan.
Olabilir unutabilir , yanlış hatırlayabilir, hiç hazırlık yapmayabilir vs vs

Merhaba arkadaşlar. Size anlatmak icimi dokmek istedim. Konu şu ; bugun benim doğum günüm. Neredeyse 1 yıldır evliyim. Ve eşim doğumgünümü gün olarak Cuma saniyormus. Hadi bunu da geçtim. Dün akşam bana dedi ki : " Para da yatmadi canım sıkıldı. Bende neden canın sıkıldı bankada benim maaşım duruyo dedim. Sana sürpriz yapacaktim dedi. Senin paranla mi yapayim dedi. Bende bugune kadar senin paran benim param mi oldu kazancimiz ortak degil mi dedim. Anlatayim mi ne yapacaktim dedi. Anlatma bisey dedim istemiyorum anlatmani surprizin ne anlami var o zaman dedim. Ama butun sinirlerim alt ust oldu. Senede tek 1 gun ve biz daha yeni evli sayiliriz. Kaldiki kendisi bu ay soylemesi ayip 8 bini geckin maas aldi. Hic mi plan yapmadin butce ayirmadin dusunmedin. Yaziklar olsun dedim icimden. Cuma diye aklimda kalmis 1 gunden bisey olmaz demi diyor bi de bana. Hicbisey demedim. Sizce ben mi abartiyorum. Gecen senede bi hediyesini gormedim. Yarin yapacagi surpriz her ne ise de hic hevesim yok. Girtlagima dizdi. Siz olsaniz ne yapardiniz. Biraz uzun olduhu icin ozur dilerim ama sabahtan beri agliyorum :(
Üzülmeyin.. Evet sizce de biraz abartmıyor musunuz?

Demek ki kafasında bir şeyler var Bugün kutlansa Cuma kutlansa ne farka eder .
Bizim minicik öğrenciler'in doğum günlerini bir kaç gün erteleyip kutluyoruz .Bakıyorum o minicik kalpler anı yaşamanın mutluluğunu yaşıyorlar sadece..

Sevdiğiniz adamla evlisiniz, geçim derdiniz de yok..Gerisi hallolur. Sağlığınız, huzurunuz yerinde olsun.

🍭Doğum gününüz kutlu olsun🍭
Mutluluklar...

Merhaba arkadaşlar. Size anlatmak icimi dokmek istedim. Konu şu ; bugun benim doğum günüm. Neredeyse 1 yıldır evliyim. Ve eşim doğumgünümü gün olarak Cuma saniyormus. Hadi bunu da geçtim. Dün akşam bana dedi ki : " Para da yatmadi canım sıkıldı. Bende neden canın sıkıldı bankada benim maaşım duruyo dedim. Sana sürpriz yapacaktim dedi. Senin paranla mi yapayim dedi. Bende bugune kadar senin paran benim param mi oldu kazancimiz ortak degil mi dedim. Anlatayim mi ne yapacaktim dedi. Anlatma bisey dedim istemiyorum anlatmani surprizin ne anlami var o zaman dedim. Ama butun sinirlerim alt ust oldu. Senede tek 1 gun ve biz daha yeni evli sayiliriz. Kaldiki kendisi bu ay soylemesi ayip 8 bini geckin maas aldi. Hic mi plan yapmadin butce ayirmadin dusunmedin. Yaziklar olsun dedim icimden. Cuma diye aklimda kalmis 1 gunden bisey olmaz demi diyor bi de bana. Hicbisey demedim. Sizce ben mi abartiyorum. Gecen senede bi hediyesini gormedim. Yarin yapacagi surpriz her ne ise de hic hevesim yok. Girtlagima dizdi. Siz olsaniz ne yapardiniz. Biraz uzun olduhu icin ozur dilerim ama sabahtan beri agliyorum :(
İnş süpriz edecektir sana ağlama ya benim eşim parası yoksu özr diledi ama bnde sen gbi içimdem para ayır düşün dedim kızdım ama erkekler bilinçli yapmıyor bnce aklıllar kesmiyor biz kadar ayrıntıyı eşlerimiz böle sevecez artık napalım ağlayıp doğum gününü yazk etme yeni yaşın güzel eşin şe mutlu geçir. Mutlu yaşlara bnde 23/7🥰

Herkesin değer yargıları aynı değil eşinizin bu tarz şeyleri unutup unutmamasına takılmak yerine genel çerçeveden bakın

Evet, abartiyorsun.

Back