• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YILDA BİR GÜN :(

Konu sahibesi doğum günün kutlu olsun.

Bilmiyorum bu durum erkeğin romantikliği ile mi alakalı yoksa verdiği değer ile mi bilemiyorum. Benimki doğum günümü karıştırmıştı ayın 8 ini 9 u olarak hatırlıyormuş. Bu sene de ben onunkini önemsemicem unutcam ,.

Senede sadece bir gün olduğu için unutması daha kolay bence :KK48: ben de erkek gibiyim özel günler konusunda. Kendi Doğum günüm ve resmî tatiller haricinde:KK48: hiçbir özel gün bilmem, hiçbirşey hatırlamam ve maalesef takip etmek beni aşırı yorar. Görev gibi, hiç bana göre değil. Ben iki yıllık evliyim eşim geçen ay nikah günümüzü sordu yemin olsun hatırlayamadım. Mutluysam bana hergün evlilik yıl dönümü. Değilsem banane bir günün peşinde koşturup durayım. Erkekleri anlıyorum, boğmayın bence çünkü kadın olduğum halde özel günlere takık kişilere tahammül edemiyorum.

niye sekizbin tl aldin ufacik butce ayiramadin mi cumlesini yuzune degil de icinizden dediniz?
yuzunuze karsi sizi kiran birine icinizden kizmamanizi yuzune karsi kizmanizi tavsiye ediyorum.
susanin yarandigini henuz hic gormedim aklinizda bulunsun.

Adamcağız ısrarla "yapamadigi " sürprizini söyleyip "ne kadar dusuncelisin askiim düşünmen yeter" şeklinde bir laf duymak istemiş sizden 😆 Ama diyalog onun planladigi gibi gelişmemiş 🙈😹

Parası yok, günü de şaşırmış. Bence "birşey yapma, gerek yok" demeni beklemiş. Şimdi yarına kadar birşeyler düşünecek.

Evlendigimiz ilk yıllar daha farklı dusunuyordum yasım ılerledıkce daha farklı dusunuyuyorum. Hatırlsın sarılıp kutkasa yeter mesela bana.
Esiniz suan agız yokluyor ne gerek var demenızı beklıyor :)

Merhaba arkadaşlar. Size anlatmak icimi dokmek istedim. Konu şu ; bugun benim doğum günüm. Neredeyse 1 yıldır evliyim. Ve eşim doğumgünümü gün olarak Cuma saniyormus. Hadi bunu da geçtim. Dün akşam bana dedi ki : " Para da yatmadi canım sıkıldı. Bende neden canın sıkıldı bankada benim maaşım duruyo dedim. Sana sürpriz yapacaktim dedi. Senin paranla mi yapayim dedi. Bende bugune kadar senin paran benim param mi oldu kazancimiz ortak degil mi dedim. Anlatayim mi ne yapacaktim dedi. Anlatma bisey dedim istemiyorum anlatmani surprizin ne anlami var o zaman dedim. Ama butun sinirlerim alt ust oldu. Senede tek 1 gun ve biz daha yeni evli sayiliriz. Kaldiki kendisi bu ay soylemesi ayip 8 bini geckin maas aldi. Hic mi plan yapmadin butce ayirmadin dusunmedin. Yaziklar olsun dedim icimden. Cuma diye aklimda kalmis 1 gunden bisey olmaz demi diyor bi de bana. Hicbisey demedim. Sizce ben mi abartiyorum. Gecen senede bi hediyesini gormedim. Yarin yapacagi surpriz her ne ise de hic hevesim yok. Girtlagima dizdi. Siz olsaniz ne yapardiniz. Biraz uzun olduhu icin ozur dilerim ama sabahtan beri agliyorum :KK43:

Bence abartmıyorsun, evliyken ki ilk doğum günün ve bunun için basit birşey bile olsa çaktırmadan hazırlaması gerekiyordu, böyle ulu orta öyle mi böyle mi demesi konuşarak hevesinizi kaçırmak ve olayı geçiştirmek bence.. bir de gerçekten bir insan eşini önemsiyorsa, önceden bütçesini ayarlar, planını yapar. Ama önemsiyorsa. Erkeği kadını yok bu işin. Yıllarca evli olsanız tamam diyeceğim de ilk yani.. Ben eski eşim (nişanlıyken) doğum günümde yurtdışından gelirken (orda yaşıyordu) alel acele duty freeden aldığı parfümü getirince çok büyük hayal kırıklığına uğraşmıştım

Yol kenarından koparılmış 1 gelincik bile seni mutlu edebilirdi. Para yok diyerek hediye almamanın yolunu yapıyor. Yarın yemek yapma evi toplama hiç bir iş yapma git gez kendine doğum günü hediyesi al yemeğini dışardan de pastanı da kes. Ders alsin

