- 26 Aralık 2011
- 796
- 17
-
- Konu Sahibi puccakanka
canım benim ben 4 yıldır anlayamadımki bu insanları sana neyini anlatayım,,bende oyüzden sevmiyorum çok yapmacık geliyo bidaha gelmem diye laf edip gidiyo 2 gün geçmeden arıyo bide böyle böyle 2mizde sinirliydik hata yaptım ben seni seviyorum affette bitsin barışalım falan diyo,,ama 1 olur 2 olur 3 olur 4 yıldır bu devam ediyo iyice laçkalaştı,,eşimde diyoki onlar oldum olası öyle yengeme az çektirmediler sıra sende işte sabretceksin he de geç diyo,,oyüzden devamlı affeden sabreden beniçim eşimden fazla sızlıyo benim,,eşim onları hiç sevmez düşmandan farkları yok,,bütün kardeşleri babasıyla düşman gibiler hiçbiri sevmez saymaz,,ben ve yengem onların yapmadıklarını yaparız sayarız severiz oyüzden bizi oğullarından daha çok severler ve sadece bizi ve torunlarını görmek için gelirler..oyüzden eşimi arada bırakmışlığım yok nasılsa o kötü onların gözünde,,sen söyle ben kötü olmak istemiyorum onlarla diye söyle dedim..beni kaybetmeye cesaretleri yok ama iş benim altınlarıma gelince benden kötüsü yok,,madem bukadar seviyosunuz ne diye yıllardır günaha giriyosunuz
şimdi anlamadığım seni seviyolar ama sana bağıra biliyolar terleyip herhareketini yanlış anlayıpçekip gidebiliyolar.ilk başta yazıklarınızla bu yazınız tezat oldu biraz.evlatlarıyla neden düşman gibiler?düşman olsa eşin ailesini hiç sevmese eve sokmaz bence.çünkü ben düşmanımı evimde ağırlamam.ben çözemedim sebeplerini anlayamadımda yani :/
Atıp tutmak istemem ama ne var canım, neden bu kadar sorun yapıyorsunuz. yazık insanlar oğullarının evine rahat rahat gelemeyecekler herhalde. yılbaşı öyle ahım şahım bir gün değil ayrıca kalabalık kutlanması da olumlu bakarsanız daha güzel. evde sigara içilmesi bence de hoş değil ama bunun için kayınpederiniz ne kadar diken üstünde hissetmiş ki kızına gidip kalıyor daha rahat diye. kendi evimizde benim dışımda ailede herkes sigara içiyor, sevmiyorum ama onları da rahatsız etmiyorum ki koskoca kayınpederime yasak koycam sıkıntı çıkarcam. zaten ayda 1 geliyolar uygun bi odada içsin ne olcak. düğün var diye gelip 2 gün kalcaklarmış, düğün evi çok kalabalık ve kargaşa olur insanlar oğlunun evinde rahatca kalmak istemişler bu kaadar tepkili olmayın.
canım benm ya kaynanadan çok çeken biri olarak anlıyom seni. hele ki kayınpederle anlaşamamak daha zor. ay ne yapsan yaranamazsın başta bir soğkluk oldu ise. özel gün hevesinide anlıyom. bzim 5. evlilik yıldönümümüze çok heveslenmiştim. kaynana gilde geçt ne kutlama ne bişi oldu oturdu içime. ama akıl vermek zor. gidin demek olmaz tabiiide. ama böyle habersiz izinsiz baskınlara bende kızıyom. bir bayram annemlere gidecektim eşimde çalışıyodu o evde kalacaktı. annesi planı yapmış kendi kendine size gelecez bayramda 1 hafta kalacaz die deliye dönmüştüm. ama ne etcen gelme desen olmaz . sen bir kaynanayı ara ağzını ara sade cuma mı kalacak düğün hangi gün falan diye. aran iyi madem laf arasında bizde cumartesi eşimle arkadaşlar davet etti oraya gideceğiz falan de. ne bilim bir konuş kaynana ile sonra plan yap belki çözüm bulunur
merak ediyorum aynı şeyi kocanız sizden istese... mesela sizin aileniz gelecek olsa ve size dese gelmesinler diye... ne kadar hoşunuza gider bir düşünün? ne kadar kötü olurlarsa olsunlar siz kocanızı seviyorsanız onun ailesine saygı duymalısınız...
1 tanenızde bızım yılbaşımızmı var bız muslumanız dememıs çok özentısınız k bakmayın benıde yanlıs anlamayın buyugumsunuz belkı ama müslümanın yılbaşımı var hangı kıtapta hangı ayette gecıyor acın bı bakın lutfen !!! tabıkı eşınız ıle zaman gecırmek ıstıyebılırsınız telefon actıklarında program yaptık evde yokuz felan dıye bahane uretebılırsınız kavga cıkarırım dıyosunuz esınıze onu kırabılıyorsunuzda onları uzmeden nasıl yol ızlemenı bızemı soruyosunuz asıl kırmamanız gereken eşınız ailesi degıl bence neyse kusurum varsa affetın ama bu dedıklerım bı gercek bunuda unutmayın. !!!
tamamen senden yanayımbidakkaya ben söyle gelmesinler diye bişey yazmadımki ne bu sitem,,gelicekler cuma günü kalıcaklar ona okeyledim zaten,,,benim eşime söylediğim şey cumartesi burda olmasınlar yani ertesi gün kalkınca annenler bişey uydur yolla dedim ne var bunda..lütfen orda yazılanları dikkatli okuyup yorum yaz
1 tanenızde bızım yılbaşımızmı var bız muslumanız dememıs çok özentısınız k bakmayın benıde yanlıs anlamayın buyugumsunuz belkı ama müslümanın yılbaşımı var hangı kıtapta hangı ayette gecıyor acın bı bakın lutfen !!! tabıkı eşınız ıle zaman gecırmek ıstıyebılırsınız telefon actıklarında program yaptık evde yokuz felan dıye bahane uretebılırsınız kavga cıkarırım dıyosunuz esınıze onu kırabılıyorsunuzda onları uzmeden nasıl yol ızlemenı bızemı soruyosunuz asıl kırmamanız gereken eşınız ailesi degıl bence neyse kusurum varsa affetın ama bu dedıklerım bı gercek bunuda unutmayın. !!!