Yılbaşı hediyeleri burda

Krikitosum grafik ekle nerde canım anlamadım.Tam ortasını bulamadım ya küçük oluyo yada büyük

dilek canım 640 bilmem bişey diye bir seçenek var onu seç aşağı in forum 1 link var onu kopyala mesaj yzdığımız yere yapıştırrr

dilekçim grafik ekle kk mesaj panosunda gülümsemeler var ya onun 2 yanı oluyor htttp sil kopyaladığını oraya yapıştır ok le yazcağın mesajı yaz altına gene

lavinyacım artık 640 falan seçmiyon imageshank te yenilenmiş o kendisi ayarlıyor orta boy oluyor ben 3 tane resim ekledim bir problem yaşamadım senin dediğin eski image şimdi direnk link i kopyalıyon hemen oluyor forum 1 değil kolaylaşmış süper olmuş

yine öbürüne göre daha iyi olmuş bu canımcım en azından sayfa taşmamış yana açılıyor direk bide donları koysana be sana zahmet meşhur donları göremedim büyük olduğu için açmadı yarım kaldı

merhaba kızlar
çok uzun zamandır giremiyordum çok yoğundum evimiz tadilattaydı misafir çoktu fırsat bulamıyordum
MıNıK KALıMEROCUM GEÇ OLDU AMA SONUNDA HEDıYENıZı ALABıLDıM YARIN GÖNDERıYORUM UMARAI BEĞENıRSıNıZ

Kızlar ciicleriniz hepsi birbirinden güzel.

ılke denize de maşallah güle güle kullanın canımbeğenmenize sevindim.Keşke ilk aldığım küçük olmasaydı.Kısmet işte.

Krikoscum 4 yaş alman iyi olmuş canım.Şimdi bile giyer.uzun süre kullanırız.Oyuncağınıda çok sevdi ceren.tekrar teşekkürler

ya kızlar şu resimleri kocaman kocaman koymasanız , böyle hiçbirşey anlaşılmıyor ki , olan sayfada başka resim varsa ona da oluyor , dikkati dağılıyor insanın..
600*800 yapın ki herkes rahat rahat görebilsin

hediyelerin hepsi birbirinden güzel anneleri tebrik ediyorum bu zevkli seçimlerinden dolayı
bıdıklar ayrı bir güzel zaten
yalnız ben mmmf'nin Güliz'e gönderdiği donu göremedim herkes pek bir övmüş ama don yok piyasada :uhm:

kız asortie sanırım don çok güzeldi bana gönderene kadar dayanamadın giydin dimi aman sabahlar olmasın kaydirigubbakcemile3
eylülüm hasta olduğu için tahmin ettim geçen hafta gönderemediğini olsun heyecanla beklemedeyiz canımcım oğluşumla ben opuyorumnanaktan

bizim hediyelerimizde geldi..
mysever çoookkk teşekkür ederiz canım.hepsini çok begendik..sadece yelek biraz küçük geldi kızıma..düğmeleri kapanmadı malesef..bizde önü açık giyeceğiz artık..
kızıma gelen yelek, elbise tarzında tişört ve kilotlu çorabın (canım çorabına kadar düşünmüş) fotolarını yüklüyorum..Benim tilotum ve tokaların fotoları yok..tokaları büyük kızım takmış ve çıkarttıramadım sanırım biraz kıskandı, benim tilottuda, fotoları eniştenin cebiyle çektiğim için çekemedim..ha ha ha ne gıcık anlattım..inşallah anlarsınız..kendi fotoğraf makinamla çekip en kısa zamanda ekleyeceğim..hadi size iyi seyirler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…