Merhaba arkadaşlar. Size anlatmak icimi dokmek istedim. Konu şu ; bugun benim doğum günüm. Neredeyse 1 yıldır evliyim. Ve eşim doğumgünümü gün olarak Cuma saniyormus. Hadi bunu da geçtim. Dün akşam bana dedi ki : " Para da yatmadi canım sıkıldı. Bende neden canın sıkıldı bankada benim maaşım duruyo dedim. Sana sürpriz yapacaktim dedi. Senin paranla mi yapayim dedi. Bende bugune kadar senin paran benim param mi oldu kazancimiz ortak degil mi dedim. Anlatayim mi ne yapacaktim dedi. Anlatma bisey dedim istemiyorum anlatmani surprizin ne anlami var o zaman dedim. Ama butun sinirlerim alt ust oldu. Senede tek 1 gun ve biz daha yeni evli sayiliriz. Kaldiki kendisi bu ay soylemesi ayip 8 bini geckin maas aldi. Hic mi plan yapmadin butce ayirmadin dusunmedin. Yaziklar olsun dedim icimden. Cuma diye aklimda kalmis 1 gunden bisey olmaz demi diyor bi de bana. Hicbisey demedim. Sizce ben mi abartiyorum. Gecen senede bi hediyesini gormedim. Yarin yapacagi surpriz her ne ise de hic hevesim yok. Girtlagima dizdi. Siz olsaniz ne yapardiniz. Biraz uzun olduhu icin ozur dilerim ama sabahtan beri agliyorum :KK43:
Amaaaan canım bazı erkekler böyle sürpriz yapmayı bilmiyor ne yapcan işte zamanla alışcan benimkide bana utanarak ne alıyım nolur söyle ben bulamıyorum diyor 😂 ilk başlarda sinir oluyordum sonradan alıştımda dedim artık saksı çiçeği al her özel günlerde şimdi her özel günlerde saksı çiçeği alır 😂 onunda kafa rahat benimde

Eşim iki defa unuttum benim Doğum günümü artık unutmuyor ama ben de beklentiye girmiyorum ve ben de ona sadece pasta alıyorum

Ben bu konularda biraz odunum. Benim yapacagim yorum sizi tatmin etmeyebilir.

Hayatımın hicbir doneminde dogum gunlerine veya ozel gunlere asiri anlam yukleyip cok ozel kutlamalar beklemedim.

Ha kutluyor muyuz kutluyoruz. esim sorar nereye yemege gidelim diye bende soyle güzel biryer acilmis cocuk parkida varmis derim tamam donustede pasta aliriz der esim. gider yemek yeriz donuste pastamizi alir eve geliriz evde keser yeriz biter gider.

esiminkinde disarida yemeyiz esim ev pasta boregini sever. ben evde borek kurabiye falan yaparim bazen aileleride cagiririz bazen cagirmayiz esim gider oglumla bir pasta getirir cay demleriz olur biter.

hediye kismina gelince zaten butceler ortak hayatım dogum gunun yakin ya gel senin su istedigini alalim dogum gunu hediyen olsun tamam hayatim seklinde olur genellikle.

hic bir zaman kutlanmadi hediye alinmadi diye uzuldugumu bilmem.

Bu demek degil normal olan benimkisi ama iste burada aglayanları gorunce tuhafıma gidiyor biraz.
Bu odunluk mu?
Daha başka ne yapacaktiniz ki zaten olay bu yani. Hicbir şey yapmıyor gibi anlatmissini esiniz ya da siz. Oysa gayet yapilcak olan şeyleri yapiyorsunuz. Önemli olan o yemege çıkalım lafini o gece soylemese ya da ihtiyacın olan şeyi alalim sana hediye olsun demese nasil hissederdin.

Bu odunluk mu?
Daha başka ne yapacaktiniz ki zaten olay bu yani. Hicbir şey yapmıyor gibi anlatmissini esiniz ya da siz. Oysa gayet yapilcak olan şeyleri yapiyorsunuz. Önemli olan o yemege çıkalım lafini o gece soylemese ya da ihtiyacın olan şeyi alalim sana hediye olsun demese nasil hissederdin.

ben odun diye kendime dedim açıkcası. yemek yeme yerini ben seçerim yani öyle eşim bana, ben de ona sürpriz yapıp şaşırtmayız. önceden bilinir o gün yemeğe gidilecek genellikle çalıştığımız için aynı gün olmaz en yakın cumartesi olur.

konu sahibi önceden doğum gününde ne yapılmasını konuşulmasını istemiyor eşi ona sürpriz yapsın şaşırtsın her şeyi organize etsin istiyor. Hediye konusunda da alacağımız şeye benim ihtiyacım vardır zaten alınacaktır o ay benim doğum günüm varsa hadi doğum günü hediyesi olsun deriz.

ayrıca esime telefon ederim doğum gününde ben börek yaptım annenleri de aradım bir pasta kap gel de senin doğum gününü kutlayalım diye.

