Yılbaşı Hediyesi

kızlar terliği de alamıyorum ne yazıkki.
son durum olarak bugün aldığım şirin kırmızı woswos var elimde, yanına ne koyup gönderebilirim sizce :26:

Güzel bi'mektup son olaylardan sonra duygu yüklü hediye daha güzel olur sanki canım:44:

Sende bi sapıklık olduğunu hissediyordum zaten
Erkek adama kırmızı don yakışmaz

Ama ben de almıştım geçen sene hemde üstünde noel baba vardı puhaha

Bu sene almıcam bişi ..O bana alsın

Yakışır yakışır...Eskidendi onlar

Sen de hiç yaratıcı değilmişsin dumoşcum...Ne o öyle noel baba falan

Benim yılbaşı hediyem aşağıdakinin kırmızısı olacak...Kırmızı don alacaklara fikir olsun

Eki Görüntüle 573712

bunları görünce benim ki çok sıradan olmuş gucci nin parfüm setini almıştım bu kadar farklı fikirler gelmemişti aklıma zaten gelsede alıp veremezdim

ayol bızım neyımız eksıkkkk :)
ben o gun calısıyorum ınsallah o tarıhte yenı evımızde olursak veya suan oturdugumuz yerde belkıde cok guzel bı hazırlık yapamam yanı bı bacagımız ılla tasınmada olacak
ama hedıye almak ıstıyorummm
ne alsam dusunuyorum gıysı ıhtıyacı var mesela

ben esıme alıcam

ogluma alıcam

oglan babasına alacak

:) oglan banada alsın
4 adet hedıye parası koparmam laızm esımdem

Özel günlerden bay geldi zaten
Bir de yılbaşı çıkmasın başımıza
Zaten hiç yılbaşı kutlamadım (küçükken amcamların da bize gelip tombala oynanamız dışında ), kutlamayı da düşünmüyorum..

Evlenmeden önce biz de alırdık. Ama evlendikten sonra özel günler birden kabağa dönüşüyor sanki anlamını yitiriyor gibi hediye bağlamında. En azından bir cepten alıp diğer cebe koymak gibi..zaten mantık olarak da yavaş yavaş bu moda girip gereksiz olduğunu düşünmeye başlıyorsun.

ama bu çok şirin bende bundan istiyorum hangi magaza da bulabilirim

benn bunaaa bayıldımmmmmmm :) nerden bulabilirizzz

evet melodi yha o donu istiyorummmmmmmmmnirden?

Bu donu bulamazsınız hanımlar...Yaratıcı olup malzemeleri alacaksınız, sonra doooğru baskı yaptırmaya

Malzemeler:

Eki Görüntüle 574105 Eki Görüntüle 574106

Bir de yazdıracağınız yazı var tabi...

Daha ne fikirler var da, şimdi burada uygun olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…