• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yılbaşı planınız neler

ben avrupada hristiyanların arasında doğmuş büyümüş biri olarak soylıyorum zaten bunu.
Yılbaşı Hristiyanların takvimi ve zaten o yuzden kutluyolar bilmiyosan sende ögren ozaman. dinimizde yeri yok.
dini bir bayram elbette değil bizde dini bayramlarımızda eğlenmiyoruz daha çok kurban ibadeti ve aile ziyaretleri falan oluyor hazır resmi tatilde olmuşken insanların eğlenmelerini ben çok normal karşılıyorum ama öyle hindi yapıp şampanya falan patlatmam asla saçma geliyor zaten

dini bir bayram elbette değil bizde dini bayramlarımızda eğlenmiyoruz daha çok kurban ibadeti ve aile ziyaretleri falan oluyor hazır resmi tatilde olmuşken insanların eğlenmelerini ben çok normal karşılıyorum ama öyle hindi yapıp şampanya falan patlatmam asla saçma geliyor zaten
ben eğlenilmesin falan demedimki herkesin kendi kararı.
Türkiye de bazen aşırı kutlamalar yapılıyo onu tuhaf buluyorum sadece onu paylaşmak istedim.

ben eğlenilmesin falan demedimki herkesin kendi kararı.
Türkiye de bazen aşırı kutlamalar yapılıyo onu tuhaf buluyorum sadece onu paylaşmak istedim.

bizim ülkemizde çok tatil yapılıyormuş gibi duruyor aslında ama yok ramazan ve kurban bayramında zaten aile gezmeleri falan oluyor diğer tatillerde hafta sonuna denk geldi genelde ben fırsat olarak değerlendiriyor herkes diye düşünüyorum abartıları bende sevmiyorum hele ağaç falan tamamen zımbırtı geliyor

Genel olarak fikrimi söylüyorum kimse üstüne alınmasın zira uğraşamam.

Ben inançlı bir insanım yeni yılı kutlayacağım 31 Aralık gecesi. Duamı da edeceğim, eğlencenin de dibini bulucam arkadaşlarımla. Eğlence anlayışı herkese göre farklıdır. Benim arkadaş ortamımda alkol alan da vardır, almayanda kimse kimseyi bağlamaz ve karışmaz. Muhtemelen birimizin evinde toplanacağız.

Kutlamak istemeyip katılmayanlarda olacaktır ne biz onları bağnaz olarak görüyoruz ne onlar bizi dinimizde yeri yok diye dindışı görüyorlar. Kaliteli insanlar seçmişim demek ki çevre olarak.
Kimse kimseyi eleştirmesin , 25 Aralık noeldir. Hz. İsa'nın doğumu vesilesi ile de kutlanır , ben onu da hak peygamber gördüğüm için pek sakıncalı bulmuyorum. Zihniyetlerimizi değişelim zira dünya kötü bir yöne doğru gidiyor eğlenmek hepimizin hakkı.

Herkese güzel, sağlıklı bir yıl diliyorum.

bizim ülkemizde çok tatil yapılıyormuş gibi duruyor aslında ama yok ramazan ve kurban bayramında zaten aile gezmeleri falan oluyor diğer tatillerde hafta sonuna denk geldi genelde ben fırsat olarak değerlendiriyor herkes diye düşünüyorum abartıları bende sevmiyorum hele ağaç falan tamamen zımbırtı geliyor

bende onu kast ediyorum: çam ağaçları, süslemeler, hindiler, alkoller, vs.. hristiyan gibi kutlamaları kast etmiştim.
yinede herkesin kendine tabiki yaptığı eğlence.

Ayy planlar yapılmış bizimde eşimle ilk yilbasimiz olucak acaba ne yapsam ben mi bi supriz hazırlasam kimseyle geçirmek istemiyorum aslında plan yapın bizde dahil olalım diyen arkadaşlar var her zmaan aynı oluyo zaten pat diye plana.dahil olunuyo kıramıyorum

Ayy planlar yapılmış bizimde eşimle ilk yilbasimiz olucak acaba ne yapsam ben mi bi supriz hazırlasam kimseyle geçirmek istemiyorum aslında plan yapın bizde dahil olalım diyen arkadaşlar var her zmaan aynı oluyo zaten pat diye plana.dahil olunuyo kıramıyorum
canım dahil olma sakın planlara. ilk yılbaşnız zaten. evde kutlayın baş başa

canım dahil olma sakın planlara. ilk yılbaşnız zaten. evde kutlayın baş başa
Canım ben hiç planlara dahil olmuyorum onlar direkt zaten bize plan yapın dahil olalım modundalar kimse plan yapmaz ayarlamaz bi yer en iyisi o aslında baş başa kutlamak hem eşim ben ve karnımdaki de gelmeden

Canım ben hiç planlara dahil olmuyorum onlar direkt zaten bize plan yapın dahil olalım modundalar kimse plan yapmaz ayarlamaz bi yer en iyisi o aslında baş başa kutlamak hem eşim ben ve karnımdaki de gelmeden
anammm hamilemisin bidee :) o zmn ilk ve son yılbaşınız demektir buu :) o bakımdan tadını çıkarmaya bakın o gecenin.

Valla haklı benimki şimdiden babası sarılsın başlıyo pat patlara içerde doğduktan sonra hiç şansım yok :KK48:
zaten ilk iki yıl uykuya aç yaşayacağın için yeni yılmış eski yılmış fark etmeyecek allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

benimki kocaman oldu hala kara kedi gibi el ele bile tutuşamayız :)

Back