Ama çevremde eşinin iş yerinde sürpriz organizasyonlar yapan, aylarca ne hediye alayım diye düşünen, bu sene unutmuş gibi yapıp onu şaşırtacam diye planlar yapan ve aynı hassasiyeti eşinden bekleyen iş arkadaşlarım var onların yanında ben önemsememiş kalıyorum evet.

ben odun diye kendime dedim açıkcası. yemek yeme yerini ben seçerim yani öyle eşim bana, ben de ona sürpriz yapıp şaşırtmayız. önceden bilinir o gün yemeğe gidilecek genellikle çalıştığımız için aynı gün olmaz en yakın cumartesi olur.

konu sahibi önceden doğum gününde ne yapılmasını konuşulmasını istemiyor eşi ona sürpriz yapsın şaşırtsın her şeyi organize etsin istiyor. Hediye konusunda da alacağımız şeye benim ihtiyacım vardır zaten alınacaktır o ay benim doğum günüm varsa hadi doğum günü hediyesi olsun deriz.

ayrıca esime telefon ederim doğum gününde ben börek yaptım annenleri de aradım bir pasta kap gel de senin doğum gününü kutlayalım diye.

Ama çevremde eşinin iş yerinde sürpriz organizasyonlar yapan, aylarca ne hediye alayım diye düşünen, bu sene unutmuş gibi yapıp onu şaşırtacam diye planlar yapan ve aynı hassasiyeti eşinden bekleyen iş arkadaşlarım var onların yanında ben önemsememiş kalıyorum evet.
Evet evet bende kendinize odun demenize şaşırdım zaten.
Ben sürpriz severim ailemde öyle ama şu şekilde illa o gün pasta gelecek biliriz ama unutmuş gibi yaparız.
Esimde nisanliyken sürpriz yapmıştı. Evlendik bu sene daha çok konuşurak seçtik ne yapariz diye. Ben ona surpriz ayarladim o daha düz mantıktir hediye sürpriz oldu plan planlanarak. Bende illa bana sürpriz yap demedim.
Öyle her sene de afilli sürprizler de kurala dönüşüyor zaten zamanla

Evlendikten bir ay sonra eşimin doğum günü vardı ben de tarihi hatırlamıyorum ama o ayın ilk 10 gününde bir gün ya 8 ya 10 du herhalde diyordum. 10 unda kutladım. 8 iymis. E annennler seni 2 gün geç yazdirmisladi ya ben ondan 10 u diye düşündüm demiştim. Oysa unutmuştum :p
Ben pek takmıyorum, o da bana yapmasa takmazdim. Ama evlilik yıl dönümümüz aynı zamanda benim doğum günüm oldui icin unutulmuyor :)
Bence eşiniz normalde sizi dusunuyorsa böyle seylere çok takilmayin.

Bence abartmıyorsun, evliyken ki ilk doğum günün ve bunun için basit birşey bile olsa çaktırmadan hazırlaması gerekiyordu, böyle ulu orta öyle mi böyle mi demesi konuşarak hevesinizi kaçırmak ve olayı geçiştirmek bence.. bir de gerçekten bir insan eşini önemsiyorsa, önceden bütçesini ayarlar, planını yapar. Ama önemsiyorsa. Erkeği kadını yok bu işin. Yıllarca evli olsanız tamam diyeceğim de ilk yani.. Ben eski eşim (nişanlıyken) doğum günümde yurtdışından gelirken (orda yaşıyordu) alel acele duty freeden aldığı parfümü getirince çok büyük hayal kırıklığına uğraşmıştım

Tabi ki önemli ama erkekler anlamıyor. Bu söylenmeler, tripler erkeğin beyninde hiç bir anlama gelmiyor. Dırdırcı, memnuniyetsiz, tripli bir kadın olduğunuzu düşünüyorlar. Eşiniz birşey yaparsa, sizi mutlu etmek için değil trip çekemem diye yapacaktır. İçten içe günden güne sizi daha çok suçlayacak ve beğenmediğiniz parfümü bile almayacaktır. Erkekler böyle kabul etmeliyiz.
Canın sağolsun yarın kutlayalım o zaman deyip biraz suratınız düşse daha çok dert olur. Biz onlara göre mi davranacağız demeyin. Onların bize göre davranmasını istiyorsak mecburuz:KK66: Karşılıklı sevgi, saygıyı yitirmeden ilişki sadece tatlı dille yürüyor.
Bu arada ben özel günler eşi tarafından çiçekle kutlanan, unutulmayan bir kadın olarak sizi kıskandım. Büyük sorunlar yaşıyorum...Keşke derdim bu olsaydı...
Neyse nice güzel yaşlara, doğum gününüz kutlu olsun.

Back