• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yılbaşı Hediyesi

bizimkiler pahalı oluyor:1: o yüzden yılbaşı hediyesini aradan çıkarttım:9::9: güzel bir mekana gidip eğlenmek en güzeli:34:
Bizimkiler büyük ihtimal saat 10'da evdesin diycekler ailenin yanında okuyunca öyle oluyo işte:25:Geçen yılbaşında da annemler yoktu ablamla çıkıcaz dedim kızı 1 saat tek bırakıp gittim gördüm ama o bir saatte güzeldi:16:Bu yılbaşı da anca yine gündüzden 10a kadar dışarda olabilirim gibi geliyo, bi'de bizimkilerde öyle bi'huy var: yılbaşında tüm aile evde olur:1:

Ona da sıcak çikolata al :) Şu poşetliler var ya onlardan . Mudoya , Boynere baktın mı ?
Aa Boyner'e bakayım, oraya girince hep kıyafetleri görüyo gözüm nedense hiç aklıma gelmedi he:9:Ya da hazır kış sıcak çikolata, salep falan karışık pakette yapabilirim:46:

Canım netten aldım ben kupa çok tatlılardı sevgili kupaları yaz çeşit çeşit var adınıda yazdırabiliyorsun

Kişiye Özel Sevgili Kupaları - 2`li

buna benzer bişey almıştım ben mesela :)

Bakıyorum hemeeen!:7:

Ne zor iş bu ya, düşün düşün içinden çıkamıyorum. Tek bir fikrim de yok erkek arkadaşıma almak için.

Çok beceriksizim hediye seçme konusunda. Yine gömlek + saat ikilisine mi kalıcam ne.. :(

Bizimkiler büyük ihtimal saat 10'da evdesin diycekler ailenin yanında okuyunca öyle oluyo işte:25:Geçen yılbaşında da annemler yoktu ablamla çıkıcaz dedim kızı 1 saat tek bırakıp gittim gördüm ama o bir saatte güzeldi:16:Bu yılbaşı da anca yine gündüzden 10a kadar dışarda olabilirim gibi geliyo, bi'de bizimkilerde öyle bi'huy var: yılbaşında tüm aile evde olur:1:

olsun canım, sevdicekle birlikte olduktan sonra
gece gündüz önemli değil :) sabah buluşursunuz akşam 10 a kadar gayet iyi bir zaman :)

Ne zor iş bu ya, düşün düşün içinden çıkamıyorum. Tek bir fikrim de yok erkek arkadaşıma almak için.

Çok beceriksizim hediye seçme konusunda. Yine gömlek + saat ikilisine mi kalıcam ne.. :(

Ay yok şahsen yılbaşına saat vs.çok ağır kaçar, gereksiz bence:26:

olsun canım, sevdicekle birlikte olduktan sonra
gece gündüz önemli değil :) sabah buluşursunuz akşam 10 a kadar gayet iyi bir zaman :)

Öyle deyip avutuyorum kendimi de insan sevgiliyken bi'güncük öyle zamanı düşünmeden vakit geçirmek istiyo. Neyse beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır diye arabeske bağlıyorum hemeeen!:64:

Arkadaşım kitap yaptırmıştı üzerinde kendi resimlerinin baskısı olan onu ararken buldum burda cok farklı şeyler var :)

Sevgiliye Romantik Hediyeler | Hediye Tavsiyeleri

Bir arkadaşıma erkek arkadaşını şunu yapmıştı çok kıskanmıştım :)) kalpli peluş bir kutu bulmuş ve kızın yazdığı mesajlarınn hiç birini silmemiş küçük renkli kağıtlaratek tek yazmış koymuş tam 1000 tane bayılmıştım ya :)

Arkadaşım kitap yaptırmıştı üzerinde kendi resimlerinin baskısı olan onu ararken buldum burda cok farklı şeyler var :)

Sevgiliye Romantik Hediyeler | Hediye Tavsiyeleri

Bir arkadaşıma erkek arkadaşını şunu yapmıştı çok kıskanmıştım :)) kalpli peluş bir kutu bulmuş ve kızın yazdığı mesajlarınn hiç birini silmemiş küçük renkli kağıtlaratek tek yazmış koymuş tam 1000 tane bayılmıştım ya :)

Bu siteler güvenilir mi peki, ben eski kafa olarak netten alışveriş yaparken tırsanlar grubundanım:27:

Bu siteler güvenilir mi peki, ben eski kafa olarak netten alışveriş yaparken tırsanlar grubundanım:27:

Bu tarz şeylerin kapıda ödemeli olanlarıda oluyor aslında araştırmak lazım canım ben netten çok alış veriş yaptım hiç başıma bişey gelmedi ama bilemiyorum inan haklısın aslında ama değişik fikirler var ya birkaç tanesi hoş gözüktü gözüme :)

Bu tarz şeylerin kapıda ödemeli olanlarıda oluyor aslında araştırmak lazım canım ben netten çok alış veriş yaptım hiç başıma bişey gelmedi ama bilemiyorum inan haklısın aslında ama değişik fikirler var ya birkaç tanesi hoş gözüktü gözüme :)

Ben genelde fikir çalmak için kullanıyorum canım, kendim yapıyorum sonra:1:
Kurcalayım bi'bu gidişle sevgili kupalarından alacağım ya da ev terliği... Esprili, gülümsetecek bi'şey olsun. Saat vb. alsam doğumgününde vs.ne alacağım ya hu:12:

Ben genelde fikir çalmak için kullanıyorum canım, kendim yapıyorum sonra:1:
Kurcalayım bi'bu gidişle sevgili kupalarından alacağım ya da ev terliği... Esprili, gülümsetecek bi'şey olsun. Saat vb. alsam doğumgününde vs.ne alacağım ya hu:12:

ya bende netten güvenip alamıyorum aslında..
hayrına biri bana gs taraftar ev terliği alıp postalasa bende hesabına para havale etsem ne güzel olur aslında :9: :9: :9:

ya bende netten güvenip alamıyorum aslında..
hayrına biri bana gs taraftar ev terliği alıp postalasa bende hesabına para havale etsem ne güzel olur aslında :9: :9: :9:
:9:Ya aslında biz tırsıyoruz ablam geçen Gitti...'dan babama mont alıyodu sonra ürün kalmamış falan hemen para karta geri iade edildi, bi'tanıdık bir buçuk milyara prof makine almıştı:53: Biz de 40-50'den tırsıyoruz:9:

Burdan arkadaşımın bebeği için hediye almıştım canım kapıda ödeme sistemi var sevgili için nasıl şeyler var bilmiyorum ama bakabilirsin istersen bardak yaptırmıştı bir arkadaşımda çok beğenmiştim baya seçenek var gibi

Sevgililer Günü Hediyesi 14 Şubat 2013 Sevgililer Günü için en güzel sevgililer günü hediyeleri Hediye Denizi nde | HediyeDenizi.com

Çok sağol canım, inceleyeyim ben:16:

hediye olarak lavie'ye iki adet bebek zıbını aldım, diğer dostuma da kırmızı puantiyeli fırın eldiveni : )
kendime de hediye aldım efendim 6 adet kavanoz : )

kızlar terliği de alamıyorum ne yazıkki.
son durum olarak bugün aldığım şirin kırmızı woswos var elimde, yanına ne koyup gönderebilirim sizce :26:

Back