niltt N & G... 24.05.09 Kayıtlı Üye 26 Kasım 2008 6.833 86 688 42 İstanbul 23 Aralık 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi cityangel #41 Nişanlımla beraber ya arkadaşlarımızın evinde ya da şehir dışında bi yerde kaçamak yapıcaz:jeyyar::dance:
Nişanlımla beraber ya arkadaşlarımızın evinde ya da şehir dışında bi yerde kaçamak yapıcaz:jeyyar::dance:
sahra87 Bilemiyorum... Kayıtlı Üye 7 Mart 2008 1.101 5 116 İstanbul 23 Aralık 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi cityangel #42 yılbaşında yapacağım en son şey sanırım istanbulda dışarı çıkmak olur..kafayı yemiş olmam lazım:))))) misss gibi evdeyim hemm temiz hem güvenilir:)diğer günlerden bir farkı yok benim için yılbaşı akşamının 12 olmadan uyurum çoğu zaman:)
yılbaşında yapacağım en son şey sanırım istanbulda dışarı çıkmak olur..kafayı yemiş olmam lazım:))))) misss gibi evdeyim hemm temiz hem güvenilir:)diğer günlerden bir farkı yok benim için yılbaşı akşamının 12 olmadan uyurum çoğu zaman:)
C COpcU Guru Kayıtlı Üye 1 Kasım 2007 1.538 8 358 Diğer 23 Aralık 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi cityangel #43 acı_hatıralar .!.: Biz --PTT-- servislerindeyiz -tatlicadiarzu- Genişletmek için tıkla... gözüme şöyle bir çarpınca "TT de sevişmelerdeyiz" diye okudum iyi mi hemen göz doktoruna gitmem lazımkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
acı_hatıralar .!.: Biz --PTT-- servislerindeyiz -tatlicadiarzu- Genişletmek için tıkla... gözüme şöyle bir çarpınca "TT de sevişmelerdeyiz" diye okudum iyi mi hemen göz doktoruna gitmem lazımkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Y yorgun savaxsxçxix Popüler Üye Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2007 7.543 24 158 İstanbul 24 Aralık 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi cityangel #44 Çöpçü .!.: gözüme şöyle bir çarpınca "TT de sevişmelerdeyiz" diye okudum iyi mi hemen göz doktoruna gitmem lazımkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı Genişletmek için tıkla... kaydirigubbakcemile3
Çöpçü .!.: gözüme şöyle bir çarpınca "TT de sevişmelerdeyiz" diye okudum iyi mi hemen göz doktoruna gitmem lazımkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı Genişletmek için tıkla... kaydirigubbakcemile3
BTRKLC μηδέν άγα& Kayıtlı Üye 11 Mayıs 2008 2.252 -1 681 52 Kocaeli 24 Aralık 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi cityangel #45 canlarım ogün muhtemelen yumurtlama günüm.ne kimse gelsin nede kimseye giderim kırmızıları giycem kaydirigubbakcemile
canlarım ogün muhtemelen yumurtlama günüm.ne kimse gelsin nede kimseye giderim kırmızıları giycem kaydirigubbakcemile
kibariye SEVGİLİ AİLEM Kayıtlı Üye 26 Kasım 2008 440 3 96 Bursa 29 Haziran 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi cityangel #46 evde geçirmiştik uyuyarak çünkü eşimle küstük:1hug: