Yılbaşı hediyeleri burda

ıcırcım -remedios - piroş - dark - mmf ve gülizcim hediyelerinizi güle güle kullanın alanın emeği geçenin herkezin gönlüne sağlık kesesine bereket

yalnız mmf kafa o daondan bende istiyom mümkünse beyazı ossun ama

zeynamdan kopya çektimm..
ıcırım, remedios,piroş,dark ve maytabım..güle güle giyiniz cicilerinizi canlarımm..
zeynam sana tşkler canımmmopuyorumnanaktan

bizim hediyelerimizde bunlar, çok beğendik darkcım kesenize bereket, ilkeninkiler biraz büyük geldi, olsun seneyede giyer
benim cicim ise tam benim tarzım çok teşekkür ederim canım

gülizcim sizde güle güle kullanın çok güzelmiş cicileriniz,
mmmfinde emeğine sağlık, kesesine bereket

Ya Denizannem şu oğlunu bi elime geçirsem.Ne tatlı yaw bu tontiş.Maşallah çok yakışmış.Güle güle giysin mavişim.Senin donda çok esracengiz:))Sende güle güle giyin..Darkcım kesene bereket...

denizannem tşkler canım..
sizin cicilerinizde çok güzel ana-oğul güle güle giyiniz..

ay ben yicem bu sarı kafayı yaaa..
maşallah çok tatlı olmuş.
senin hediyende çok şık denizannem güle güle giyin..
darkcım kesene bereket..

denizannem bişey sorucam.fotoda beşiği görünce bizimkide bundan ama kaan aşağı sarktığı için düşecek diye biz alttaki tahtayı çıkartıp yatağı en aşağı yere indirdik yani.
şimdide parmaklıkların arasına basarak yine yukarı çıkıyo yamyam
hatta 2 parmaklığı sallamaktan yatay tahtasından çıkarmış.:)))
sizde böle bişey oluyomu?
yoksa benim oğlanmı çok vahşiii??akannehir

denizanası ilkenin cicileri ve tabiki senin tilotun çoookkkk güzel:))iyi günlerde güle güle giyinin...
darkcığım kesene bereket canım...

Ya Denizannem şu oğlunu bi elime geçirsem.Ne tatlı yaw bu tontiş.Maşallah çok yakışmış.Güle güle giysin mavişim.Senin donda çok esracengiz:))Sende güle güle giyin..Darkcım kesene bereket...

denizannem tşkler canım..
sizin cicilerinizde çok güzel ana-oğul güle güle giyiniz..

denizanası ilkenin cicileri ve tabiki senin tilotun çoookkkk güzel:))iyi günlerde güle güle giyinin...
darkcığım kesene bereket canım...

hepinize teşekkür ederim teyzolar

azocum karyolanın parmaklıklarını üste çıkarınca boynuna geliyor o şekilde düşmesi imaknsız, ama bazen oyun oynarken oyuncaklarının falan üzerine çıkıp yükseliyor o zaman korkuyorum işte, ama korumalarını kullandığım için pek parmaklıklarla ilgilenmiyor, bazen korumasını kaldırıp parmaklıklarla oynuyor o kadar,
ama ömer kaanın boyu daha uzun önlemini al canım ne olur ne olmaz

piroş; piraye hira
darkinlife ; ceren
gülizgül; eylül
mmf; memo
denizanası; ilke deniz

hepsi birbirinden guzel gule gule kullanınnkaydirigubbakcemile5

nazlıcım bende hedıyelerınızı aldım bugun kargoya verıyorum yarın ınsallah veya en gec carsamba elınızde olurr gecıkme ıcın ozur dılerımm

yagmurcum geldı geldı kızımın ceyızıne koydum uzerıende notu ıgneledımm sandıgımıza kaldırdımm kaydirigubbakcemile2

güliz ve denizannnem yeni cicilerinizi güle güle giyin hepsi birbirinden şeker hediyelerin..
denizannem valla bende yiyeceğim senin maviş totoşu.. maşallah ne yakışıklı çocuk bu yavvvv....yerimseniben
ıcırcım sağolasın canım benim ne gecikmesi sorun değil dedim ya ben sana..biz şimdiden teşekkür ediyoruzzzz sana ..

herkesin hedayelleri çook güseeel güle güle kullansınlaaar
ama şu ilke denize hastayım ya ne yakışıklı maşallah geleceğin kıvanç tatlıtuğu
maşallah kuzuya

evet ya bende bayılıyorum ilkeye
buzdolabımızda denizin annesinin hazırladığı magnette resimleri var ikisinin yan yana gelen sormadan geçmiyor gören söylüyor ne kadar yakışıklı tatlı diye,ama kız zanendiyorlar denizannem ilkeyi...
bu arada cicielride çok tatlı güle güle giysinn

ayyy beyazmelekim hediyeni göndericektim ama donunu bulamadım bugün tekrar alıcam bi tane daha
evde kayboldu yaa delüü neyse bugün tekrar alıp yarın inşallah göndericem aslında önceden göndericektim
ama eylül hastalanınca bi türllü gönderemedim tatlım kusura bakama ama bu hafta kesin gönderirim

nazlıcım ınsallah begenırsınız sımdıden gule gule kullanınn
bende hastayım ılkeye yaaaa mavıs mavıs bakıyor yaa oluyommm :))) nazardan saklasın rabbım bebıslerımızı

deniannem ilke deniz pek bi yakışıklı olmuş ,kendisini şahsen görümüş olmak daha bir başkaydı tabi ,cicileride çok yakışmış ,darkın kesesine bereket ..

Herkesin hediyesi süper ama ben en çok donlara bayıldım hepsi çok güzel ve seksüüüüüüü...

Asorticiğimin hediyesi de cuma günü çıktı yola bugün filan elinde olur diye umuyorum..

oğlumun üstündeki hali:)

alıntı yaptım çünkü foto görünmüyordu

gördüm gördüm çok tatlı cicileriniz deniz annem alanlarında keselerine bereket baya büyük gelmiş ama bu sne giyemez artık çok tatlı bu kuzucuk allah nazarlardan korusun yakışıklı bebeğimizi bu arada oda takımlarımız aynı sanırım mertin odasına çok benzettim çok severim bebek mavisini
kızım olursada lila yapıcam inşallah odasını

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…