• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket yılbaşı planınız ne?

yılbaşında ne yapacaksınız?

• evdeyizz

OY: 32 64,0%
  • paraya kıyıp dışarda eğleneceğiz

OY: 8 16,0%
  • annemlerle/kayınvalidemlerleyiz

OY: 3 6,0%
  • yılbaşında farklı birşeyler yapmayı saçma buluyorum

OY: 7 14,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Plan yapilmis bile ama benim haberim yok süpriz,sanirim biraz kayinvalidemlere ugrar daha sonra icmeye eglenmeye gideriz.. : -)

EVDE KÖS KÖS OTURUP CEKIRDEK CITLATICAZ GALIBA HEP BOYLE OLURDA DAHA YILBASINDA DISARI CIKMAK NASIP OLMADI OLMUYCAKTA HERHAL NEYSE BEN BOLEDE MUTLUYUM Canımmmmm :(((

kocem çalıcak ben içip içip tepinicem karşısındahihoyyytsositososito:teytey::dance:
tıpkı geçen yılbaşı olduğu gibi:lepi:

ya kızlaar bişey sorucam bana akıl verin biz daha 7 aylık evliyiz..eşimle başbaşamı geçirsem,yoksa annem ve halamları falan çağırıp böle aile arasında mı takılsam evi falan süsleyip bilemedim?eşimle başbaşa olsam kesin dışarı çıkmaz evde oturur?ee ... uf ya napıyım ? :(

çok güzel bir sofra hazırlayarak evde kutlamak niyetindeyiz. 2009 hepimize uğurlar getirsin inşallah. kaydirigubbakcemile3 hihoyyyt :teytey:a.s. :enbuyukkk:

evde oturup bir senemin nasil gectigini dusunecem.yeni bir yila(yasima)girdigim icin uzulsem mi sevinsemmi karar vermenin co zorrr oldugu o anda oturup sukredecem.(tabi o zamana kadar olmazsem)gamyoncuiremsu

ya kızlaar bişey sorucam bana akıl verin biz daha 7 aylık evliyiz..eşimle başbaşamı geçirsem,yoksa annem ve halamları falan çağırıp böle aile arasında mı takılsam evi falan süsleyip bilemedim?eşimle başbaşa olsam kesin dışarı çıkmaz evde oturur?ee ... uf ya napıyım ? :(

Arkadasım ne olursa olsun ister evde oturun ister hiç bişi yapmayın yada kvga edin o gün ama eşinle ol :mymeka:böyle günler cocuk falan olmadan ( biz öyle bakıyoruz herşye daha çocuk yok ) gez toz eğlen eşinle vakit geçir zaman zamanı gelince annnlerden baska bir alternatifin olmayacak nacizane fikrim :içelim:

her yıl genelde dışarda oluyorduk ama bu sene arkadaşlarımızın evinde olucaz...
aslında biz dışarıda çook eğleniyorduk ama bu kriz bu sene bizide vurdu,olsun ne yapalım bu seferde kalabalığız nasılsa yine eğleniriz...
inşallah 2009 umutlu ve mutlu geçer arkadaşlar...
şimdiden mutlu seneler ....
..

Back