• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yılbaşı Hediyesi

Rainbow ben sana yılbaşı hediyesi önereyim, sen de özel mesaj kutunu boşalt:ssz:

(Bak hiç konu dışı yazıyor muyum:27:)

ben her zaman ihtiyaca yönelik hediye almışımdır. düşünün neye ihtiyacı varsa onu alın bence.
erkekler bizimm gibi deil mutlaka eksik bişeylerri vardır.
ben bu sene botları eskidiği için bot alıcam eşime.
sizde atkı bere eldiven, eşofman takımı yada sadece güzel bir alt veya üst eşofman, hırka, kazak, pofidik ev terliği alabilirsiniz.
eğer maddi imkanlar uygun deilse de en güzel ve anlamlısı KIRMIZI BOXER :)
4-5 sene önce almıştım eskidiği halde giymesede hala saklıyor :)

Rainbow ben sana yılbaşı hediyesi önereyim, sen de özel mesaj kutunu boşalt:ssz:

(Bak hiç konu dışı yazıyor muyum:27:)

Ahah, sildim yaaa:14::9:(tam bu noktalar duygu karmaşası yaşadığım noktalar:9:)

ben her zaman ihtiyaca yönelik hediye almışımdır. düşünün neye ihtiyacı varsa onu alın bence.
erkekler bizimm gibi deil mutlaka eksik bişeylerri vardır.
ben bu sene botları eskidiği için bot alıcam eşime.
sizde atkı bere eldiven, eşofman takımı yada sadece güzel bir alt veya üst eşofman, hırka, kazak, pofidik ev terliği alabilirsiniz.
eğer maddi imkanlar uygun deilse de en güzel ve anlamlısı KIRMIZI BOXER :)
4-5 sene önce almıştım eskidiği halde giymesede hala saklıyor :)

Valla evli olsak ben de boxer vs.düşünürüm de sevgiliyken ı-ıh:23::9:
Uzaktan kumandalı araba sevdası var, çok seviyo oynamayı ya onu alıcam ya da takımının ev terliğini sıcak sıcak giysin:68:

Yakışır yakışır...Eskidendi onlar:ssz:

Sen de hiç yaratıcı değilmişsin dumoşcum...Ne o öyle noel baba falan:19:

Benim yılbaşı hediyem aşağıdakinin kırmızısı olacak...Kırmızı don alacaklara fikir olsun:51:

Eki Görüntüle 573712
Benesımee bundan ve cesıtlı yazılılarından bakırkoy sosyete pazarından almıstım cok gulmustuu :9:

Bence maddiyattan ziyade anlamlı olması gerek hediyenin.Bir yerde denk geldi ben de yaptırdım hatta.Kaligrafi yazılı tabak.Gerçekten çok güzel yazıyorlar ve yazı kalıcı oluyor.Çıkmıyor.Bir göz atın hatta alın bence :) Alttaki yazıya tıklayın

Son düzenleyen: Moderatör:
bizde gelenek oldu her yılbaşında tuttuğu takımın formasını alırım eşime. o da bana tefalin clypso düdüklü tenceresini almayı teklif etti:)sanki ben mutfağım:) reddettim onu zaten alacaksın bana özel bir hediye al diye:) ne öyle kadın=mutfak=ev eşyası falan.

Yılbaşı yaklaştıkça heycanımmm artıyor kızlar. ben bu linkteki hediyeyi beğendim.onu almayı düşünüyorum koçişkoma:))

Son düzenleyen: Moderatör:
Back