- 9 Aralık 2013
- 2.120
- 1.396
- 158
- Konu Sahibi dayanamicam konuscam
2016 ya girerken nerede ve kimlerle gireceksiniz . kaça yer ayırttınız yada ne pişireceksiniz ne giyeceksiniz hanımlar?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vayy iyiymiş :O kaça kiralıyacaksınızuludağda kır evleri kiralayacağız
karlar içinde![]()
bi çoğumuz öyle aslındaEvimde uyuyarak muhtemelen
Neyse tamam trollük yapmıcam iyi eğlenceler size:)
günlüğü 180 mışvayy iyiymiş :O kaça kiralıyacaksınız
hediye ne aldınBen o hafta çarşambadan gitmeye karar verdim eve,yemeklerin çoğunu ben hazırlarım sanırım.Hediyeleri de aldım bile .Artık o gün yazarım ne yaptığımı![]()
Ben anneme ve kardeşlerime parfüm aldım bir de gene benim kardeşlere ortak bir hediye daha aldım böyle süslü bir şişede banyo köpüğühediye ne aldın
güzelmiş valla. parfümün adları neBen anneme ve kardeşlerime parfüm aldım bir de gene benim kardeşlere ortak bir hediye daha aldım böyle süslü bir şişede banyo köpüğü![]()
Günlüğü 180 tl'mişvayy iyiymiş :O kaça kiralıyacaksınız
avondan aldım little black kardeşlere simple edt idi galibagüzelmiş valla. parfümün adları ne
yalnız mı. mız arskadaşınla git bari kahvaltıyaher zamankı gibi yatıp uyuyacağım,ilk gün kendıme hediye alacağım,2016 hediyesi,veee tabıkıde çok buyuk yepyeni hayallerle gireceğim,ertesi gün her yer çok sakın oluyor,önce kahvaltıya giderim denı kenarı bır yere
:)çok şekersın,arkadaşım olmasada giderim,evet yalnız değilim,tek başınayım,ve ınan bana çok keyıf alıyorum,geçen yıl bır arkadaşım eşlık etti,bu yıl bakalımyalnız mı. mız arskadaşınla git bari kahvaltıya