Yılbaşı kutlamak ya da kutlamamak.

Kızımı uyutup cevapları okumaya geleceğim soruyu sorup kaçtı demeyin cevap verenlere şimdiden çok teşekkürler
biz evde kutlarız her zaman. tüm aile toplanır güzel bol çeşitli bir masa sonrası oyun oynarız. okey bazende kutu oyunları oynarız arkadada o ses türkiye açık olur tüm geceyi öyle geçiririz. Çok güzel oluyor

Yılbaşında dışarı çıkmak gerçekten pişmanlık. Biz bi kere dışarda kutladık cidden rezillik oluyor biraz. Alkol kullanıyor musunuz bilmiyorum ama genelde mekanlarda sınırsız alkol olduğu için o gün olan menüde herkes bi dünya. Yollar leş, sokaklarda insanlar. ben diken üstüne kutlamıştım bi de başlasa gitmek gibi bi hata yaptık eve yakın bir lokasyon secmemize rağmen ipini koparan sokaktaydı gercekten.
Zaten kutlamıyormuş evlenmeseydin demek saçma tabii ki cok kucuk bir neden yani bu orta noktada buluşabilirsiniz. Belki kendinize kutu oyunu vs alabilirsiniz o gün için güzel bi yemek hazırlarsınız hatta arkadaslarınızla bi plan yapsanız daha iyi olur. Bi kaç süsle de evi süslerseniz hem eşiniz buna hayır demez bence hem de sizin de gönlünüz olmus olur. Çok istiyorsanız illa dışarı çıkmak ertesi gunu sabah kahvaltıya yılın ilk kahvaltısını dışarda yapabilirsiniz. Sizin için de değişiklik olur.

ya bu kapitalizm hikayeleri boş. her şeyde kapitalizm var ve her şekilde bunun esiri olarak hayatımızı idame ettiriyoruz zaten, mecburuz.
özel günlerde mekanların vs pahalı olması da garipsediğim bir durum değil
sonuçta o günü kutlamak isteyen çok var, talep yoğun
mekanın belli bir kapasitesi var, o gün birilerini elemek zorunda
bunu da fiyata göre yapıyor. fiyatım bu, parası olan gelsin diyor.
neticede mekanlar da o güne özel hazırlık yapıyor, özel menü, özel ortam vs özel ekip kuranlar var
etkinlik yapanlar var
dışarıdan ekstra eleman alan var, ekibini sabaha kadar çalıştıracağı için çift mesai verenler var
bunun da bedelini müşteriye yansıtmak zorunda bu düzenin bir parçası olarak
ben sadece o gün insanların saçma sapan davranışları ve sırf yılbaşı diye her türlü saçmalığı kendilerinde hak görmeleri ve aşırı kalabalık sevmemem sebebiyle yılbaşını dışarıda (mekanda vs) kutlamayan bir insanım
yoksa herkes insan gibi takılsa 3 katı fiyat varmış bakmam ben de dışarıda kutlardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…